Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Este napis ze mas zdruzeny displej aj pre radio a je to.

By som to videl tak, ze na mechanike asi odide nejaky spinac, no treba sa to pokusit zapojit a skusat, preco to nechce vyplut.

Alebo, dat na CD snurku a ked nepojde von, tak potiahnut :aut

Odesláno (upraveno)

to uz je drazsii ale taky to existuje
ze se pisnicky zobrazuji na PP

kamos 4 roky zpatky to kupoval na C4 - radio za 5 tis adapter za 3 tis (ten lepsi by stal 5t)

stacilo dlouze podrzet tlacitko na pacce a interface se prepnul na ovladani palubaku (packou od origo radia)

Upraveno uživatelem Havlicek.Lukas
Odesláno (upraveno)

Mám dotaz,když koupím cd changer a zapojím ho na stávající autoradio kde mě nejde cd bude fungovat a když jóó nepotřebuje nějaký kóóód ten cd changer.Pokud by to chtělo kóód je v Praze kdesi nějaká dobrá duše která by to autorádio či cd changer aktivovalo či co jsem v tomto naporstý,nebojím se napsat blb.Další rádio se mě nechce kupovat,při mé smůle bude opět fungovat max..6měsíců.

Upraveno uživatelem Cyrďák
Odesláno

no když pořídíš CD changer tak ho můžeš zapojit ale aby fungoval tak se musí povolit přes DIAG jestli se nepletu. Na C 4 to tak je a na piccasu to taky bylo. Je to v podstatě jako když by jsi dal jiné rádio taky se musí " povolit " spárovat přes DIAG.

Odesláno (upraveno)

Ach bože co jsem komu udělal já si snad v autě nic nepustím pokud mě to auto nedovolí :( .Je někde prosím aspoň ta dobrá duše která mě to v Praze povolí?Když koupím použitý rádiol čí cd changer na vrakárně jsou ty kody na rádiu.Nebo jsou v autě začínám se ztrácet, :myslimPoradíte co mám dělat aby vše fungovalo tak jak má co mám koupit atd....

Upraveno uživatelem Cyrďák
  • O 3 roky později...
  • O 11 měsíců později...
Odesláno

Ahoj.

Mám novou závadu. Radio mi zamrzne na juboxu. Nejde ani vypnout. Mam cd changer a USB vstup. Radio po prepnuti na jubox nejde ovladat ani vypnout. Musím vypnout klíček a pak to funguje dokud nenajedu na jubox a zas ani hlasitost. Mohl odejít HDD nebo bude problem v radiu displeji? Diky za rady.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...