celda1970 Odesláno 14. leden 2015 Odesláno 14. leden 2015 Motomoto.....si dej automatickou zalohu....po hardresetu se ti vse zpatky zase nainstaluje... Citovat
celda1970 Odesláno 14. leden 2015 Odesláno 14. leden 2015 Jinak...mam Samsunga..☺☺..a pada mi to protoze mam kombinaci Vodafoun a jezdim....co ted prekopavaji tu jejich sit na "85G"..nebo kolik... tak je to na ho..o..!! Citovat
MotoMoto Odesláno 14. leden 2015 Autor Odesláno 14. leden 2015 Přesně tohleco popisuje Moto se mi stává když zamykám telefon. Mačkám to zamykací tlačítko ukazovákem a palcem to druhý co ztišuje vyzvánění a pak se taky někdy divím že nezoní. Když já ho nezamykám, většinou se zamkne sám. Také mě to napadlo, že by to tímto mohlo být, tak jsem přestal zavěšovat hovory bočním tlačítkem jak jsem byl zvyklý. Ještě mě napadlo, že jsme začal před jistou dobou používat takové to flipové pouzdro s okénkem. Nevím na základě čeho vyhodnocuje zda je zavřené či otevřené, ale řekl bych že to bude nějakým čidlem s návazností na displej, protože se mi občas stane, že když chci někam něco přetáhnout a podržím prst déle na určitém místě tak se displej přepne do okénkového módu. A tak zda není možné, že by toto pouzdro ztlumovalo zvonění. Ale přijde mi to dost uhozené. Citovat
MotoMoto Odesláno 14. leden 2015 Autor Odesláno 14. leden 2015 Motomoto.....si dej automatickou zalohu....po hardresetu se ti vse zpatky zase nainstaluje... Automatické zálohování mám, ale to mi nevyřeší instalované nastavení skupin aplikací a podobně. Mám na ploše toho hodně roztříděné do složek a tak by s tím bylo hodně práce. Stejně tak i nastavení různých aplikací. Citovat
Pacho69 Odesláno 14. leden 2015 Odesláno 14. leden 2015 Ty "pády" sítě - abych to tedy popsal - prostě telefon se tváří, že má signál, třeba plný, vše běží, dokonce data jdou, jen se ti v tu chvíli nikdo nedovolá, nepřijde smska (takže žiješ v domnění, že vše je ok). Když chceš ty volat, tak vytočíš číslo, telefon dělá že točí a... nic. Při druhém, třetím pokusu to většinou jde a pak už jde všechno. nebo třeba změníš BTSku a zase se to rozběhne. Tohle chování mají prakticky všichni kolegové s jakýmikoliv 3G/4G(hahaha) telefony (Android - Samsung, HTC, Sony, Iphone 5, Windows Phone (Lumia, LG, HTC). Pak začnou chodit smsky zmeškaných hovorů, případně nadávají manželky, že se nemůžou dovolat. Telefon se pro volajícího tváří jako nedostupný, přitom data ale stále běží - klidně můžete brouzdat po netu, být online na různých službách, ale pro ostatní jste nedostupní, nedovolají se. Běžně se to "odstraní" samo, odpojení a připojení k síti problém řeší na 100%. Pokud vypneš 3G, nestává se to. Je nám jasné, že operátor to ví, tváří se, že to řeší, je možné, že se to zlepšuje, ale stále jsou oblasti, kde se to stává častěji. Citovat
Lukaydo 407 Odesláno 14. leden 2015 Odesláno 14. leden 2015 motomoto je tam senzor na přední straně nahoře vypada jako mini foták,, když ho přikryjej nebo dáš telefon třeba k uchu tak zhasne display jak zas dáš normalně mobil volně tak se rozsvíti jde to vypnout, mam to i na stare nokii n8 ,ale tohle dle nemá vliv na ztišeni zvuku jestli mobil nemá nějakou vadu. Citovat
MotoMoto Odesláno 14. leden 2015 Autor Odesláno 14. leden 2015 Lukaydo407, tohle čidlo znám, ale to s tím nemá co společného. To když zakryju tak se zobrazení displeje nezmění jako když zavřu flip pouzdro a přepne se do hodin a datumu v okénku. To musí být někde jinde právě někde v té části co jsou tlačítka volume. Protože právě tam když chci dát něco do složky co mám v levém horním rohu tak občas se displej přepne do toho okénkového módu. Ale ne vždy. Citovat
hardhouse.trip Odesláno 25. leden 2015 Odesláno 25. leden 2015 Automatické zálohování mám, ale to mi nevyřeší instalované nastavení skupin aplikací a podobně. Mám na ploše toho hodně roztříděné do složek a tak by s tím bylo hodně práce. Stejně tak i nastavení různých aplikací. Pokud používáš alternativní launcher, jako třeba Apex, a nepoužíváš ten z výroby, tak tam se dá nastavení zazálohovat na SD. Data a nastavení aplikací je titanium backup, nebo ještě lepší a nejjednodušší přes cwm recovery....ještě je tu i nandroid backup... Citovat
Péťa Odesláno 25. leden 2015 Odesláno 25. leden 2015 cwm recovery mu zazálohuje všechno. Nedá se to použít po wipe. Jedině Titanium Backup, nic lepšího neznám. Citovat
MotoMoto Odesláno 26. leden 2015 Autor Odesláno 26. leden 2015 A teď otázka, když se provede obnovení, tak pokud to nebylo nějakou chybou a dělá to třeba nějaké nastavení či aplikace, tak to bude dělat zase. Citovat
Péťa Odesláno 26. leden 2015 Odesláno 26. leden 2015 Já si většinou obnovuji aplikace postupně, až ve chvíli, kdy je potřebuji Do té doby pěkně čekají na svůj okamžik. Citovat
MotoMoto Odesláno 28. leden 2015 Autor Odesláno 28. leden 2015 Tak asi záhada objasněna, jedná se zřejmě o HW závadu tlačítka pro ztišování a prostě někdy samovolně stáhne postupně náhodně zvuk. Aspoň tomu vše nasvědčuje. Citovat
Fosil Odesláno 28. leden 2015 Odesláno 28. leden 2015 A RingGuard jsi zkoušel? Zabrání nechtěné zmeně nastavení hlasitosti. Citovat
MotoMoto Odesláno 28. leden 2015 Autor Odesláno 28. leden 2015 Nezkoušel, ale spíš to budu řešit opravou tlačítka. Citovat
MotoMoto Odesláno 9. únor 2015 Autor Odesláno 9. únor 2015 Provedl a nepomohlo to a ani v těch tlačítkách to nebylo. Už poslední možností je sundat ten flipový kryt a uvidíme zda to nedělá ten. Jinak nikdo neví. Citovat
Charlie 1 Odesláno 9. únor 2015 Odesláno 9. únor 2015 Ty "pády" sítě - abych to tedy popsal - prostě telefon se tváří, že má signál, třeba plný, vše běží, dokonce data jdou, jen se ti v tu chvíli nikdo nedovolá, nepřijde smska (takže žiješ v domnění, že vše je ok). Když chceš ty volat, tak vytočíš číslo, telefon dělá že točí a... nic. Při druhém, třetím pokusu to většinou jde a pak už jde všechno. nebo třeba změníš BTSku a zase se to rozběhne. Tohle chování mají prakticky všichni kolegové s jakýmikoliv 3G/4G(hahaha) telefony (Android - Samsung, HTC, Sony, Iphone 5, Windows Phone (Lumia, LG, HTC). Pak začnou chodit smsky zmeškaných hovorů, případně nadávají manželky, že se nemůžou dovolat. Telefon se pro volajícího tváří jako nedostupný, přitom data ale stále běží - klidně můžete brouzdat po netu, být online na různých službách, ale pro ostatní jste nedostupní, nedovolají se. Běžně se to "odstraní" samo, odpojení a připojení k síti problém řeší na 100%. Pokud vypneš 3G, nestává se to. Je nám jasné, že operátor to ví, tváří se, že to řeší, je možné, že se to zlepšuje, ale stále jsou oblasti, kde se to stává častěji. Samsung La Fleur kde vypnu to 3G?dík Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.