Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Plot na chalupě

Recommended Posts

Odesláno

Radku zchlad oba kdyz uz...

chlape tos trefil :super , jenže nejde chladit oba, když je tady oddie za pánaboha ;) ještěže mi táta kdysi řek: spravedlnost synku od života nečekej :D

Guest Scratch
Odesláno

No jestli to chápu dostatečně tak tuten plot je víceméně jen kvůli malé a až malá bude větší tak je jistá možnost že by se i demontoval proto asi tahle varianta nejjednodušší na stavbu a finančně to taky vychází podle představy.

ano je to levnejsi varianta nez planky a i snazsi na urdzbu a o to mi taky jde.

2 Vena: No tak jestli potřebuje vyloženě na tři sezony plot, tak bych tam dal pletivo, a ne takovou vopičárnu

na tri sezony uplne ne, chci v nem pokracovat i dopredu pred chalupu, ale je dost mozny, ze budu cast zahrady zvedat trosku vys, tak mi jde i o to, aby to bylo rozebiratelny. Prikladam obrazek chalupy z google maps

https://www.google.cz/maps/@50.518275,15.452877,3a,75y,269.92h,91.36t/data=!3m4!1e1!3m2!1sDSwmNEl37wJWqv55ZzMkwQ!2e0?hl=cs

Odesláno (upraveno)

existuje i elektrický plot, obojek, nebo dlouhý řetěz :D , žádný plot nezabrzdí děcka v prozkoumávání co je za plotem,

na druhou stranu ňáký plot než žádný, přikláním se taky, plot z krajinek, na dnešní dobu asi nejlevněší.

Mezi sousedem jsem natáhl stínící síť 1m a funguje taky

Upraveno uživatelem Haryk
Odesláno

jo táák :)

Pěkná chaloupka, no upřímně nejlíp by tam seděli 1-1,2m plaňky v tmavě hnědý, stejně jak na začátku a dvě-tři lísky, aby se natrhla linka. Chalupa má čisté a drobné linie, tam nemůžeš dát široký fošny, i kdyby byly nejrychlejší a nejlevnější.  Krajinky tam budou jak pěst na oko a ke svému předchozímu dodám, že pletivo taky.

PS: Si dovolím .... Ještě by tam seděl na střechu falcovanej plech :super

Odesláno

Plech ne, došky a nebo břidlice ;)   Ale ted řeši plot, střecha bude někdy jindy :D

já vím. Falcovaný plech je typický pro podhůří a hory, třeba krkonoše. Došky ne, břidlice by byla špica. Sory za OT

Guest Scratch
Odesláno (upraveno)

me se prave libi to spojeni tak jako je na prvni fotce v prvnim prispevku :)

Nejvic by mi tam asi sedely ty planky, ale vazne a uprimne, nejsem uplne typ, ktery chce travit cely vikendy makanim na chalupe (byt to k tomu speje), resim i pripadnou budouci udrzbu a tam ty planky jsou o mnoho horsi, nez vzit kompresor, strikaci pistoli a za hodku mit nastrikanej plot :D.

Kazdopadne nad tema plankama furt uvazuju, mlati se mi to v hlave, no uvidime.

kazdopadne me letos jeste ceka (doufam) predelani elektriky v pulce baraku a v kuchyni vysekat 40m2 pseudobetonovy podlahy a dat novou, a to asi taky samodomo, nebot vyhled lukrativnejsi prace je stale v nedohlednu a ja se na tu "kuchyn" uz nemuzu divat.....a ono to jde jedno s druhym :/

Upraveno uživatelem Scratch
Odesláno

Rozumim, dle vkusu každého soudruha, že..

Zas na "obranu" plaňek musím, říct, že když se na začátku pořádně ošetří proti svinstvu a natřou 2 vrstvama, že to dlouho vydrží. Tak jako na pistoli to není, to ne :D

Dají se udělat plata se závěsem a manipulace třeba při natírání nebo opravě je dost jednoduchá, prostě vyndáš na kozy (nemyslim benčpress s plotem), odšroubuješ blbý, dáš dobrý, umeješ jarem, lízneš barvou. Ještě je po natření natáhnu do spár silikonem (můj vlastní vynález). Takhle s opravou ti to zabere tak půl až hodinku plato, podle náročnosti. To jde, ne? Vím o čem mluvím...

Guest Scratch
Odesláno (upraveno)

Vkus - ja to videl prave uplne prvne na zivo v jedne sousední vesnici a treba uvazuju ze na ty sloupky  dam nejake ozdobne kameny, abych to jakoby odlisil. A na to zivo se mi to hrozne libilo. Rozdil tohoto vs planky je asi 7 000, mozna i vic, jak to tak vypada....v praze jsem sehnal prkna za 3000 misto 7000.

bench s plotem, to me nenapadlo....a ja blbec shanim na aukru levnou obouruc cinku :D

ty zavesy ktere popisujes mam presne pred tou chalupou :D

akorat tam ty sloupky uz si delaji co chcou a tak ten plot pri detailnejsim pohledu, uplne nesedi, nebo je oprenej o ten sloupek :D

tak ten bench musim nekdy na chalupe zkusit, vyndam lavici, sundam plot a hura na to. Stejne tam na me koukali uz vickrat jako na magora, treba kdyz jsem vzal do ruky kosu, nebo kdyz vypadla elektrina a ja varil obed na ohni v kotliku na zahrade :D, nebo kdyz jsme o pulnoci s par dalsima klubakama rozsvitili auta a sli tancit na silnici za zvuku tuc tuc tuc

Upraveno uživatelem Scratch

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...