Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Jen se chci zeptat,zkoušel někdo z mechanických dveří/boční/udělat el..Já jen že jsem dával na straně řidiče novej pás a našel jsem tam připojení k el...Je to jen čistě otázka ze zvědavosti.

Odesláno

mam trochu opacny dotaz, pokud se el dvere nejak pokazi, je mozne je nejak odpojit a udelat z nich mechanicke? Myslim treba nekde na ceste se to rozbije, vylezu, vypojim tohle a tohle a jsou to obyc soupaky... jde toto?

Odesláno

nasilim to jde, to je mi jasny, ale spis jsem myslel, jestli se tam nekdo nevyhakne to lanko a jsou z toho MECHANICKY dvere, treba na porad. Nebo je to zakrok na rozebrani pulky auta? Predstavoval bych si ze se sunda nekde kouset plastoveho oblozeni, tam se vycvakne lanko a je to... Ale takhle jednoduchy to asi peugeot nevymyslel :)  :)

Odesláno

Po třetím zatáhnutí za vnější kliku odstavíš servomotorek a dveře jdou "ručně" zrovna tak by to mělo fungovat po třetím zmáčknutí tlačítka.

Velmi dobra rada☺

Odesláno

Ještě že je mám mechanický. :) Chtěl jsem aby moje 807 měla co nejmíň el...věcí,čím méně tím jsem u Francouze klidnější.Jedinou věc postrádám a která mě hodně mrzí je el..šíbr.Když už jsem se tak rozepsal,po nastartování máte vždy zapnutou klimu?Já jsem si ji vždy u každého auta musel zapnout.

Odesláno

Elektricke dvere su na nezaplatenie a stresne okna by som teda nechcel,je to prirodzeny zvlhcovac interieru.Osobne poznam majitela C8,ktory ich ma komplet zalepene a aj tak tecu.U mna ta klima je raz zapnuta a raz nie po starte.Ono to asi samo nejak vyhodnoti v automatickej klime.

Odesláno (upraveno)

Elektricke dvere jsou nejvic. Pokud chces auto bez vybavy, kamos rusi favorita, pokud budes chtit, zeptam se ho, tam muzes byt v klidu☺☺. Ja zrovna, kdyz jsem kupoval auto tak prvni otazka na prodejce byla: doufam ze to nema sibr☺☺ Na el dverich jsem netrval, ale jeste ze tam byly, protoze bych je uz asi dodelaval...

Upraveno uživatelem Lukas.407

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...