Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Aktualizácia android z 4.4.2 na 5.0 áno či nie ?

Recommended Posts

Odesláno

Tak kromě divného chování BT při spojování s HF, kdy jednu jízdu drží bez problémů a druhou se připojuje a odpojuje neustále a třetí zase připojí a odpojí a už tak zůstane, což mě dost štve, tak další malý problém, když přijmu hovor a dám MT k uchu tak se správně vypne displej ale už se po oddálení znovu nezapne.

Dělá to někomu také?

Odesláno

Jak tak čtu tak sem udělal dobře že sem lízatko nestáhl........ zlatý KK ..... i když na budoucím lízatko bude ale to bude origo tak snad i vychytané....

Odesláno

Péťa: moc zajímavé pokoukání jak to mají hezky modulově udělané, ale co jsi tím myslel? Že to jsou čidla? Proč to do teď fungovalo a hlavně proč funguje přiblížení a ne vzdálení?

Jinak připojení BT asi dořešeno. Musel jsem odpárovat všechny MT a pak nově spárovat S4 a ty další a už to chodí.

Odesláno

Přiznám se, že jsem jen nakopíroval, co píšou jinde, včetně uvedení zdroje. Protože na androidforu se řešila stejná věc a nevím, jestli to tam sleduješ. Já tenhle problém nezaznamenal, ostatně jako žádný problém s lolipopem.

Odesláno

Tak jsi měl asi pravdu, začalo mi to dělat neustálé odpojování a připojování nabíječky s hláškou, že dock je připojen. Opět čidlo. A při každém tom připojení to navíc píplo a tak když se to rozjelo v noci tak jsem s telefonem trochu švihnul o noční stolek a ouha vše funguje jak má. Včetně opětovné zapnutí displeje po oddálení od hlavy.

Takže pomohla hrubá síla.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...