-=Michal=- Odesláno 15. listopad 2005 Odesláno 15. listopad 2005 Původně zaslal: Ferry Původně zaslal: Hics Nejlacinější a celkem funkční řešení je PDA s integrovanou GPS ( např. Acer N35). Instalci zvládne i průměrný tukan a funkčně se blíží standartní navigaci + možnost si PDA velmi snadno brát s sebou. Pokud se použije navigační SW TomTom, tak je možno doinstalovat pro jedince, kteří nerozumí Jane - \" After two hundert meters turn left and keep right\" - doinstalovat z CD6 pana Mirka, který vám to řekne česky. Celá sranda vyjde s držákem a 512MB kartou nutnou k instalaci setu map ČR, D, AU, PL (není dále dělitelná) na cca 9K vč DPH. PDA se dá samozřejmě oproti navigaci použít i pro jiný účely - třá pro diagnostiku vozu - i na to jsou softíky a fůru kravinek. Suma sumárum - kdo má čas, prachy a pocit, že origo navigace je to nejlepší, tak a? si nechá koštovat a pro zbytek navigacechtivých majitelů aut je tu tahle - dle mě plnohodnotná a možná univerzálnější varianta. [upravil dne 3/11/05 Hics] Tak zrovna toho Acera n35 mam od utery objednanyho, za 6000 i s mapou CR Pocket KiM ( ta sice neni zrovna z tech nejlepsich,ale aspon neco na zacatek ) a 256Mb kartou PocketKim je pain. Verze 2.7 byla asi 6x rychlejší než nová 3.4. Mám Acer n50 premium (500MHz) a hledat něco při jízdě v PocketKimu 3.4 je doslova o život. Doporučuji Dynavix. Je to ten nejdokonalejší GPS soft na Pocket PC pro ČR jaký jsem zatím měl možnost spatřit. S TomTomem na ČR se to nedá vůbec srovnávat. Jinak souhlasím s myšlenkou navigace=jedině PDA s GPS. Znám lidi co mají v autě velkou navigaci a i tak koupili a provozují vedle zabudované navigace PDA a Dynavix + TomTom nebo Destinator na Evropu. Citovat
Ferry Odesláno 19. listopad 2005 Odesláno 19. listopad 2005 BTW neni mezi vama taky nekdo kdo holduje geocachingu ? Citovat
-=Michal=- Odesláno 20. listopad 2005 Odesláno 20. listopad 2005 Původně zaslal: Ferry BTW neni mezi vama taky nekdo kdo holduje geocachingu ? Zrovna se dívám co to vůbec je. Na první pohled velmi zajímavý koníček Citovat
Ferry Odesláno 20. listopad 2005 Odesláno 20. listopad 2005 Původně zaslal: -=Michal=- Původně zaslal: Ferry BTW neni mezi vama taky nekdo kdo holduje geocachingu ? Zrovna se dívám co to vůbec je. Na první pohled velmi zajímavý koníček jojo to muzu potvrdit, ja zacal asi pred 14 dny a je to fakt super Citovat
koumes Odesláno 20. listopad 2005 Odesláno 20. listopad 2005 mám ve 406 navigaci carin a sehnal i cd. čr+evropa 9000.- je to palba ale super ježdění!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!http://www.peugeot-club.com/kniha/img/super.gif Citovat
mirco406 Odesláno 25. říjen 2006 Odesláno 25. říjen 2006 nazdar chlapi! nemáte manuál k programu Navigátor 4.0? Mam len anglický chcel by som zrozumiteľnejší Citovat
Ferin007 Odesláno 25. říjen 2006 Odesláno 25. říjen 2006 Měl bych dotaz k origo navigaci do 307. Na těch 12 CD sou podrobný mapy nebo jen hlavní tahy? Nebo je to tak, že \"hlavní země\", kde si auto kupuješ, je podrobně na 1 CD spolu shlavníma tahama Evropy, a podrobný ostatní země sou na těch dalších CD? Máte to někdo a ste s tím spokojený? Citovat
argoo Odesláno 25. říjen 2006 Odesláno 25. říjen 2006 Pouzivam obycajny notebook, USB GPS prijimac za 2000 korun a mapy, ake pridu. Na Slovensko a Cechy je najlepsie asi NaviGate, inde v Europe som zatial vystacil s Route66. Notebook mam aj na ine veci, mapy koluju medzi nami... a tak jedina investicia je USB GPS prijimac. Naviac zobrazenie, podrobnosti a komfort ovladania sa s PDA neda porovnat. Citovat
-=Michal=- Odesláno 25. říjen 2006 Odesláno 25. říjen 2006 Původně zaslal: argoo Pouzivam obycajny notebook, USB GPS prijimac za 2000 korun a mapy, ake pridu. Na Slovensko a Cechy je najlepsie asi NaviGate, inde v Europe som zatial vystacil s Route66. Notebook mam aj na ine veci, mapy koluju medzi nami... a tak jedina investicia je USB GPS prijimac. Naviac zobrazenie, podrobnosti a komfort ovladania sa s PDA neda porovnat. :potlesk Tak to je za 10 bodů. Takhle jsem se ještě nezasmál. Jak můžeš srovnávat notebook s PDA ??? Jezdíš náklaďákem nebo co ? Nehledě na fakt, že PDA GPS aplikace jsou vytvořeny právě s cílem neodvádět pozornost řidiče. Typicky Dynavix, Destinator, TomTom, Navigon atd. atd. = supr ovládání, dokonalá přehlednot. Představa jak mě Route 66 někam navádí mi navozuje komata. Nehledě na fakt, že Route66 navigační funkci nemá. Jenom ukazuje aktuální polohu a zvírazní naplánovanou mapu. Prostě notebook je narosto nevhodný navigátor do auta. Toliko za mne Citovat
-=Michal=- Odesláno 25. říjen 2006 Odesláno 25. říjen 2006 Původně zaslal: Ferry BTW neni mezi vama taky nekdo kdo holduje geocachingu ? Třeba já na tom zrovinka ulítávám Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.