Milan+ Odesláno 10. leden 2015 Odesláno 10. leden 2015 (upraveno) Je tu někdo na klubu kdo si nechal postavit dům od ES ekonomické stavby http://www.ekonomicke-stavby.cz/esp/wlc.php? A nebo Natura space http://www.naturaspace.com/ A ještě Canaba http://www.canaba.cz/cs/index.php Popřípadě praktické zkušenosti s nima. Upraveno 10. leden 2015 uživatelem Milan+ Citovat
Péťa Odesláno 10. leden 2015 Odesláno 10. leden 2015 Ekonomické stavby nevím, v Canabě bydlí kamarád a nijak si nestěžuje. Ale mě trochu vadí, že to je "panelák". Naturaspace neznám. Já tenkrát uvažoval o http://www.porfix.cz/2580/projekt-rodinneho-domu-za-1-kc/?mnu=2777 - dokonce byli ochotní lehce zdarma upravit svůj typový projekt, ale nakonec jsem vsadil na individuální projekt, mám hodně atypický tvar pozemku, pravoúhlého na něm není vůbec nic Citovat
Dano406 Odesláno 10. leden 2015 Odesláno 10. leden 2015 A to bydlíš v rotundě Sorry nedalo mi to Jinak k tématu,spolupracovník chce stavět a vybírá co by se mu líbilo. Zatím se nerozhodl ale pokukuje i po zde jmenovaných,tak jsem zvědav co a od koho vybere. Citovat
Péťa Odesláno 10. leden 2015 Odesláno 10. leden 2015 Píšu o pozemku, ne domě Ještě k té Natura Space - trochu bych se bál bydlet na pilotech. Citovat
Milan+ Odesláno 10. leden 2015 Autor Odesláno 10. leden 2015 (upraveno) ahoj copak holky chtějí stavět Ale ani ne holky,ale já se s tím ted trošku zaobírám,chtěl bych něco kde v baráku nebudou schody,vše na desku a v rovině, Ted mám vstup do baráku 8 schodů a když chci na zahradu ke grilu tak jich mám celkem 37 tam 37 zpet a třiatřicet mi taky furt nebue A pokud se holky rozutečou,tak bych tu stejně zustal sam s maminou a psem. Zatím je to tedy jen v teoretické rovině,ale dáme tomu čas a uvidíme. Upraveno 10. leden 2015 uživatelem Milan+ Citovat
Milan+ Odesláno 10. leden 2015 Autor Odesláno 10. leden 2015 Píšu o pozemku, ne domě Ještě k té Natura Space - trochu bych se bál bydlet na pilotech. Těch pilotů bych se v dnešní době nebál,výhoda ,že vcelku izolace od spodu není tak náročná. Citovat
Milan+ Odesláno 10. leden 2015 Autor Odesláno 10. leden 2015 Ekonomické stavby nevím, v Canabě bydlí kamarád a nijak si nestěžuje. Ale mě trochu vadí, že to je "panelák". Naturaspace neznám. Já tenkrát uvažoval o http://www.porfix.cz/2580/projekt-rodinneho-domu-za-1-kc/?mnu=2777 - dokonce byli ochotní lehce zdarma upravit svůj typový projekt, ale nakonec jsem vsadil na individuální projekt, mám hodně atypický tvar pozemku, pravoúhlého na něm není vůbec nic Proč myslíš,že je to panelák. Citovat
Lukaydo 407 Odesláno 10. leden 2015 Odesláno 10. leden 2015 (upraveno) ekonomicke stavby-četl jsem zkušenosti na netu někde a vypadá to že to je kvalitní stavba a seriozní a vyhráli taky 2010,11,12,13,2014 rok kvalitní firma+ dalších xx ocenění + 10let záruka ,atd chodí mi domu i ta kniha stěma barákama jen kde nato vzít Upraveno 10. leden 2015 uživatelem Lukaydo 407 Citovat
Péťa Odesláno 10. leden 2015 Odesláno 10. leden 2015 Jasně, že to není panelák, ale v době, kdy jsem se o ně zajímal, tak byly poskládány z panelů, předpokládám, že jim to tak zůstalo dodnes Ale pochopitelně to ničemu nevadí. Citovat
straki007 Odesláno 10. leden 2015 Odesláno 10. leden 2015 Na ekonomicke stavby je v nasem kraji 7 trestnich oznameni. Vzali zalohy a nekolik let ticho po pesine. Meli predtim jiny nazev.Tohle je zasterka. Taky jsem nad nimi premyslel. Citovat
Lukaydo 407 Odesláno 10. leden 2015 Odesláno 10. leden 2015 aha no dneska si nevybereš bohužel Citovat
Milan+ Odesláno 10. leden 2015 Autor Odesláno 10. leden 2015 Na ekonomicke stavby je v nasem kraji 7 trestnich oznameni. Vzali zalohy a nekolik let ticho po pesine. Meli predtim jiny nazev.Tohle je zasterka. Taky jsem nad nimi premyslel. To jde vše ošetřit ve smlouvě,platit za provedené práce v průběhu. Citovat
Charlie 1 Odesláno 10. leden 2015 Odesláno 10. leden 2015 (upraveno) Straki možná jen někdo parazitoval na jejich jmenu a byla to jiná firma.... jo Milan+ že by jsi barak prodal nebo nechal holkám a postavili by jste? ty ekonomické stavby to jsou rakety za bungalow s 150m2 3 500 000Kč.... no jo musí se zaplatit ten servis....ale když se to rozklikne ty jejich stranky... zaruka 10let na zaklady,obvodové stěny,střechu...ostatní 5 ale spíš 2 roky.... podle mě je to všechno předražený a pro lidi co bud nic neumí a maj peníze.... pokud si budu najímat jednotlivé řemeslníky ,budu si je hlídat tak ve stejné nebo lepší kvalitě to postavím za 1 500 000-2 000 000Kč pokud se s tím budu prcat sám ve volným čase cena bude zase jinde...... ale taky bych si to na starý kolena nechal asi postavit,když bych měl penízky... no možná jednou budu pomahat dětem když se rozhodnou,zkušenosti jsou.... ted bude stavět švagr v Trutnově tak se bude pomahat tam... Ta natura je zajímavá možností rozšíření v případě potřeby a dostatku pěnez u mladé rodiny... ale budou to asi rakety...? Upraveno 10. leden 2015 uživatelem Charlie 1 Citovat
Ajdamek Odesláno 10. leden 2015 Odesláno 10. leden 2015 (upraveno) Bych se u vsech tehle vetsich firem bal, ze mi tam poslou nejakyho subdodavatele s partou ukrajincu, zkurvi to a jeste si za to zaplatim raketu. Kdyz vidim ty ceny, tak bych si od nich nenechal postavit ani kulnu. Barak jedine "svepomoci" nebo si najit firmu u ktery vim ze to bude stavet primo ona a postavi to kvalitne. Videl uz jsem par bytovych domu, baraku stavenych na kseft a cumel jsem co dokazou nekteri umelci udelat. Ja si barak resil svepomoci, sehnal jsem si vsechny profese a ridil si stavbu sam, udelal bych to tak znova. Jinak drevostvba mi prijde na bungalov jako ideal reseni, ale asi bych volil klasickou desku A jak pise charlie, maj to za desny rakety, barak by mel jit v normalnim provedeni postavit za 15-20tis m2 Upraveno 10. leden 2015 uživatelem Ajdamek Citovat
ozzy56 Odesláno 10. leden 2015 Odesláno 10. leden 2015 Ekonomickým stavbám se platí až po předání domu, co vím...,žádné zálohy atd. Citovat
Milan+ Odesláno 10. leden 2015 Autor Odesláno 10. leden 2015 Charlie,Ty snad potřebuješ k žítí mít 150m? Já snad ani ne. Je to ted jen starost nic víc. A hlavně by se mi líbilo to mit vše v rovině bez schodů, Garáž vyjezd v rovině atd. Zatím jen sonduji. Citovat
Charlie 1 Odesláno 10. leden 2015 Odesláno 10. leden 2015 (upraveno) Já ne Milane mame dům co nám stačí Bungalow 3+1(80m2) cca 120m2 včetně garaže V případě potřeby je v garaži vše připravené a předělením garaže získám 4+1 95m2 + garaž 25m2, ale mám udělané kryté stání pro 2 auta tak možna jen malá dílna a pak další pokoj ,ale to pochybuju.... přes leto jsme porad venku a přes zimu jsme taky pořád někde.... někdo potřebuje 250m2 nekomu stačí 70m2 schody bych taky nechtěl... ale neměnil bych naklady na provoz v porovnání se sousedy mám poloviční,taky mám barák menší o cca 50m2 a až jednou odejdou děti nebudem se s manželkou aspon hledat... však v letě se můžeš přijet mrknout máš to kousek Upraveno 10. leden 2015 uživatelem Charlie 1 Citovat
Milan+ Odesláno 10. leden 2015 Autor Odesláno 10. leden 2015 No právě,však ta energetická náročnost je velká,dole to dávám pomalu po tatíkovu k obrazu svému a stejně se tam v zimě musí přitopit,vzít nějaké študáky,tak tady v Jc to až tak na to moc není,tak třebas maminu s děckem,určitě ne rodinu,aby to trošku vydělalo, Začíná to být na nás velké. Mám půdorysně 13,60 x 9,7 ,komplet podsklepené,přízemí a patro každé 4+1. Citovat
Charlie 1 Odesláno 10. leden 2015 Odesláno 10. leden 2015 to mášpřízemí 4+1 1.patro 4+1 2.patro 4+1 tvl.to je masakr Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.