Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte pani, v prvom rade by som aj ja Vam všetkým klubakom poprial vela bezproblemových kilometrov v Novom roku.

Našiel som mokrý, nie moc, mala mlačka na koberci pod pedálmi.Na obrazkoch vidieť aj mokre miesto, je to ta plastova časť. Hladal som o čo presne ide na servisboxu, ale nie je to tam špecifikovane.

Chcem Vas poprosiť o možne riešenie, opravu, pomoc ako tomuto slabému úniku zamedziť.

Dakujem za odpovede.

post-15946-0-15831700-1420111938_thumb.j

post-15946-0-05100700-1420111954_thumb.j

Odesláno

Takze ak dobre rozumiem, vo vnutri je radiator a ten tečie. Ten cierny plast je len ochrana a asi vo vnútry sa uz hromadí kvapalina z deraveho radiatora a ta postupne vyteka, JE TO TAK?

Výmena radiatora znamená zhodiť palubovku?

Odesláno

Dakujem za obrázok, len mi stale nie je jasne, ci ten  cierny plast (na fotke) je sučastou radiatora, alebo je to len obal a radiator je pod tým plastom. Ten plast ma take zobáčiky vlavo v pravo a neviem či to možem skúsiť roztiahnuť, či nezačne tiect voda.

Odesláno

dik za info, takze by stacilo roztiahnut tie zobačiky a budem mať prístup aspon z boku, alebo to bude zložitejšie a musí isť dola palubovka?

Odesláno

Pani ďakujem všetkým za odpovede a obrázky,ak sa trochu oteplí, pozriem na to, teraz do toho nejdem šprtat, nakolko to myslím nie je az tak hrozne a dufam, ze to chvílu este vydrzí.

Odesláno

No bez palubky to ven zaživa nešlo... palubku jsem měl dole za 30 minut :) 

Možná to ven dostaneš, ale já to spojil s více pracema, tak jsem si radši sudnal palubku :) 

Odesláno

u nás se říká, že rychle se ani pes nevy..re, ale zkus vytáhnout ten boční plast, povol šroubek co drží radiátor k trubkám, vytáhni starý radiátor, dej nové O kroužky a našroubuj nový radiátor, to je tak v kostce vše ohledně výměny radiátoru topení :myslim

Odesláno

OK, ja som len chcel vediet alternatívu, ak by to nešlo vybrat z boku,ale kedže ste viacerí potvrdili vytiahnutie z boku, tak to asi tak pojde a tak to aj vyskúšam. :super

• O 4 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Ahoj měl jsem teď stejný problém, ale u 307. K topení jsem se dostal po sundání bočních plastů středového tunelu a naštěstí to teklo jen ve spoji plast. trubek a radiátoru. Tak jsem vyměnil jen gumičky a je to v pohodě. Rozměr gumiček přikládám ve fotu třeba to někomu pomůže ?

post-34142-0-05189100-1422391065_thumb.j

post-34142-0-63757600-1422391127_thumb.j

post-34142-0-12425500-1422391137_thumb.j

Upraveno uživatelem Petras2
Odesláno

307 může mít jiné gumičky.

Vypustit kapalinu, demontovat gumičky, změřit, jít koupit (prodejna O-kroužků, nekdy je mají v prodejně gufer). Nebo objednat u Peugeota.

Když se ohneš a dobře si tam posvítíš, tak možná zjistíš, zda to teče z radiátoru, nebo jenom z gumiček.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...