Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Jirkap

Původně zaslal: Petano

Původně zaslal: Jirkap

Teda tak to je nic než moc... to je strašný... včera jsem viděl u Jičína obrňáka, tak jsem o něm uvažoval :D:D

406 novy model je na tom v crash testech o hodne lip nez stary model ...

Mám nový model, ale stejně je to nic moc :-/

Já mám ještě ten starej a musím se přiznat, že s tak \"špatným\" výsledkem těch testů jsem u tohoto auta nedoufal. Samotnýho mě to moc překvapilo. :aut

Odesláno

Taky jsem tento víkend větral Jeana po trase JH-Jemnice-Ivančice-Modřice-Slavkov-UH a dál. Přesně jak to píše Netopýrka. Po dálnici raději nejedu, protože pravděpodobnost že přejedu úsek z Humpolce za Brno bez úhony je minimální, navíc se to při nějakým karambolu hned ucpe ajeto. Ale i na těchto \"bočních \"cestách se najde pár dementů, kteří svým způsobem jízdy ohrožují ostatní. Ono se říká : \"na každou svini se vaří voda\". Přes Buchlovké hory se jede teď špičkově oproti tomu co tam bylo a dělo se před rekonstrukcí.

Odesláno

to Bohumil: jo jo, ja si dobre pamatuju, jak to tam driv bylo...hruuza des, ted je to spica, ale v lete je to zas eldorado pro motorkare, takze to rozhodne za svuj oblibeny usek nepovazuju .(((

Odesláno
Původně zaslal: Bohumil

Taky jsem tento víkend větral Jeana po trase JH-Jemnice-Ivančice-Modřice-Slavkov-UH a dál. Přesně jak to píše Netopýrka. Po dálnici raději nejedu, protože pravděpodobnost že přejedu úsek z Humpolce za Brno bez úhony je minimální, navíc se to při nějakým karambolu hned ucpe ajeto. Ale i na těchto \"bočních \"cestách se najde pár dementů, kteří svým způsobem jízdy ohrožují ostatní. Ono se říká : \"na každou svini se vaří voda\". Přes Buchlovké hory se jede teď špičkově oproti tomu co tam bylo a dělo se před rekonstrukcí.

Ja teda pri cestovani po D1 s timhle usekem moc problemu nikdy nemel, ale to je tim, ze jsem vzdy vyjizdel v patek v 11 dopoledne z Prahy a vracel jsem se z Bilovce v nedeli 7 vecer... Kazdopadne v tuhle dobu jsem zazil problem snad jednou... jinak nic... Kdyz vidim kolonu, automaticky sjizdim... Ono to nekdy casove ani na spotrebu nepomuze, ale clovek ma pocit pohybu...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...