Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já bych je určitě bez elektriky nechtěl. Kupovat si auto s tím, že je třeba aby bylo co nejméně vybavené, tak to si raději koupím jiné. Eletrické šoupačky mi moc chybí. věc k nezaplacení.

V čem Ti to chybí,máš ještě malé děti co to neutáhnou?  S par auty co to maj jsem jel a jelikož mám holky 20+,tak jsem po tomhle ani nijak netoužil.

Tak jaký důvod? Jen že to je hezké pro sousedy?

Odesláno

no maximalne vyhrev na sterace

No je to mozny, on mi rikal ze to je na okno... Ja ve 407 nemel ani na sterace... Na ty honde je klasicky vyhrev okna, mel jsem to na mondeu. Zase jsem o kousek chytrejsi..

Odesláno

Já myslím, že to skutečně drátkované sklo co znamená výhřev předního okna dělá jen Ford, ale mohu se mýlit.

Proč jsou k nezaplacení? Nejde jen o děti, ale i třeba o jiné lidi, kteří se ti snaží při nastupování rvát dveře klasicky v pantech, nebo při vystupování do nich vráží ramenem, ale hlavně co je to nejdůležitější, já často vozím různé balíky a krabice, žena nákup a není nic lepšího než si při příchodu otevřít dveře a mít to rovnou kam položit. To mi nyní moc chybí a příští auto musí mít dvě věci, dveře nebo třeba alespoň kufr v elektrice a automatickou převodovku. Ostatní je mi ****.

Odesláno (upraveno)

V čem Ti to chybí,máš ještě malé děti co to neutáhnou?  S par auty co to maj jsem jel a jelikož mám holky 20+,tak jsem po tomhle ani nijak netoužil.

Tak jaký důvod? Jen že to je hezké pro sousedy?

No já nevim no, já el. dveře nemám a nepotřebuji je, protože jako šoféra mě zajímají dveře u volantu.

Ale pravda je, že když někoho vezu, tak mám nervy na pochodu a párkrát už jsem po přepravované osobě i vyletěl, neboť ne jednou jsem měl pocit, že po jejich otevření dveří pojedou dveře z kolejniček až někam 5 metrů za auto. A vysvětlovat některým, že při zavření je třeba nejdříve odjistit dveře bez tahu do strany a pak teprve po odjištění lehce zavřít nebo otevřít je nadlidský výkon.

Bylo by fajn jim jen říct sedni si, na nic nešahej a všechny tyto trable vyřešit a ukončit stisknutím jednoho tlačítka.

Každý visí na zajištěných dveřích a řve, že to nejde zavřít. Díky těmto všelijakým agresivním útokům už jedny dveře ne moc dobře po zabouchnutí doléhají a někdy za jízdy slyším jak tam profukuje.

Mám 7letého synka a ten manipulaci s dveřmi zvládá v pohodě, pokud je auto na rovince. S dveřma z kopce už má problém. Ale přesně ví, jak s dveřma zacházet a velmi účinně poučuje i maminku :-D 

Mám k dispozici celé auto, z kterého bych tyto kompletní mechanismy včetně všeho mohl vyndat a namontovat k sobě, ale asi to není reálné...

A mezi mými sousedy mám asi nejstarší a nejhorší auto, takže tam už by nějaké to machrování s automatickými dveřmi nic nezachránilo. :-D A nikomu nekape olej..jenom mě :-D

Upraveno uživatelem Jarda5
Odesláno (upraveno)

Já myslím, že to skutečně drátkované sklo co znamená výhřev předního okna dělá jen Ford, ale mohu se mýlit.

Proč jsou k nezaplacení? Nejde jen o děti, ale i třeba o jiné lidi, kteří se ti snaží při nastupování rvát dveře klasicky v pantech, nebo při vystupování do nich vráží ramenem, ale hlavně co je to nejdůležitější, já často vozím různé balíky a krabice, žena nákup a není nic lepšího než si při příchodu otevřít dveře a mít to rovnou kam položit. To mi nyní moc chybí a příští auto musí mít dvě věci, dveře nebo třeba alespoň kufr v elektrice a automatickou převodovku. Ostatní je mi ****.

Prijed se svezt Honda ho ma taky a ty dratky jsou tam videt o dost mene naz jsem mel ja na mondeu☺☺ Upraveno uživatelem Lukas.407
Odesláno

OK, děkuji za vysvětlení, myslel jsem že to byl jen Ford. Kdysi to tak aspoň co vím bylo. To by se mi také líbilo.

Odesláno (upraveno)

nerozumím,

protože má kamery a velké dva cd před volantem, vidíš v noci, čte to za tebe značky apod :D

Upraveno uživatelem Pe.Tr
Odesláno (upraveno)

2 slepice jedou na etapy

Pe.Tr

bylo kdysi na netu video jak funguje ten adaptivni podvozek - simulovali to na slepici
kamery snimaj jizdni styl a podvozek se mu prizpusobuje

Upraveno uživatelem Havlicek.Lukas
Odesláno (upraveno)

Ty vole, odpadávam z tej reklamy :D

Ale už som niekde videl podobné video, ale reklama to nebola. Ešte tej sliepke mali dať delo na hlavu a bola by ako stabilizátor kanónu v tanku :D

PS: Viete mi niekto napísať názov pesničky z tej reklamy? Vďaka

Upraveno uživatelem marko306

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...