Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

kluci mám dotaz. Mám na 406 oba klíče bez centrálu na DO. a chtěl bych ho. Nový už objednat nejde. Tady v práci se dohadujeme, zda jde koupit obal s klíčem,čipem a tou elktronikou a  nahrát do mého auta. Někdo mi říká, že to jde a jiný, že ne... máte někdo zkušenost?

Odesláno

Pokud si vzpomeneš, tak tu byl jednou příspěvek ohledně zástěrek na auta, zdali jej máme či nemáme na autě. Bylo tak mnoho příspěvků, ale většina byla proti zástěrkám na auto. Spíše ,,starší" členové byli plně za zástěrky na autě ať přední, tak i zadní. I já jsem názoru, že jsou praktické a taky vkusné na autě. Navíc, ty máš originál!!!

post-4390-0-79713900-1422551676_thumb.jp

post-4390-0-27152200-1422551695_thumb.jp

post-4390-0-17125200-1422551726_thumb.jp

Odesláno

dnes sem po 1tis km doléval 0,3l oleje :(  je to normální u 2.2 16v?

To mi příjde dost, mě na 10 tisících chybívá litr.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Jak si psal o tom klíči s DO, že nejde objednat, tak včera jsem ho objednal. Cena teda nelidská. Ale mám MUX. V tom je problém, že ho neseženeš?

Odesláno

dnes sem po 1tis km doléval 0,3l oleje :(  je to normální u 2.2 16v?

Je nevim co všichni blbnou, na 1000km je běžných i 0.5l nebo 0,8l, ať se jedná o jakýkoliv motor s nájezdem nad 100 000km, myslim že je to krásná a normální spotřeba oleje. Pokud chceš tak tam loupni Plechovičku Supercharge od Wynns, použivam to už asi 5 let a spotřeba oleje se z 0,6l snižila na cca 0,2 na 1000km.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...