Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

nieco este pamatam...no , ale 7 a 9 otazku som nezvladol..... :) cize za 8

o bankomate sa mi fakt nic do usi nedostalo....chcel by som vidiet jeho foto...ak niekdo ma...

no a 7 otazka je kus zavadzajuca....chcu priemernu cenu....cize v tej dobe co si pamatam ,

tak skoda rapid bolo najdrahsie auto...84600 to viem urcite...bolo na predajny...

ked som kupoval facko , to ma vtedy vyslo 82 400...dali sa este kupit dake 125l atd....

cize priemerna cena nemoze byt....ta najvyssia.... :)

Odesláno (upraveno)

Tak ptají se na rok 89 a to už byl pouze ve skodovce Favorit.

Milane - nebyl. Š 125 L se ještě v roce 1989 vyráběla a určitě stála míň než 80 000,- Kč, tudíž s PRŮMĚRNOU cenou škodovky pohla směrem dolů.

Když si někdo hraje se stastitikou a požaduje přesná čísla, pak by neměl tvrdit bláboly.

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

5 bodů a je mi 30 let :)   Hodně jsem tipoval, něco věděl.

Odesláno

6 bodů a ročník 86. Bankomat jsem netušil, že tu nějaké byly, cenu rohlíku, tam jsem byl moc levnej u piva taky a nakonec úrok. Ale to mě ve třech letech nezajímalo. :D

Odesláno

8. Bůček jsem si fakt nepamatoval, bankomat netušil. Ale pivo za 2.5, rohlík za 30h, to byla studentská léta. I benzín za 4,70. Průměrný plat jsem odhadl podle táty, já v té době jen chodil po brigádách, byl nucen studovat "politickou ekonomii" a dělal revoluci ;).

Odesláno

8 bodů, úrokovou sazbu na knížce a plat jsem nevěděl - že by soudruzi dávali 4%, mi přišlo jako dobrý sci-fi

musím přiznat že některé otázky byla vysloveně tipovačka, viděl bych to spíše na 6 bodů (bůček a cena škodovky mile překvapila), ale co už, i tipovačka se počítá :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...