ByBy90 Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Dobrý den, mohl by mi někdo poradit kde najdu nějaký návod na výměnu zadních světel u P307, 5 dv., hatchback? Dostal jsem nová světla a nechce se mi do toho pouštět když nevím jak. Děkuji za odpověď. Quote
Havlicek.Lukas Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 v kufru povolis plastovou kridlovou matici a svetla prehodispotrebujes to detailneji ? Quote
ByBy90 Posted February 1, 2015 Author Posted February 1, 2015 v kufru povolis plastovou kridlovou matici a svetla prehodis potrebujes to detailneji ? No jako základ stačí ale menší detail by se mi asi hodil. Ještě mám jeden dotaz, když si člověk koupí led světla a měl tam dříve klasické žárovkové, musí se něco předělávat v elektrice? Quote
štír62 Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 ByBy 90 kde jsi prosím tě koupil led světla a za kolik? Quote
reznaluki Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Sundáš tapecír co jsou ty kapsy v kufru. Odpojíš konektor a na koncích těch světel nahmatáš matky. Jsou to tuším desítky. Ty odšroubuješ a světlo prostě vytáhneš. To kde ty matky jsou uvidíš na těch nových světlech. Je to úplně jednoduché. Quote
Havlicek.Lukas Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 (edited) 10 matice ??a ja si furt myslel ze kvuli rychlemu pristupu tam jsou 1-2 plastove kridlovky EDIT: blbej peugeot ma opravdu matice Edited February 8, 2015 by Havlicek.Lukas Quote
307rg Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Na 307SW tam sú určite plastové krídlovky takže ma dosť prekvapuje, že by tam dali obyčajné matice ale v podstate je to jedno. Oveľa viacej by ma zaujímalo ako bude vyzerať výsledok, totižto ešte som sa zatiaľ nestretol so svetlami, ktoré by vyzerali lepšie ako originál po FL, dúfam, že sa nám ByBy90 potom pochváli s výsledkom . Quote
Lví-ček Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 Ahoj, co máš v plánu se starými světly? jsou to ty červené z výroby? Quote
Havlicek.Lukas Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 Na 307SW tam sú určite plastové krídlovky takže ma dosť prekvapuje, že by tam dali obyčajné matice ale v podstate je to jedno. Oveľa viacej by ma zaujímalo ako bude vyzerať výsledok, totižto ešte som sa zatiaľ nestretol so svetlami, ktoré by vyzerali lepšie ako originál po FL, dúfam, že sa nám ByBy90 potom pochváli s výsledkom . kombik ma plastove matice 3/5D ma kovove matky na 10 klic CC ma na kufru matici na 10 klic - na blatniku plastovou matici Quote
Recommended Posts