Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Co takhle vratit se k puvodnimu tematu ? Nebo to tu lze locknout uz ?..

Odesláno

Načo zamykať? Príde niekto nový, bude sa chcieť na toto opýtať aj keď uvidí toto "zamknuté" vlákno a aj tak založí druhé s touto témou. Ak sa to nezamkne, tak opýta tu a nebude sa to zahlcovať zbytočnými vláknami.

Odesláno

Přesně tak, takže se ptám.

Při zavírání se mi posledni dobou stava že v poslední fázi zavíráni nedovře a otevřou se. Netušíte někdo co promazat nebo co udělat.

Odesláno (upraveno)

Me se stalo asi 3x za sebou ze se zavrely a hned otevrely. Ocistil jsem ty kontakty co jsou na dverich a ty plosky na sloupku a od te doby bez problemu

Upraveno uživatelem Lukas.407
Odesláno

Přesně tak, takže se ptám.

Při zavírání se mi posledni dobou stava že v poslední fázi zavíráni nedovře a otevřou se. Netušíte někdo co promazat nebo co udělat.

V zime mi to robi pravidelne lava strana.Vsimol som si,ze ked sa zasuvaju pod predne dvere,tak ta tesniaca guma ma problem,lebo v zime je tvrda.Kontakty to urcite nebudu,lebo tieto dvere maju poistku proti "urazu",aby Ti neprivreli ruku/nohu a neublizili.Preto,ak system zaznamena odpor/prekazku,dvere sa hned otvoria.

• O 1 měsíc později...
Návštěvník
Odesláno

Ahoj všem.

Koukám, že dveře se tu také řeší. Mám dveře v elektrice a prasklo mi lanko. Dveře jdou jen otvírat a nezavírají se.

1( Potřebuji vědět jak sundat zadní plast u serva: dvě zacvakávačky povolím, ale uprostřed to drží jako čert. předchozí majitel s tím lomcoval, až ten plastový kryt praskl uprostřed. jak jej povolit?

2) Jak demontovat lanka. než seženu nové, tak aby dveře byli aspoň manuální.

3) jestli má někdo zkušenosti s jiným druhem lanka. někde jsem četl, že nové jedině se servem a to přijde na 17.000,- Kč.

Tak pánové a zahlťte mě informacemi a dojmy. S chutí do mě.

Návštěvník
Odesláno

Provedena demontáž lanek. Nejdříve dolu tapecirung a pak vše vyndat. Nádherná práce a nemyslím to ironicky. Udělal jsem i foto postupu. Teď už jen sehnat potřebné lanko. Zkusím v pondělí volat do Peugota a uvidíme jaká bude cena jen lanka i když si myslím, že samotné jej nevedou a neprodají.

Odesláno

Lanka se prodávají i v metráži, a to i potažené plastem, nebo dokonce silikonem, nebo teflonem. Zakončení se dá udělat dost spolehlivě pomocí silnostěnné trubičky, kterou zmáčkneš, anebo nějaké svorky, anebo čepu s otvorem a do otvoru zatlučeš hřebíček (nemám vyzkoušeno).

Já jsem takové dveře opravoval na 1007, ale naštěstí ne lanko, ale aktuátor B sloupku (který nakonec přitahuje dveře do rámu), a mechanik mi vyměňoval i aktuátor uvnitř dveří.

Jsem zvědav na tvoje zkušenosti.

Návštěvník
Odesláno

V pondělí se chystám ke svému mechanikovi. Kluk co nedělá přímo auta, ale Ferda Mravenec práce všeho druhu. Vedle jeho garáže je půjčovna nářadí a prodejna a tam mají pomalu vše potřebné. Takže čekám na pondělí.

• O 5 týdnů později...
Odesláno

Ahoj.

Po dlouhé době měl kámoš volno a tak se na to podíval. Lanko zakoupeno v OBI. Dvakrát lanko navařil přímo na ten baznek, na druhou stranu dal originál koncovku( provrtal a udělal závit). Dvakrát vše smontováno. Ruční pohyb dveřmi v pohodě. Bohužel při zavírání spoj nevydržel. Lanko jsem měl povolené, tak doufám, že to nebude nějaký koncový snímač na dveře. Má někdo s tímto zkušenosti?? Později dodám i dost fotek z montáže a demontáže.

• O 5 měsíců později...
Odesláno

panove pri zavírani el. dveri se mi zda ze to jde tak nejak ztuha a neco tam jakoby dre . Čím to namazat nebo vycistit? ja to nedavno ty drazky strikal silikonem ale zda se mi to spis horsi

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Kluci nemáte prosím někdo fonávod sundání tapicírungu na bočních posuvných dveřích? Dnes jsem zjistil, že mi nejdou zevnitř odevřít (nemám je v elektrice). Táhlo u madla jsem koukal, že se pohybuje, tak to bude asi vypadlé někde dál. Zvenku mi to jde v pohodě otevřít. Pokud budete mít nějaké foto, tak předem děkuji, nechci nic ulomit :-) .

Odesláno (upraveno)

a co detska pojistka? tou bych zacal pred samotnou demontazi tapecu

To bylo první, co jsem zkoušel, je vypnutá, protější dveře jsou otevřít bez problémů.

photo-37867.gif?_r=1428500389 ferinko2    díky za schéma :papa :papa :papa :papa

Upraveno uživatelem wyziv
Odesláno

Tak, tapec dole a přišel jsem na to, že pokud vezmu za kliku (A), tak mi to nezahejbe táhlem které jde dozadu na zámek (B), takže chyba někde v zakroužkovaném místě, ale je tam vidět jako do p.....  . Nemáte s tím prosím někdo zkušenost? Z venku to jde normálně otevřít, jen zevnitř ne. Doufám, že to není na výměnu celého toho mechanismu :grr

post-47394-0-94437200-1451247001_thumb.j

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...