Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

406/407/607 s LPG alebo diesel?

Recommended Posts

Odesláno

Bluesmane, jak dopadla dnešní kontrola v druhém servisu? Zajímá mě, zda se potvrdilo všechno, nebo zda třeba polovina z původního výpisu byly nezanedbatelné závady. :papa

Guest servisman
Odesláno

A co může dotyčný čekat?  Já měl vyhlídnutou taky pěknou 407SW ale prachy jsem na to měl. ale auto dodnes nemám . Našel jsem o tom autě pár věcí a nakonec nekoupil.

Odesláno

Já jenom chtěl vědět, zda koupil skutečně vrak, jak to vypadalo po první kontrole, nebo ne. I kdyby auto mělo 250 tkm, nemyslím si, že by na tom bylo tak špatně, to by se o ně majitelé museli hodně špatně starat. 

Ale když sem blueman nenapíše, nedá se nic dělat, je to jeho rozhodnutí. 

Odesláno

...I kdyby auto mělo 250 tkm, nemyslím si, že by na tom bylo tak špatně, to by se o ně majitelé museli hodně špatně starat...

Spíše nestarat. Taky by mě zajímalo, jak to dopadlo. Středa už je skoro za námi.

Guest servisman
Odesláno

Stačí přečíst pak jiná jeho témata a obrázek si udělat po svým.

Guest Scratch
Odesláno

Milan: no myslím že po škodolibých výlevech některých slaboduchých jedinců už do tohodle vlákna Bluesman přispívat nebude, ale třeba se pletu :myslim

slaboduchej je tady jeden jedinec a ten neprispiva :D

ja koupit auto a pak resit vse co resi tak me asi slehne a na forum uz bych nevlez :D

A skodoliby to rozhodne neni, nikomu nepreju nic spatneho, ani tomu, co tomu sel ve finale po hlave s otevrenou naruci.....

Guest Scratch
Odesláno

ja vim, ale Oddie a dalsi se snazili, rekl bych na muj vkus az moc, a k cemu to bylo. V servisu vlakno za vlaknem jak opravit to a to..... :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...