Jump to content
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Posted

Caute, aky je Vas nazor na vymenu intercoolera v 2,2 HDI za novy?

Menil ho uz niekto? a po vymene bolo citit narast vykonu?

Mam najazdene pomaly 250 000 km, originalne km neviem, ale viem, ze intercooler je originalny a spodom mi vytlaca trochu oleja, takze je deravy, ale nie je to nic hrozne, pri starom turbe mi tade tiekol velmi olej, teraz pri repasovanom, je ten unik ztade zanedbatelne mensi.

Rozmyslam nad kupou noveho, nakolko som nasiel na tejto stranke http://www.autodielymt.sk/peugeot/406/406-8b-10-95-05-04/2-2-hdi-2179ccm-98kw-133hp-03-00-05-04/chladice-vzduchu_45_93/chladic-vzduchu-intercooler_2533614.html za 76,80 € co je dobra cena, na to, ked som ho chcel kupit pred par rokmi tak jeho cena bola okolo 160 €.

Posted

Ahoj já osobně měnil IC za nový,  z důvodu že původní se mi roztrhl.. a praskl...a nový zatí drží vpohodě... každopadně po výměně bylo poznat, že to jede i líp...přece jen původní byl pěkně zasr... a špinavý. 

• 2 months later...
Posted (edited)

ma niekto skusenosti zo znackou NRF?  dostal som dobru cenovu ponuku 83,- €

Edited by dodS12
Posted

Vyhodené peniaze.AK JE CELÝ,tak vyčistiť zvonku a prípadne prepláchnuť zvnútra.Je to pasívna súčiastka,nemá sa čo tam pokaziť.

• 3 weeks later...
Posted (edited)

takze dneska mi vymenili intercooler, kupil som znacku NRF, zatial som vela nenajazdil, len som presiel asi 10 km z toho polovicu po meste, je citit rozdiel, auto je zivsie, este to musim otestovat na dlhsej trase, ale spozoroval som, ze auto ma lepsi tach v rozmedzi okolo 2400 do 3000 ot a zo spodnych otacok to tiez taha lepsie,

Edited by dodS12
Posted

Takze dneska som na novom intercooleri nabehal 200 km, je citit, ze auto je zivsie, taha lepsie od nizsich otacok. Takze som spokojny s kupou noveho Intercooleru. Stary intercooler som asi za tu dobu co ho mam 2-krat cistil a nikdy nebolo badat rozdiel.