Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Neon: dík :super  , Nejvíc asi budeme hrát dva dospělí a dvě děti. Děcka jsou ještě malý, tak spíš lehčí pravidla, takže spíš carcassone?

dobble hraju s malou, to je dobrý, ale to je "jenom" postřehovka. Až tomu trochu porozumí, naučim je šachy, to je královna strategií, samozřejmě, ale potřebuju i něco "barevnýho"

Odesláno

Moc se nám s klukem líbí "krabicové" hry z Albi

Máme konkrétně tohle - http://www.albi.cz/hry-a-zabava/abeceda/ , ale je jich snad 10 druhů

dóóóbrý, zkusim :potlesk

sice se to vymyká zadání, ale tohle se taky "hodí" :-) Děti hrozně baví takový ty herní sešity z lidlu - kolik je na obrázku kočiček a kolik pejsků, tak je vybarvi....tohle teda vypadá v podobným duchu

Odesláno (upraveno)

Je to postřehovka, u skautů se tomu říkalo "Kimovka" - děcko si po určený čas prohlíží kartu a snaží se zapamatovat si co je na ní nakresleno. Pak hodí kostkou a Ty mu přečetš záludnou otázku - občas jsme se jako rodiče zpotili víc než děcka, páč otázky se týkají zhusta detailů, které jsme ani nepostřehli.

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

Tak "kimovku" znám z táborů, že se na zem položily různý věci a pak se přikryly a hádalo se, co tam bylo a jak to vypadalo, takže princip podobnej. Na dětech je skvělý, že ony nevědí, na co se mají soustředit, takže vidí úplně jiný detaily než my, co? :)

Odesláno

Máme Dinosaury v kostce a taky to kluky baví. Albi má v Červeném Kostelci podnikovou prodejnu a občas se tam dá levně výborně nakoupit ;)

Jinak Kimovky jsme hráli v Pionýru, nikdy mi nešly :D

Odesláno

O víkendu jsem si s chutí zahrál hru Fantom staré Prahy, naposledy jsem to hrál před 25 lety.... Vyhrabali jsme to na půdě, bylo to poničený od hlodavců, ale když jsme jeli dokoupit pitivo na párty, měli to v regálu v krámu jako obnovenou novinku.... Docela jsme se u toho bavili.... Osobně za fantoma hraji nerad a baví mě být dedektýv :D

Odesláno (upraveno)

Přésněé, maršál a špión je bomba a Fantom Prahy taky. Kdysi jsem s bráchou hrával "Na válečné stezce Siouxů" - to bylo dobrý - padesát rudochů proti třem vojákům. Dneska se to už nedá sehnat, to bych chtěl, aspoň pravidla a herní plán.

2144P2221994.jpg

.. tak herní plán bych měl:-)

Upraveno uživatelem morepower
Odesláno

Jasný.... Maršál a Špion bomba bomba super digitál, to bych chtěl

:potlesk :potlesk :potlesk

buď koupit, jasně, a nebo je možnost to stáhnout jako pdf z netu a vytisknout, jestli se ti s tim chce srát.

Odesláno

maršála a špióna taky někde mám, fantoma taky. Mám pocit, že existuje brněnská verze, co se jmenuje "šalingrad" a je moc sympaticky zpracovaná. http://www.salingrad.cz

Začal jsem shánět pravidla tý "Na válečné stezce Siouxů", nemáte to někdo k naskenování?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...