zolco Posted January 9, 2015 Posted January 9, 2015 Zdravím vás priatelia! Mám taký problém,že keď zapnem zadný stierač,nezastavý sa dole,kde má zastaví sa v strede,proste ako sa mu zachce!Pohrám sa s ním a na piatý až šiestý pokus sa vráti dole.. Quote
Gabriel 307 Posted January 9, 2015 Posted January 9, 2015 vyskúšaj či drží pevne rameno stierača na motorčeku . . . ak nie tak je možno "vymleté" na tisíchrane čo je na motorčeku stierača Quote
celda1970 Posted January 9, 2015 Posted January 9, 2015 mě spíše vadí že mi nestírá horních ca 5 cm stěrače při pohybu ....ale pouze pod brzdovým světlem......sklo je vypouklé a stěrač se už nemá jak přitlačit.... Quote
Tony Stark Posted January 9, 2015 Posted January 9, 2015 mě stírá, mám stále origo jenom v něm měním gumičku, je to sice o nervy ale stojí to za to a stírá to skvěle gumka vychází na cca 100kč Quote
celda1970 Posted January 9, 2015 Posted January 9, 2015 Já tam mám tento....už jsem ho dokupoval a není to origo...ta sviňa konec stěrače už se prostě nepřihne ke sklu jak je vypouklé...asi vezmu vopalovačku a trochu mu pomůžu.... :D Quote
zolco Posted January 10, 2015 Author Posted January 10, 2015 Nepreskauje to!Pomikal som s tým silno. Quote
trinity102 Posted January 10, 2015 Posted January 10, 2015 (edited) Minulý týden jsem ten ošklivý origo stěrač vyměmil za stěrač z Octavie combi II, vypadá mnohem líp. Jen jsem musel zkrátit lištu o cca 1,5cm na každé straně aby stíral rovnoměrně, přecejen Octavia nemá tak vypuklé sklo. Zatím funguje skvěle a vzhledem k ploché liště i víc pasuje k těm předním. Edited January 10, 2015 by trinity102 Quote
trinity102 Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 (edited) tak jsem to vyfotil, celý stěrač je Octavia II combi, jen lišta zkrácená o cca 1,5 cm na každé straně. Vejde se tam i celá, ale sklo je moc vypouklé a nestíralo to celou plochou. Ještě by chtěl malinko srovnat aby nebyl šikmo Edited January 11, 2015 by trinity102 Quote
Miko2609 Posted January 13, 2015 Posted January 13, 2015 mal som rovnaky problem...kupene nove komplet rameno aj stierac za cca 40€ v peugeote a stiera cela plocha a ziaden problem Quote
Haator Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Ahojte, poradite mi alebo odkazete ma na navod ako demontovat resp. opravit zadny stierac? Nedrzi ako ma ale otaca sa dookola, cize momentalne ma defaultnu polohu kolmo dole. Ked ho dvihnem hore a zapnem, funguje, raz, nasledne padne dole. Quote
Gabriel 307 Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 (edited) http://www.peugeot-club.com/topic/69172-demontaz-zadniho-sterace/#entry1492028 alebo narezať,poprípade pilníkom-ale opatrne edit: inak zdravím krajana Edited February 1, 2015 by Gabriel 307 Quote
Haator Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 Fuha vdaka, ale vobec nerozumiem, ako to tam vlastne je uchytene a co s cim mam vlastne robit Ani ci to je opravitelne, alebo treba nove rameno. Nevadi, smer servis. Quote
celda1970 Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 Předně musíš koupit nové rameno.....protože se ti nejspíše protočilo to pouzdro co je naražené na tísicihranu(trnu z motůrku).... Vyšroubovat matku....sundat rameno stěrače...a pokud to pouzdro z ramene zůstalu na trnu tak prostříknout nějakým olejem a kleštěma opatrně vyviklat ven.... Quote
Haator Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 teraz nastal problem, kde je aka matka pre dalsieho nechapaveho - najprv treba odklopit plastovu krytku, co sa mi podarilo uplnou nahodou, lebo som to pomaly tahala prec cele naslepo.. pod nou sa objavi matica, a potom uz je vsetko jasne vysledok je, ze to bolo uplne vybehane a navyse aj puknute vdaka za pomoc, buduci tyzden som tu opat, ked mi nepojde namontovat nove rameno Quote
Recommended Posts