elton Odesláno 15. leden 2015 Odesláno 15. leden 2015 OK406, Přema to měl reakci na JOja ne na Bluesmana. Citovat
OK406 Odesláno 15. leden 2015 Odesláno 15. leden 2015 Tak to se omlouvám bluesman, promiň. Jinak nic nemění se na věci, že by měl více si vážit rad. Domnívám se, že na jiných fórech tak vstřícný nebyli. Citovat
Guest bluesman Odesláno 15. leden 2015 Odesláno 15. leden 2015 Možno ste nakoniec mali pravdu, s autom je hneď po kúpe viac starostí ako radosti. Viac konkrétny bohužiaľ nemôžem byť, pretože sa možno bude auto vracať. Citovat
radim.1008 Odesláno 15. leden 2015 Odesláno 15. leden 2015 A jéjej. Tak trochu odhal tajemství? Citovat
Guest bluesman Odesláno 15. leden 2015 Odesláno 15. leden 2015 V jednoduchosti - auto pôsobilo perfektným dojmom, ale v autorizovanom servise po prehliadke ma informovali, že je zlé snáď všetko pod kapotou čo môže byť... Takže zajtra idem riešiť ďalšiu prehliadku v inom servise spoločne s predošlým majiteľom a budem dúfať, že to také zlé nebude, inak bude treba odstúpiť od zmluvy a zase budem bez bezpečného a pohodlného auta. Citovat
ozzy56 Odesláno 15. leden 2015 Odesláno 15. leden 2015 tos koupil auto a až potom šel na prohlídku?? Citovat
Guest bluesman Odesláno 15. leden 2015 Odesláno 15. leden 2015 Verím ľuďom, moja chyba. Keď sa stretnem so serióznym jednaním, nepodozrievam. Ale možno sa ukáže, že som urobil dobre, neviem. Citovat
Guest bluesman Odesláno 15. leden 2015 Odesláno 15. leden 2015 To som nikdy nepopieral, práve naopak - stále opakujem, že sa do áut nevyznám a už som na to doplatil mnohokrát... Citovat
Péťa Odesláno 15. leden 2015 Odesláno 15. leden 2015 Věříš všem, ale dobře míněným radám zde na fóru nevěříš. Co dodat... Citovat
Guest bluesman Odesláno 15. leden 2015 Odesláno 15. leden 2015 A čo som mal robiť? Som len laik, nemám žiadneho kamaráta mechanika, ktorý by so mnou išiel na obhliadku pred kúpou. Musel som najskôr sám obhliadnuť + kúpiť a až potom auto doviezť do servisu. Ale nepredbiehajme, stále verím, že karma bude ku mne milosrdná a že sa ukáže chybný úsudok pri kontrole v autorizáku... Citovat
Péťa Odesláno 15. leden 2015 Odesláno 15. leden 2015 Je to marný, je to marný, je to marný... Přeji Ti, aby se auto podařilo vrátit a u příštího si s prodávající domluv, že nejdřív zajedete do servisu na prohlídku. Uvědom si, že ON potřebuje prodat a Tebe nikdo nenutí si vzít pixlu zrovna od něj. Citovat
punkac Odesláno 15. leden 2015 Odesláno 15. leden 2015 V jednoduchosti - auto pôsobilo perfektným dojmom, ale v autorizovanom servise po prehliadke ma informovali, že je zlé snáď všetko pod kapotou čo môže byť... Takže zajtra idem riešiť ďalšiu prehliadku v inom servise spoločne s predošlým majiteľom a budem dúfať, že to také zlé nebude, inak bude treba odstúpiť od zmluvy a zase budem bez bezpečného a pohodlného auta. Navoněná bída, navoněná bída, navoněná bída Takže chlape, kouknul jsi se vůbec, jak je napsaná smlouva..... Nepřeji ti nic zlého, vím, že nepíši slušně jako ostatní, servítky si opravdu neberu nikdy a nikde, ale snad to nedopadne tak, že ti zbyde kupa navoněného šrotu a úvěr na krku.... Ono platí jediné a to ti tu minimálně P607Olda psal a to, že auta bez invesit nestojí pár drobných tisíc. Vždy bys měl mít pomalu polovinu peněz na prvotní servis.... Třeba já kupoval 406 v roce 2007 za 100000 Kč srazil jsem to na 95 kKč a dalších 30000 do ní v průběhu půl roka nasypal a to tak málo jen díky tomu, že jsem VĚDĚL, jaké auto kupuji a co bude potřeba a kromě rozvodů jsem si udělal vše sám. Pak auto spolehlivě sloužilo do doby, kdy jsem ho poslal do jiného auta (jenom spojku jsem měnil dvakrát - to o tom opotřebování, je fakt, že jsem dříve jezdil pořád na služebky a u nás ve firmě šlo používat svoje vozy) Ty promiň mi to nevíš krom toho, že auto má volant a 4 kola a pouštíš se do akcí nákupu ojetiny a nejprve lezeš do Áček a když to tam nevyjde (páč ty mrchy jsou školený na to, jak nalákat kavky do bazaru a prodat jim, co zrovna mají na place - naleštěnou navoněnou bídu), pak koupíš nějakou ludru, protože tvé podvědomí Ti říká:" Mám úvěr, který splácím a ještě jsem si nic nepořídil.... Kua, Kua udělej s tím něco rychle, ať už všichni vidí novou káru!" a naletíš prvnímu Čertovi, kterej přesně na takovýhle hejly čeká a umí tě obalamutit, opít rohlíkem atd atd..... nebo za b) jelikož už to má 20 stránek, nejde trošku o trolling :D - jestli ne tak tuto větu ber jako nadsázku a ne vážně Citovat
Guest bluesman Odesláno 15. leden 2015 Odesláno 15. leden 2015 Ako som už povedal, nedovolím si vyvodiť závery kým auto nepozrú aj v inom servise. Možno som nakoniec nekúpil tak zle, to sa všetko uvidí. A ak nie, tak si to jednoducho pripíšem na zoznam smolných nákupov a musím s tým žiť. Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 15. leden 2015 Odesláno 15. leden 2015 Tak co si nakonec koupil? Citovat
punkac Odesláno 15. leden 2015 Odesláno 15. leden 2015 Chlape, ty jseš ten co, roztáčí kola úvěrového byznysu stále kupředu, musí být radost s tebou obchodovat.... Neber to ve zlém, ale proč si si nezajistil mechanika, který by i něco stál a nevzal ho s sebou? Klidně z toho servisu, kam jsi s autem nyní zajel na prohlídku..... Dal bys mu 50€-60€ do kapsy a určitě by ti poradil..... Citovat
Guest bluesman Odesláno 15. leden 2015 Odesláno 15. leden 2015 Možno u vás v Ústí je bežná prax vziať si so sebou mechanika, u nás to prakticky nie je možné. Nikto nechcel ísť ani za finančnú odmenu do iného kraja na obhliadku. A ver mi, že som ponúkal aj viac ako 60€. Citovat
radim.1008 Odesláno 15. leden 2015 Odesláno 15. leden 2015 Myslíš, že by ti v autorizáky špatně diagnostikovali závady? To snad nemyslíš vážně. Prodávající nesouhlasil s prohlídkou před koupí? Co jsi tedy přivezl? Tady jsi si nechal projet VIN v servisní historii? Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 15. leden 2015 Odesláno 15. leden 2015 Tak se pochlub a nemlž... blbce si tu už se sebe udělal a horší to asi nebude. Tak nám řekni jak to je Citovat
oddie Odesláno 15. leden 2015 Odesláno 15. leden 2015 Možno u vás v Ústí je bežná prax vziať si so sebou mechanika, u nás to prakticky nie je možné. Nikto nechcel ísť ani za finančnú odmenu do iného kraja na obhliadku. A ver mi, že som ponúkal aj viac ako 60€. No samozřejmě že ne, to sis měl objednat prohlídku v autorizáku v tom místě, ne tam někoho tahat. Na prohlídku jet s tím prodávajícím, nechat si to prohlídnout, vypsat závady a pak se rozhodnout, jestli požadovat slevu nebo ho s tím poslat do pr... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.