Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravím Peugeotaky, chtěl bych poprosit o radu: v poslední době mám problém se zaviranim patych dveří -musím s nima docela dost bouchnout aby zůstaly zavřené :-(.zatím jsem zkusil zámek prostriknout silikonovym olejem …

Odesláno

Problém je malý, ale dovede pěkně vytočit. Ta ploška u zámku po jejím zamačknutí zůstává viset kvůli bordelu co se víří za autem a postupně se zámek zanáší. Pak můžeš mlátit s dveřma jak chceš, dveře po přibouchnutí odskočí, protože je ta ploška zamáčklá.

Pomůže 2x - 3x zvenku pěstí zabouchat na zámek, ploška se uvolní a zámek pak po přibouchnutí dveří zamkne. Občas zámek zvenku prostříkám vodou, aby sen bordel vymyl.

Odesláno

koukni,jestli se ti tím mlácením s 5. dveřma neposunul protikus zámku který je v podlaze kufru . . . jenom nevím zda se jedná o Break/SW nebo htb :myslim  stačí povolit a posunout ;)

• O 4 roky později...
Odesláno

Ahoj vespolek. Právě googlím zámek 5. dveří, protože se asi odebírá do věčných lovišť, občas zabere, občas ne. Krom toho, jestli jsem pochopil, by v něm mělo být i čidlo otevřených dveří a to taky nečidluje. Avšak nedaří se mi ho najít. Pouze na faceliftovanou verzi 2005 výš a kamarád mi tvrdí, že přestože vypadá stejně, tak je jiný. Poradíte, případně přispějete typem, kde by ještě mohla být chyba?

Odesláno

Občas zabere, znamená co? Při stisknutí tlačítka je něco slyšet (cvaknutí apod.), ale neotevře, nebo se neděje nic?

Za mě. Zkusit rozebrat a vyčistit.

Teď jsem něco podobnýho řešil na 206SW a byly zaoxidovaný kontakty u spínače.

Odesláno (upraveno)

Myslel jsem cvakání v zámku. To nám občas dělalo. Jakoby zámek otevřel a hned zavřel.

Nikdy jsem jej nerozebíral, tak netuším jestli to lze.

Upraveno uživatelem Dave_k
Odesláno

Ja som ho mal rozobratý, akurát v ňom už bolo rozlomené plastové tiahlo tak som ho už veľmi opraviť nedokázal, tvoj prípad to ale nebude, to by ti neotvorilo dvere vôbec. Nemal by to byť problém rozobrať to a pozrieť sa do neho.

Odesláno
před 1 hodinou, Dave_k napsal:

Myslel jsem cvakání v zámku. To nám občas dělalo. Jakoby zámek otevřel a hned zavřel.

Nikdy jsem jej nerozebíral, tak netuším jestli to lze.

Tak zámek, když už cvakne, tak odemkne. Ale tak v půlce případů se to chová, jako když tam neleze šťáva.

Odesláno
před 47 minutami, 307rg napsal:

Ja som ho mal rozobratý, akurát v ňom už bolo rozlomené plastové tiahlo tak som ho už veľmi opraviť nedokázal, tvoj prípad to ale nebude, to by ti neotvorilo dvere vôbec. Nemal by to byť problém rozobrať to a pozrieť sa do neho.

Dobře, zkusím ho rozebrat, vyčistit, promáznot...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...