MilanF1 Odesláno 21. leden 2015 Odesláno 21. leden 2015 Bluesmane, jak dopadla dnešní kontrola v druhém servisu? Zajímá mě, zda se potvrdilo všechno, nebo zda třeba polovina z původního výpisu byly nezanedbatelné závady. Citovat
Ducatista Odesláno 21. leden 2015 Odesláno 21. leden 2015 Milan: no myslím že po škodolibých výlevech některých slaboduchých jedinců už do tohodle vlákna Bluesman přispívat nebude, ale třeba se pletu Citovat
Guest StibTo Odesláno 21. leden 2015 Odesláno 21. leden 2015 No tak to už je třetí díl. Já myslel toto - http://www.peugeot-club.com/topic/98744-16-hdi-9hz-priznaky-opotrebenia-akutna-go/ A nemyslim to nijak zle, jenom že ta story má pokračování, doufam že to Bluesman nějak pořeší aby byl spokojený a nevypustil do toho auta duši, když už ma takovýho peška i po všech tech radách co dostal To bude další turbo vlákénko ne Citovat
Guest servisman Odesláno 21. leden 2015 Odesláno 21. leden 2015 A co může dotyčný čekat? Já měl vyhlídnutou taky pěknou 407SW ale prachy jsem na to měl. ale auto dodnes nemám . Našel jsem o tom autě pár věcí a nakonec nekoupil. Citovat
MilanF1 Odesláno 21. leden 2015 Odesláno 21. leden 2015 Já jenom chtěl vědět, zda koupil skutečně vrak, jak to vypadalo po první kontrole, nebo ne. I kdyby auto mělo 250 tkm, nemyslím si, že by na tom bylo tak špatně, to by se o ně majitelé museli hodně špatně starat. Ale když sem blueman nenapíše, nedá se nic dělat, je to jeho rozhodnutí. Citovat
radim.1008 Odesláno 21. leden 2015 Odesláno 21. leden 2015 ...I kdyby auto mělo 250 tkm, nemyslím si, že by na tom bylo tak špatně, to by se o ně majitelé museli hodně špatně starat... Spíše nestarat. Taky by mě zajímalo, jak to dopadlo. Středa už je skoro za námi. Citovat
Guest servisman Odesláno 21. leden 2015 Odesláno 21. leden 2015 Stačí přečíst pak jiná jeho témata a obrázek si udělat po svým. Citovat
Guest Scratch Odesláno 21. leden 2015 Odesláno 21. leden 2015 Milan: no myslím že po škodolibých výlevech některých slaboduchých jedinců už do tohodle vlákna Bluesman přispívat nebude, ale třeba se pletu slaboduchej je tady jeden jedinec a ten neprispiva ja koupit auto a pak resit vse co resi tak me asi slehne a na forum uz bych nevlez A skodoliby to rozhodne neni, nikomu nepreju nic spatneho, ani tomu, co tomu sel ve finale po hlave s otevrenou naruci..... Citovat
Ducatista Odesláno 22. leden 2015 Odesláno 22. leden 2015 Scratch: Tebe jsem nemel na mysli punkac ohodnotil 1 Citovat
Guest Scratch Odesláno 22. leden 2015 Odesláno 22. leden 2015 ja vim, ale Oddie a dalsi se snazili, rekl bych na muj vkus az moc, a k cemu to bylo. V servisu vlakno za vlaknem jak opravit to a to..... Citovat
Agrafik Odesláno 22. leden 2015 Odesláno 22. leden 2015 Ale díky tomu všemu tohle fórum žije, narozdíl od jiných. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.