Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Zdravím,

potřeboval bych poradit, kolik si mám říct za :

Ford C-MAX, Grand, r.v. 11/2012, 2.0, diesel, 81kW, barva bílá

51000km

1. a jediný majitel, koupeno v Polsku - dělal jsem tam, takže to bylo výhodnější....

+ 4ks zimní pneu s ALU disky, 7 míst,  2-zónová klim., odnimatelné tažné zařízení, vyhřívané sedačky, bi-xenon. světla, zamykání řadící páky, pískovaná skla, zabezpečení Jablotron - hlídané přes GSM - REX servis

+

6 x airbag, ABS, ASR,  ESP, CD přehrávač, centrál dálkový, el. okna, el. zrcátka,hliníková kola,mlhovky,multifunkční volant,senzor stěračů, bezklíčové startování, tempomat, tónovaná skla, vyhřívané přední sklo, výškově nastavitelná sedadla, pravidelný servis, lyžiny, automatické denní svícení, zatmavená zadní skla, samostmívací zpětné zrcátko, ukotvení ISOFIX pro dětské sedačky, USB připojení ( rádio )parkovací asistent vzadu,loketní opěrka, hands free orig.

AAA  mi nabízí 360t. a nevím, nevím...

Díky

Upraveno uživatelem lamancha
Odesláno (upraveno)

Že nabízí, neznamená, že dá. To je tvoje rozhodnutí, zda si chceš zachovat klidnou mysl. :)

Nepíšeš stav tachometru a historii (první majitel, koupeno v CZ)

Doporučuju dej inzerát s fotkami na bazos.cz, začni, kde chceš, např na 450 t a co týden slevuj. A uvidíš, kdy začne zvonit telefon. Tak zjistíš cenu.

Upraveno uživatelem P607Olda
Odesláno

Že nabízí, neznamená, že dá. To je tvoje rozhodnutí, zda si chceš zachovat klidnou mysl. :)

Nepíšeš stav tachometru a historii (první majitel, koupeno v CZ)

Doporučuju dej inzerát s fotkami na bazos.cz, začni, kde chceš, např na 450 t a co týden slevuj. A uvidíš, kdy začne zvonit telefon. Tak zjistíš cenu.

Díky - info doplněno :-)

Odesláno

Ještě bych zkusil - pokud máš čas, zajet k několika prodejcům nových vozů a auto nabídnout třeba jako proti účet s tím, že by jsi rád zjistil cenu. Není to zcela přesně určující, ale obrázek si také docela uděláš. Z mojí zkušenosti bych si k té ceně přihodil cca 25-30tis. a budeš také docela vědět. 

Odesláno (upraveno)

AAA a jakýkoli jiný výkupce vozů do telefonu slíbí klidně cenu zcela mimo realitu, jen abys jim tam auto dovezl. Pak ale se nelíbí to nebo tohle a cena je rázem o několik desetitisíců jiná.

Já když jsem nabízel auto k výkupu, objel jsem v Praze několik bazarů a nechal si od nich PÍSEMNĚ garantovat částku, kterou jsou mi ochotni vyplatit - paradoxně ta všemi tak haněná AAAčka nabídla cenu jednoznačně nejlepší. Je fakt, že ta garance je časově omezená (tuším týden), ale aspoň se je o co opřít.

Upraveno uživatelem Medvěd

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...