Radek Hurvajz Odesláno 19. únor 2015 Odesláno 19. únor 2015 Veverka: třeba to mají na slovensku jinak Citovat
Veverka Odesláno 19. únor 2015 Odesláno 19. únor 2015 (upraveno) Jo, třeba tam maj měkký stanovy. Já jsem spíš pro tvrdý Upraveno 19. únor 2015 uživatelem Veverka Citovat
HonzaRez Odesláno 20. únor 2015 Autor Odesláno 20. únor 2015 to je ta proti vykláníTak ževyžším teplotámze zhorav celkuna tvrdonezbíváhnet som cititl ze to ide troska lachsiez trisek předních ostřikůod jinudjsem skoro neumělzmínka o ORIGINALITNOSTIservisák s note-bookem Šalda ohodnotil 1 Citovat
Veverka Odesláno 20. únor 2015 Odesláno 20. únor 2015 (upraveno) Musel by jsi zapatka vstřiky dávali větší dávku také my vypadávali přepadové hadičky Upraveno 22. únor 2015 uživatelem Veverka Šalda ohodnotil 1 Citovat
HonzaRez Odesláno 23. únor 2015 Autor Odesláno 23. únor 2015 sem mimo brněnskejked otvory okno Šalda ohodnotil 1 Citovat
punkac Odesláno 23. únor 2015 Odesláno 23. únor 2015 No koukám, tady někdo sežral Šalomounovi hovno nebo šalamounový hovno? Máte na to alespoň nějakej script? Nebo ty chyby vyzobáváte ručně? :P Citovat
Veverka Odesláno 23. únor 2015 Odesláno 23. únor 2015 Já poctivý růčo fůčo, když na něco narazím Snažím se jen přispět k vyšší jazykové úrovni, někdy se to nedá číst, někdy ani přečíst Citovat
HonzaRez Odesláno 26. únor 2015 Autor Odesláno 26. únor 2015 No koukám, tady někdo sežral Šalomounovi hovno nebo šalamounový hovno? Máte na to alespoň nějakej script? Nebo ty chyby vyzobáváte ručně? :P Viz úvodní příspěvek vlákna... Já na to mám skript, který se jmenuje "oko a mozek". A když oko vidí, ale mozek nechápe ani na popáté, pak se dá s určitostí tvrdit, že je někde chyba. A když mozek podle všeho ještě trochu funguje, tak je chyba jasná... Citovat
HonzaRez Odesláno 26. únor 2015 Autor Odesláno 26. únor 2015 radši se nevijadruju co tam ti lidi maj za bordel 2 antiviriv pekné krabyccedlouhodobí ziskvymité mozkyredaktor je mimo obligaod tudpohled pravdivíProdej pouze s poluméne cená rasateraz vydimnotbuk Šalda ohodnotil 1 Citovat
Pe.Tr Odesláno 26. únor 2015 Odesláno 26. únor 2015 Posiluje to nejak tvoje ego nebo jaky je vlastne smysl tohoto vlakna? Citovat
Almanil Odesláno 26. únor 2015 Odesláno 26. únor 2015 Já mám technickou poznámku. Mně to bez odkazu, citace nepomůže, tedy potom to absolutně ztrácí výchovný rozměr. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 26. únor 2015 Odesláno 26. únor 2015 Posiluje to nejak tvoje ego nebo jaky je vlastne smysl tohoto vlakna? Napadá mě, že by mohl dostat funkci "Jazykový korektor" nebo tak nějak, a opravovat vše co objeví, byli by jsme nejspisovnější forum na světě Citovat
ozzy56 Odesláno 26. únor 2015 Odesláno 26. únor 2015 smysl vlákna je mizivý, že by se pisatel zpětně chytil za nos, to už vůbec nee, nenaučil se to a psát takto už bude furt...,vidím to třeba u nás v podniku-- inženýři a pravopis katastrofa, jejich mejly kolují po firmě a jim je to šumafuk Citovat
HonzaRez Odesláno 27. únor 2015 Autor Odesláno 27. únor 2015 Posiluje to nejak tvoje ego nebo jaky je vlastne smysl tohoto vlakna? Z nějakého důvodu rád pomáhám lidem, i těm, kteří o to zjevně nestojí... Je to něco jako v tom vtipu, jak ten pán v rozjíždějícím se vlaku viděl jiného pána, jak podél toho vlaku běží a tak ho popadne za ruku a vtáhne ho dovnitř. Ovšem onen pán mu hned začne nadávat a první pán se diví: Co blázníte chlape, vždyť byste to jinak nestihl. A druhý mu odpovídá: Já tím vlakem vůbec nejedu, já jsem jenom vyprovázel manželku! Citovat
HonzaRez Odesláno 27. únor 2015 Autor Odesláno 27. únor 2015 Já mám technickou poznámku. Mně to bez odkazu, citace nepomůže, tedy potom to absolutně ztrácí výchovný rozměr. Těžko říct, jestli by někdo rozklikával odkazy a hledal by příspěvky s chybou. Ještě když je to příspěvek na půl stránky bez čárek a interpunkce, ve kterém je každé druhé slovo zkomolené... Zatím chytřejší nápad nemám, naopak předpokládám, že právě ti, kterých se to týká, sem buď nechodí, protože je to nezajímá nebo se zasmějou nad svou vlastní chybou, aniž by tušili, že to jde za nimi... Zkrátka tak, jak jsem to popsal v úvodním příspěvku. Citovat
Pe.Tr Odesláno 27. únor 2015 Odesláno 27. únor 2015 No me to spis prijde jak pred davem ukazujes na nekoho a na cele kolo rves jeeee podivejte se co udelal, to je vuuuul..... Takhle to na mne vlakno pusobi.pokud mas potrebu pomahat, zmen zpusob. Tohle faktnikomu nepomuze. To je jako bych se tady lidem vysmival ad technicke otazky, to by sem zachvilku nikdo nechodil... Citovat
HonzaRez Odesláno 27. únor 2015 Autor Odesláno 27. únor 2015 Napadá mě, že by mohl dostat funkci "Jazykový korektor" nebo tak nějak, a opravovat vše co objeví, byli by jsme nejspisovnější forum na světě Nevím, jestli jsem to už na nějakém "komunitním" webu nenabízel, ale zájem nějak nebyl... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.