Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Jo, třeba tam maj měkký stanovy. Já jsem spíš pro tvrdý :D

Upraveno uživatelem Veverka
Odesláno

to je ta proti vyklání
Tak že
vyžším teplotám
ze zhora
v celku
na tvrdo
nezbívá
hnet som cititl ze to ide troska lachsie
z trisek předních ostřiků
od jinud
jsem skoro neuměl
zmínka o ORIGINALITNOSTI
servisák s note-bookem

Odesláno (upraveno)

Musel by jsi

zapatka

vstřiky dávali větší dávku

také my vypadávali přepadové hadičky

Upraveno uživatelem Veverka
Odesláno

No koukám, tady někdo sežral Šalomounovi hovno nebo šalamounový hovno?

Máte na to alespoň nějakej script? Nebo ty chyby vyzobáváte ručně?

:P :P :P

Odesláno

Já poctivý růčo fůčo, když na něco narazím :D

Snažím se jen přispět k vyšší jazykové úrovni, někdy se to nedá číst, někdy ani přečíst :papa

Odesláno

No koukám, tady někdo sežral Šalomounovi hovno nebo šalamounový hovno?

Máte na to alespoň nějakej script? Nebo ty chyby vyzobáváte ručně?

:P :P :P

Viz úvodní příspěvek vlákna...

Já na to mám skript, který se jmenuje "oko a mozek". A když oko vidí, ale mozek nechápe ani na popáté, pak se dá s určitostí tvrdit, že je někde chyba. A když mozek podle všeho ještě trochu funguje, tak je chyba jasná...

Odesláno

radši se nevijadruju co tam ti lidi maj za bordel 2 antiviri
v pekné krabycce
dlouhodobí zisk
vymité mozky
redaktor je mimo obliga
od tud
pohled pravdiví
Prodej pouze s polu
méne cená rasa
teraz vydim
notbuk

Odesláno

Posiluje to nejak tvoje ego nebo jaky je vlastne smysl tohoto vlakna?

Napadá mě, že by mohl dostat funkci "Jazykový korektor" nebo tak nějak, a opravovat vše co objeví, byli by jsme nejspisovnější forum na světě :D

Odesláno

smysl vlákna je mizivý, že by se pisatel zpětně chytil za nos, to už vůbec nee, nenaučil se to a psát takto už bude furt...,vidím to třeba u nás v podniku-- inženýři a pravopis katastrofa, jejich mejly kolují po firmě a jim je to šumafuk

Odesláno

Posiluje to nejak tvoje ego nebo jaky je vlastne smysl tohoto vlakna?

Z nějakého důvodu rád pomáhám lidem,  i těm, kteří o to zjevně nestojí...

Je to něco jako v tom vtipu, jak ten pán v rozjíždějícím se vlaku viděl jiného pána, jak podél toho vlaku běží a tak ho popadne za ruku a vtáhne ho dovnitř. Ovšem onen pán mu hned začne nadávat a první pán se diví: Co blázníte chlape, vždyť byste to jinak nestihl. A druhý mu odpovídá: Já tím vlakem vůbec nejedu, já jsem jenom vyprovázel manželku!

Odesláno

Já mám technickou poznámku. Mně to bez odkazu, citace nepomůže, tedy potom to absolutně ztrácí výchovný rozměr.

Těžko říct, jestli by někdo rozklikával odkazy a hledal by příspěvky s chybou. Ještě když je to příspěvek na půl stránky bez čárek a interpunkce, ve kterém je každé druhé slovo zkomolené...

Zatím chytřejší nápad nemám, naopak předpokládám, že právě ti, kterých se to týká, sem buď nechodí, protože je to nezajímá nebo se zasmějou nad svou vlastní chybou, aniž by tušili, že to jde za nimi... Zkrátka tak, jak jsem to popsal v úvodním příspěvku.

Odesláno

No me to spis prijde jak pred davem ukazujes na nekoho a na cele kolo rves jeeee podivejte se co udelal, to je vuuuul.....

Takhle to na mne vlakno pusobi.pokud mas potrebu pomahat, zmen zpusob. Tohle faktnikomu nepomuze.

To je jako bych se tady lidem vysmival ad technicke otazky, to by sem zachvilku nikdo nechodil...

Odesláno

Napadá mě, že by mohl dostat funkci "Jazykový korektor" nebo tak nějak, a opravovat vše co objeví, byli by jsme nejspisovnější forum na světě :D

Nevím, jestli jsem to už na nějakém "komunitním" webu nenabízel, ale zájem nějak nebyl...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...