zolco Odesláno 9. leden 2015 Odesláno 9. leden 2015 Zdravím vás priatelia! Mám taký problém,že keď zapnem zadný stierač,nezastavý sa dole,kde má zastaví sa v strede,proste ako sa mu zachce!Pohrám sa s ním a na piatý až šiestý pokus sa vráti dole.. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 9. leden 2015 Odesláno 9. leden 2015 vyskúšaj či drží pevne rameno stierača na motorčeku . . . ak nie tak je možno "vymleté" na tisíchrane čo je na motorčeku stierača Citovat
celda1970 Odesláno 9. leden 2015 Odesláno 9. leden 2015 mě spíše vadí že mi nestírá horních ca 5 cm stěrače při pohybu ....ale pouze pod brzdovým světlem......sklo je vypouklé a stěrač se už nemá jak přitlačit.... Citovat
Tony Stark Odesláno 9. leden 2015 Odesláno 9. leden 2015 mě stírá, mám stále origo jenom v něm měním gumičku, je to sice o nervy ale stojí to za to a stírá to skvěle gumka vychází na cca 100kč Citovat
celda1970 Odesláno 9. leden 2015 Odesláno 9. leden 2015 Já tam mám tento....už jsem ho dokupoval a není to origo...ta sviňa konec stěrače už se prostě nepřihne ke sklu jak je vypouklé...asi vezmu vopalovačku a trochu mu pomůžu.... :D Citovat
zolco Odesláno 10. leden 2015 Autor Odesláno 10. leden 2015 Nepreskauje to!Pomikal som s tým silno. Citovat
trinity102 Odesláno 10. leden 2015 Odesláno 10. leden 2015 (upraveno) Minulý týden jsem ten ošklivý origo stěrač vyměmil za stěrač z Octavie combi II, vypadá mnohem líp. Jen jsem musel zkrátit lištu o cca 1,5cm na každé straně aby stíral rovnoměrně, přecejen Octavia nemá tak vypuklé sklo. Zatím funguje skvěle a vzhledem k ploché liště i víc pasuje k těm předním. Upraveno 10. leden 2015 uživatelem trinity102 Citovat
trinity102 Odesláno 11. leden 2015 Odesláno 11. leden 2015 (upraveno) tak jsem to vyfotil, celý stěrač je Octavia II combi, jen lišta zkrácená o cca 1,5 cm na každé straně. Vejde se tam i celá, ale sklo je moc vypouklé a nestíralo to celou plochou. Ještě by chtěl malinko srovnat aby nebyl šikmo Upraveno 11. leden 2015 uživatelem trinity102 Citovat
Miko2609 Odesláno 13. leden 2015 Odesláno 13. leden 2015 mal som rovnaky problem...kupene nove komplet rameno aj stierac za cca 40€ v peugeote a stiera cela plocha a ziaden problem Citovat
Haator Odesláno 1. únor 2015 Odesláno 1. únor 2015 Ahojte, poradite mi alebo odkazete ma na navod ako demontovat resp. opravit zadny stierac? Nedrzi ako ma ale otaca sa dookola, cize momentalne ma defaultnu polohu kolmo dole. Ked ho dvihnem hore a zapnem, funguje, raz, nasledne padne dole. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 1. únor 2015 Odesláno 1. únor 2015 (upraveno) http://www.peugeot-club.com/topic/69172-demontaz-zadniho-sterace/#entry1492028 alebo narezať,poprípade pilníkom-ale opatrne edit: inak zdravím krajana Upraveno 1. únor 2015 uživatelem Gabriel 307 Citovat
Haator Odesláno 2. únor 2015 Odesláno 2. únor 2015 Fuha vdaka, ale vobec nerozumiem, ako to tam vlastne je uchytene a co s cim mam vlastne robit Ani ci to je opravitelne, alebo treba nove rameno. Nevadi, smer servis. Citovat
celda1970 Odesláno 2. únor 2015 Odesláno 2. únor 2015 Předně musíš koupit nové rameno.....protože se ti nejspíše protočilo to pouzdro co je naražené na tísicihranu(trnu z motůrku).... Vyšroubovat matku....sundat rameno stěrače...a pokud to pouzdro z ramene zůstalu na trnu tak prostříknout nějakým olejem a kleštěma opatrně vyviklat ven.... Citovat
Haator Odesláno 5. únor 2015 Odesláno 5. únor 2015 teraz nastal problem, kde je aka matka pre dalsieho nechapaveho - najprv treba odklopit plastovu krytku, co sa mi podarilo uplnou nahodou, lebo som to pomaly tahala prec cele naslepo.. pod nou sa objavi matica, a potom uz je vsetko jasne vysledok je, ze to bolo uplne vybehane a navyse aj puknute vdaka za pomoc, buduci tyzden som tu opat, ked mi nepojde namontovat nove rameno Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.