Jump to content
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Posted

Zdravím vás priatelia!

Mám taký problém,že keď zapnem zadný stierač,nezastavý sa dole,kde má zastaví sa v strede,proste ako sa mu zachce!Pohrám sa s ním a na piatý až šiestý pokus sa vráti dole..

Posted

mě spíše vadí že mi nestírá horních ca 5 cm stěrače při pohybu ....ale pouze pod brzdovým světlem......sklo je vypouklé a stěrač se už nemá jak přitlačit....

Posted

Já tam mám tento....už jsem ho dokupoval a není to origo...ta sviňa konec stěrače už se prostě nepřihne ke sklu jak je vypouklé...asi vezmu vopalovačku a trochu mu pomůžu.... :D :D

post-44073-0-56702600-1420835583_thumb.j

Posted (edited)

Minulý týden jsem ten ošklivý origo stěrač vyměmil za stěrač z Octavie combi II, vypadá mnohem líp. Jen jsem musel zkrátit lištu o cca 1,5cm na každé straně aby stíral rovnoměrně, přecejen Octavia nemá tak vypuklé sklo. Zatím funguje skvěle a vzhledem k ploché liště i víc pasuje k těm předním.

Edited by trinity102
Posted (edited)

tak jsem to vyfotil, celý stěrač je Octavia II combi, jen lišta zkrácená o cca 1,5 cm na každé straně. Vejde se tam i celá, ale sklo je moc vypouklé a nestíralo to celou plochou. Ještě by chtěl malinko srovnat aby nebyl šikmo

post-47978-0-20325400-1420981686_thumb.j

post-47978-0-80919100-1420981694_thumb.j

Edited by trinity102
  • 3 weeks later...
Posted

Ahojte, poradite mi alebo odkazete ma na navod ako demontovat resp. opravit zadny stierac? Nedrzi ako ma ale otaca sa dookola, cize momentalne ma defaultnu polohu kolmo dole. Ked ho dvihnem hore a zapnem, funguje, raz, nasledne padne dole.

Posted

Fuha vdaka, ale vobec nerozumiem, ako to tam vlastne je uchytene a co s cim mam vlastne robit :D Ani ci to je opravitelne, alebo treba nove rameno. Nevadi, smer servis.

Posted

Předně musíš koupit nové rameno.....protože se ti nejspíše protočilo to pouzdro co je naražené na tísicihranu(trnu z motůrku)....

Vyšroubovat matku....sundat rameno stěrače...a pokud to pouzdro z ramene zůstalu na trnu tak prostříknout nějakým olejem a kleštěma opatrně vyviklat ven.... :papa

Posted

teraz nastal problem, kde je aka matka :)

pre dalsieho nechapaveho - najprv treba odklopit plastovu krytku, co sa mi podarilo uplnou nahodou, lebo som to pomaly tahala prec cele naslepo.. pod nou sa objavi matica, a potom uz je vsetko jasne :)

vysledok je, ze to bolo uplne vybehane a navyse aj puknute

vdaka za pomoc, buduci tyzden som tu opat, ked mi nepojde namontovat nove rameno :D