Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nedávno se mi nainstalovala další aktualizce Mozilly, nyní a nejen mě se zdá, že některá písmenka jsou rozmazaná či splývají děje se to ještě někomu?

Brýle nenosím, zrak mám v pořádku, trápí to více lidí, písmo jsem neměnil a rozměr stránky jsem nikterak nezoomoval či nezmenšoval.

Odesláno (upraveno)

rozmazané E a další, označil jsem je červeným podtržením

to přeci není normální, chrome či opera tento problém nemá

fotnul jsem to mobilem, jde tam krásně vidět že písmeno E není jak by mělo být nebo se pletu?

post-43508-0-87509700-1423861302_thumb.j

post-43508-0-46900400-1423861444_thumb.j

Upraveno uživatelem Tony Stark
Odesláno

Maš ve Windows zapnutou technologii Clear type??   Pravej klik na plochu, přispůsobit, V levém sloupci - zobrazení a nasledně clear type, platí pro win 7, zkus jestli to není třeba v tomhle

Jinak mam 35.0.1 a bezproblemu, tento jev se mi neprojevil

EDIT:

A hele tady je řešení - http://forum.mozilla.cz/viewtopic.php?f=3&t=13217   Nakonec by se to mělo po aktualizaci Windows zase opravit, pokud ne tak použij postupy co tam píšou

Odesláno

jo cetl - jenze na prvnim obrazku co tony daval zadne podtrzeni nevidim a ten druhej obrazek je evidentne videt to E ze mu chybi ta prostredni tak sem se jen zeptal zda to nemuze zpusobovat ta barva

ale jelikoz sen to skusil taky tak asi ne

ten tvuj s vyhlazovanim pisma sem taky cetl - ale nepredpokladam ze by to nekdo umyslne vypinal (pokud to je standartne zapnute)

Odesláno (upraveno)

Ten Clear Type jsem vypnul, písmo se razantně zhoršilo - takže to NE.

Dále jsem odinstaloval tu dannou aktualizaci a je vše v pořádku. Njn win Vista. :/

A Hurvajzovi, děkuji :super

Upraveno uživatelem Tony Stark

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...