wooody Odesláno 26. duben 2015 Odesláno 26. duben 2015 uz to bezi, ten power se musi pustit a zbytek drzet at zije yt Citovat
wooody Odesláno 26. duben 2015 Odesláno 26. duben 2015 bohuzel nejde, nez sem dokoncil zakladni nastaveni tak se restartoval.... pocitam ze kitekat tam nekde v zaloze nebude Citovat
wooody Odesláno 26. duben 2015 Odesláno 26. duben 2015 tak druhej reset a nedaval sem zalohu a zatim bezi, uvidime Citovat
MotoMoto Odesláno 29. duben 2015 Odesláno 29. duben 2015 Tak kromě divného chování BT při spojování s HF, kdy jednu jízdu drží bez problémů a druhou se připojuje a odpojuje neustále a třetí zase připojí a odpojí a už tak zůstane, což mě dost štve, tak další malý problém, když přijmu hovor a dám MT k uchu tak se správně vypne displej ale už se po oddálení znovu nezapne. Dělá to někomu také? Citovat
dusan2 Odesláno 29. duben 2015 Autor Odesláno 29. duben 2015 Ano tiez mi to tak robi a poriadne ma to stve. Velmi dlho trva kym sa display opat rozsvieti a mozem ukoncit hovor. Citovat
Přema Odesláno 29. duben 2015 Odesláno 29. duben 2015 Jak tak čtu tak sem udělal dobře že sem lízatko nestáhl........ zlatý KK ..... i když na budoucím lízatko bude ale to bude origo tak snad i vychytané.... Citovat
Péťa Odesláno 29. duben 2015 Odesláno 29. duben 2015 (upraveno) MotoMoto - myslíš, že to je lízátkem? Zkus toto: Zdroj: http://androidforum.cz/samsung-galaxy-s-iv-4-t33700-2640.html#p926277 Upraveno 29. duben 2015 uživatelem Péťa Citovat
Pacho69 Odesláno 30. duben 2015 Odesláno 30. duben 2015 Máme ho na tabletu a protože s tím netelefonujem, tak zatím dobrý Citovat
MotoMoto Odesláno 3. květen 2015 Odesláno 3. květen 2015 Péťa: moc zajímavé pokoukání jak to mají hezky modulově udělané, ale co jsi tím myslel? Že to jsou čidla? Proč to do teď fungovalo a hlavně proč funguje přiblížení a ne vzdálení? Jinak připojení BT asi dořešeno. Musel jsem odpárovat všechny MT a pak nově spárovat S4 a ty další a už to chodí. Citovat
Péťa Odesláno 3. květen 2015 Odesláno 3. květen 2015 Přiznám se, že jsem jen nakopíroval, co píšou jinde, včetně uvedení zdroje. Protože na androidforu se řešila stejná věc a nevím, jestli to tam sleduješ. Já tenhle problém nezaznamenal, ostatně jako žádný problém s lolipopem. Citovat
MotoMoto Odesláno 9. květen 2015 Odesláno 9. květen 2015 Tak jsi měl asi pravdu, začalo mi to dělat neustálé odpojování a připojování nabíječky s hláškou, že dock je připojen. Opět čidlo. A při každém tom připojení to navíc píplo a tak když se to rozjelo v noci tak jsem s telefonem trochu švihnul o noční stolek a ouha vše funguje jak má. Včetně opětovné zapnutí displeje po oddálení od hlavy. Takže pomohla hrubá síla. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.