kurka Odesláno 1. březen 2015 Odesláno 1. březen 2015 Nechci být hnidopich ale Mazdy 6 se dělaly od r.2002(původně jsem po ní taky pásl-bohužel po prohlídce cca 8 ks aut jsem kvůli korozi od ní ustoupil).Předchozí typ 626 byly ale držáky-jezdil ji švagr-horník a prase na ůdržbu a přežila i jeho nepéči . Ůdajně od r.v. 2006 je už antikorozní úprava na standartní úrovni. Samozřejmě je to na každém konkrétním voze jiné....... Citovat
Medvěd Odesláno 1. březen 2015 Odesláno 1. březen 2015 Co já vím, tak ani ty 626ky, které byly důkazem podnikatelské úspěšnosti počátkem 90 let na tom s korozí nebyly úplně hvězdně Citovat
Stejsn Odesláno 2. březen 2015 Odesláno 2. březen 2015 dle nového znaku je to 98 a výše, dveře jsou taky známé že takhle hnijou.....lemy také opravené Aha, no tak když je to už takhle starej pelech, tak to už má nárok. Já myslel že je to novější, v japoncích se nevyznám. Citovat
lape Odesláno 2. březen 2015 Odesláno 2. březen 2015 Nechci být hnidopich ale Mazdy 6 se dělaly od r.2002(původně jsem po ní taky pásl-bohužel po prohlídce cca 8 ks aut jsem kvůli korozi od ní ustoupil).Předchozí typ 626 byly ale držáky-jezdil ji švagr-horník a prase na ůdržbu a přežila i jeho nepéči . Ůdajně od r.v. 2006 je už antikorozní úprava na standartní úrovni. Samozřejmě je to na každém konkrétním voze jiné....... Antikorozní ochrana je u Japonců stále na velmi mizerné úrovní a plechy jsou taky jako papír.Hlavně teda u Mazdy a Hondy.Viděl jsem u známého v servise 4 Mazdy 6 staré 4-7 let a všechny rezly způsobem,jakým svého času Favority 5 let stará Honda Accord to samé.Taky se mě Mazda 6 velice líbí,ale bohužel z důvodu,že nepřežije 3 české zimy,kdy se solí na Japonce kálím. Citovat
Almanil Odesláno 2. březen 2015 Odesláno 2. březen 2015 Za ty roky co jezdily Mazdy ve firmě, tak koroze nebyla problém rozhodně ne viditelná. A co jsme měli doma Mitsubishi Colt(2006) tak po 7 letech tam nebylo jediné rezavé místo o, kterém bych věděl. Takže bych to rozhodně negeneralizoval. Citovat
Lukaydo 407 Odesláno 2. březen 2015 Odesláno 2. březen 2015 Tak které auto staré nerezavý i fabia rezne,hyundai to samé atd u tech nových aut je to horší to nasere víc. A ty plechy mazdy nové jak papír to už jsem dlouho neviděl skyaktiv-šetření na materialu. Citovat
Guest Džůny Odesláno 21. květen 2015 Odesláno 21. květen 2015 Řeknu vám, je to katastrofa. Prohlídli jsme X aut (Mazda 3), roky 2003-2008 a všechny buď shnilé jsou, nebo hnít začínají. Prahy, blatníky vpředu i vzadu, lemy, páté dveře, všude rez a bubliny. Podvozek mají skvělý, jsou celkem pohodlné a vypadá to, že i dobře poskládané, ale ta karoserie, to je děs a hrůza. Citovat
Honza z Nera Odesláno 22. květen 2015 Odesláno 22. květen 2015 Nedávno jsem si byl prohlídnout na Spořilově Mazdu 5 a také to nebylo nic moc. Sice měla servisku, a tam dokonce záznam o tom, že se dělali zadní lemy, ale zbytek karoserie byl také samý puchýř. Tem samý den jsem ještě viděl Hondu FRV, a tam to bylo podobné - puchýře na prazích, rez pod zadní ozdobnou lištou, celkově špatný stav laku. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.