Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Díky všem zúčastněným, bylo to příjemné. Hlavně pak díky "Hrdličkám" za dopravu a péči. :)

Odesláno

No na Tebe sem presne cekal az zase neco steknes ;)  Tak diky za ucast a zase cca na pul roku ahooooj :papa

Nezapomen si pod sebe dat kyble aby ta tva arogance nepadla vnivec..... Trosku ucty jako clenu vedeni (i kdyz jen jako kartickar) by ti neuskodilo. A jak si mipsal  v SZ jsem clen a muzu si rikat co chci kdy chci a k cemu chci.....

Odesláno

Nezapomen si pod sebe dat kyble aby ta tva arogance nepadla vnivec..... Trosku ucty jako clenu vedeni (i kdyz jen jako kartickar) by ti neuskodilo. A jak si mipsal  v SZ jsem clen a muzu si rikat co chci kdy chci a k cemu chci.....

Sorry....jsem se překlikla s palcem :mad:

Odesláno

Na srazu jsme se bavili mj. o mechanickém psacím stroji se zavináčem, který tu teď máme na servisu - abyste si nemysleli, že jsem se zbláznil:

post-4726-0-47727800-1422865396_thumb.jp

(klávesa č. 4) :)

Odesláno

Na srazu jsme se bavili mj. o mechanickém psacím stroji se zavináčem, který tu teď máme na servisu - abyste si nemysleli, že jsem se zbláznil:

attachicon.gifpsstroj.jpg

(klávesa č. 4) :)

Nekecal :o :o :o:D

Odesláno (upraveno)

Taky Lopaty doma....... bylo moc fajn  a dlouho budu na Vás , jídlo a pivečko vzpomínat.... :papa  :papa :papa  :papa  

Tak se mi zdá, že se z toho asi udělá taková tradice :D

PS: To aby se zase někdo napřesrok nedivil, že jsme, kde jsme a výborně se bavíme :papa :papa

Upraveno uživatelem punkac
Guest Scratch
Odesláno

tak oni se asi lidi divi, kdyz je to sraz, ktery je umisteny v uskutecnenych srazech a pritom o tom nikdo nevedel :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...