Radek Hurvajz Odesláno 6. únor 2015 Odesláno 6. únor 2015 ozzy56, oddie Trošku přibrzděte ve výrazivu, děkuji Citovat
morepower Odesláno 6. únor 2015 Odesláno 6. únor 2015 Tak chlapi, tady de snad vo Scratchův plot a ne vo to, kterej z vás je větší vocas Citovat
morepower Odesláno 7. únor 2015 Odesláno 7. únor 2015 Pockej, me do toho netahej V pohodě, já myslel ty dva Citovat
ozzy56 Odesláno 7. únor 2015 Odesláno 7. únor 2015 ozzy56 Trošku přibrzdi ve výrazivu, děkuji omlouvám se , já už budu hodný Citovat
ozzy56 Odesláno 7. únor 2015 Odesláno 7. únor 2015 Radku zchlad oba kdyz uz... chlape tos trefil , jenže nejde chladit oba, když je tady oddie za pánaboha ještěže mi táta kdysi řek: spravedlnost synku od života nečekej Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 7. únor 2015 Odesláno 7. únor 2015 Ale houby za boha, jde schladit oba, co by nešlo. Ale držme se už plotu. Citovat
Guest Scratch Odesláno 7. únor 2015 Odesláno 7. únor 2015 No jestli to chápu dostatečně tak tuten plot je víceméně jen kvůli malé a až malá bude větší tak je jistá možnost že by se i demontoval proto asi tahle varianta nejjednodušší na stavbu a finančně to taky vychází podle představy. ano je to levnejsi varianta nez planky a i snazsi na urdzbu a o to mi taky jde. 2 Vena: No tak jestli potřebuje vyloženě na tři sezony plot, tak bych tam dal pletivo, a ne takovou vopičárnu na tri sezony uplne ne, chci v nem pokracovat i dopredu pred chalupu, ale je dost mozny, ze budu cast zahrady zvedat trosku vys, tak mi jde i o to, aby to bylo rozebiratelny. Prikladam obrazek chalupy z google maps https://www.google.cz/maps/@50.518275,15.452877,3a,75y,269.92h,91.36t/data=!3m4!1e1!3m2!1sDSwmNEl37wJWqv55ZzMkwQ!2e0?hl=cs Citovat
Haryk Odesláno 7. únor 2015 Odesláno 7. únor 2015 (upraveno) existuje i elektrický plot, obojek, nebo dlouhý řetěz , žádný plot nezabrzdí děcka v prozkoumávání co je za plotem, na druhou stranu ňáký plot než žádný, přikláním se taky, plot z krajinek, na dnešní dobu asi nejlevněší. Mezi sousedem jsem natáhl stínící síť 1m a funguje taky Upraveno 7. únor 2015 uživatelem Haryk Citovat
morepower Odesláno 7. únor 2015 Odesláno 7. únor 2015 2 Scratch: Která, že to je? Ta hnědo bílá má plaňky, takže se asi streetview pootočilo... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 7. únor 2015 Odesláno 7. únor 2015 Je to ta hnědobílá s plaňkama, kdež popjdeš kousek dál podle toho živého plotu tak je tam najednou kus uplně bez plotu, jen přikop je tam, tak tam má být ten nový plot Jinjak takhle nějak je ten pozemek https://www.google.com/maps/d/edit?mid=zh5HwrmB0Ltg.k5bVFzw270oI Ty stromy už tam ale nejsou Citovat
morepower Odesláno 7. únor 2015 Odesláno 7. únor 2015 jo táák Pěkná chaloupka, no upřímně nejlíp by tam seděli 1-1,2m plaňky v tmavě hnědý, stejně jak na začátku a dvě-tři lísky, aby se natrhla linka. Chalupa má čisté a drobné linie, tam nemůžeš dát široký fošny, i kdyby byly nejrychlejší a nejlevnější. Krajinky tam budou jak pěst na oko a ke svému předchozímu dodám, že pletivo taky. PS: Si dovolím .... Ještě by tam seděl na střechu falcovanej plech Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 7. únor 2015 Odesláno 7. únor 2015 Plech ne, došky a nebo břidlice Ale ted řeši plot, střecha bude někdy jindy Citovat
morepower Odesláno 7. únor 2015 Odesláno 7. únor 2015 Plech ne, došky a nebo břidlice Ale ted řeši plot, střecha bude někdy jindy já vím. Falcovaný plech je typický pro podhůří a hory, třeba krkonoše. Došky ne, břidlice by byla špica. Sory za OT Citovat
Péťa Odesláno 7. únor 2015 Odesláno 7. únor 2015 Břidlice? To aby Adélka šla šlapat Takže fošny a maskovat je živým plotem Citovat
Guest Scratch Odesláno 8. únor 2015 Odesláno 8. únor 2015 (upraveno) me se prave libi to spojeni tak jako je na prvni fotce v prvnim prispevku Nejvic by mi tam asi sedely ty planky, ale vazne a uprimne, nejsem uplne typ, ktery chce travit cely vikendy makanim na chalupe (byt to k tomu speje), resim i pripadnou budouci udrzbu a tam ty planky jsou o mnoho horsi, nez vzit kompresor, strikaci pistoli a za hodku mit nastrikanej plot . Kazdopadne nad tema plankama furt uvazuju, mlati se mi to v hlave, no uvidime. kazdopadne me letos jeste ceka (doufam) predelani elektriky v pulce baraku a v kuchyni vysekat 40m2 pseudobetonovy podlahy a dat novou, a to asi taky samodomo, nebot vyhled lukrativnejsi prace je stale v nedohlednu a ja se na tu "kuchyn" uz nemuzu divat.....a ono to jde jedno s druhym :/ Upraveno 8. únor 2015 uživatelem Scratch Citovat
morepower Odesláno 8. únor 2015 Odesláno 8. únor 2015 Rozumim, dle vkusu každého soudruha, že.. Zas na "obranu" plaňek musím, říct, že když se na začátku pořádně ošetří proti svinstvu a natřou 2 vrstvama, že to dlouho vydrží. Tak jako na pistoli to není, to ne Dají se udělat plata se závěsem a manipulace třeba při natírání nebo opravě je dost jednoduchá, prostě vyndáš na kozy (nemyslim benčpress s plotem), odšroubuješ blbý, dáš dobrý, umeješ jarem, lízneš barvou. Ještě je po natření natáhnu do spár silikonem (můj vlastní vynález). Takhle s opravou ti to zabere tak půl až hodinku plato, podle náročnosti. To jde, ne? Vím o čem mluvím... Citovat
Guest Scratch Odesláno 8. únor 2015 Odesláno 8. únor 2015 (upraveno) Vkus - ja to videl prave uplne prvne na zivo v jedne sousední vesnici a treba uvazuju ze na ty sloupky dam nejake ozdobne kameny, abych to jakoby odlisil. A na to zivo se mi to hrozne libilo. Rozdil tohoto vs planky je asi 7 000, mozna i vic, jak to tak vypada....v praze jsem sehnal prkna za 3000 misto 7000. bench s plotem, to me nenapadlo....a ja blbec shanim na aukru levnou obouruc cinku ty zavesy ktere popisujes mam presne pred tou chalupou akorat tam ty sloupky uz si delaji co chcou a tak ten plot pri detailnejsim pohledu, uplne nesedi, nebo je oprenej o ten sloupek tak ten bench musim nekdy na chalupe zkusit, vyndam lavici, sundam plot a hura na to. Stejne tam na me koukali uz vickrat jako na magora, treba kdyz jsem vzal do ruky kosu, nebo kdyz vypadla elektrina a ja varil obed na ohni v kotliku na zahrade , nebo kdyz jsme o pulnoci s par dalsima klubakama rozsvitili auta a sli tancit na silnici za zvuku tuc tuc tuc Upraveno 8. únor 2015 uživatelem Scratch Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.