Kurt Odesláno 1. únor 2015 Odesláno 1. únor 2015 Díky všem zúčastněným, bylo to příjemné. Hlavně pak díky "Hrdličkám" za dopravu a péči. Citovat
Přema Odesláno 1. únor 2015 Odesláno 1. únor 2015 Taky Lopaty doma....... bylo moc fajn a dlouho budu na Vás , jídlo a pivečko vzpomínat.... :papa Citovat
agresssor Odesláno 1. únor 2015 Odesláno 1. únor 2015 No na Tebe sem presne cekal az zase neco steknes Tak diky za ucast a zase cca na pul roku ahooooj Nezapomen si pod sebe dat kyble aby ta tva arogance nepadla vnivec..... Trosku ucty jako clenu vedeni (i kdyz jen jako kartickar) by ti neuskodilo. A jak si mipsal v SZ jsem clen a muzu si rikat co chci kdy chci a k cemu chci..... Nanjua ohodnotil 1 Citovat
Nanjua Odesláno 1. únor 2015 Odesláno 1. únor 2015 Nezapomen si pod sebe dat kyble aby ta tva arogance nepadla vnivec..... Trosku ucty jako clenu vedeni (i kdyz jen jako kartickar) by ti neuskodilo. A jak si mipsal v SZ jsem clen a muzu si rikat co chci kdy chci a k cemu chci..... Sorry....jsem se překlikla s palcem Citovat
Guest Scratch Odesláno 1. únor 2015 Odesláno 1. únor 2015 proc je mi z toho vseho smutno..... Citovat
Charlie 1 Odesláno 2. únor 2015 Odesláno 2. únor 2015 Pěkná akce ,kde jste to měli? Není nad takový minisraz,kde se sejde dobra parta.....:-) Citovat
Charlie 1 Odesláno 2. únor 2015 Odesláno 2. únor 2015 To jste měli i s noclehem,kolik tam je ted sněhu? Citovat
Kurt Odesláno 2. únor 2015 Odesláno 2. únor 2015 Na srazu jsme se bavili mj. o mechanickém psacím stroji se zavináčem, který tu teď máme na servisu - abyste si nemysleli, že jsem se zbláznil: (klávesa č. 4) Citovat
elton Odesláno 2. únor 2015 Odesláno 2. únor 2015 Na srazu jsme se bavili mj. o mechanickém psacím stroji se zavináčem, který tu teď máme na servisu - abyste si nemysleli, že jsem se zbláznil: psstroj.jpg (klávesa č. 4) Nekecal :o Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 2. únor 2015 Odesláno 2. únor 2015 Tak on zavináč nebyl vymyšlen specielně pro e-mail, existoval už dávno před tím, v angličtině se běžně použival Citovat
punkac Odesláno 2. únor 2015 Odesláno 2. únor 2015 (upraveno) Taky Lopaty doma....... bylo moc fajn a dlouho budu na Vás , jídlo a pivečko vzpomínat.... :papa Tak se mi zdá, že se z toho asi udělá taková tradice PS: To aby se zase někdo napřesrok nedivil, že jsme, kde jsme a výborně se bavíme :papa Upraveno 2. únor 2015 uživatelem punkac Citovat
Guest Scratch Odesláno 2. únor 2015 Odesláno 2. únor 2015 tak oni se asi lidi divi, kdyz je to sraz, ktery je umisteny v uskutecnenych srazech a pritom o tom nikdo nevedel Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.