zoby Odesláno 25. říjen 2005 Odesláno 25. říjen 2005 jen malý dotaz pro upřesnění. z kolika dílů se skládá topení na 205? jde mi o část co je vevnitř vozu. občas se mi stalo, že jsem měl chladící kapalinu na koberečku u řidiče. je jesné že je to z topení, tak by mě jen zajímalo, jestli jsou tam nějaké hadice a spony, které by šly vyměnit nebo dotáhnout, nebo je to jeden kus? nerad bych koupil topení za 1000 kč a pak nezjistil, že stačilo vymenit hadici za 20 kč. Citovat
oddie Odesláno 25. říjen 2005 Odesláno 25. říjen 2005 Radiátor a trubky. Ty trubky jsou do radiátoru utěsněny gumovým kroužkem, a přitaženy přes příložku šroubem. Ten spoj teče dost často, stačí to přetěsnit (no, \"stačí\", musí se to rozebrat ale u 205 to docela jde. Citovat
zoby Odesláno 26. říjen 2005 Autor Odesláno 26. říjen 2005 dík koupím v peugeotu to těsnění (koukal jsem že stojí 20 kč) a o víkendu na to mrknu Citovat
zoby Odesláno 31. říjen 2005 Autor Odesláno 31. říjen 2005 tak jsem to o víkendu rozdělal a přes ty spoje trubek to neteče. přímo na tom hliníkovém tělese je přes gumové těsnění nasazený plastový rozvod a teče to právě přes toto těsnění. takže to vyřeší koupě nového topení doufám, že když to koupím v kelly tak u toho budou i ty trubky, protože jsem jednu musel rozříznout, abych spojil hadice od topení, protože jsem tam to topení nevracel. A taky jsem málem cestou do brna umrznul:aut Citovat
Xantik Odesláno 31. říjen 2005 Odesláno 31. říjen 2005 Co všechno vlastně musíš rozdělat, aby jsi se k tomu dostal. Levou stranu u řidiče u noh? Nebo musíš i středový panel jak je rádio a ovládání ventilace. Citovat
Ladis Odesláno 31. říjen 2005 Odesláno 31. říjen 2005 Nepůjde to zalepit? Jen přelepení většinou nepomůže, ale pokud je možnost to přeplátova a stáhnout drátem, tak to většinou udrží. Otázka jestli čas tomu věnovaný toudle metodou není větší než radiátor z vrakáče ... Citovat
oddie Odesláno 1. listopad 2005 Odesláno 1. listopad 2005 No trubky u toho asi nebudou. Leda když někde koupíš nějaké starší... Citovat
zoby Odesláno 1. listopad 2005 Autor Odesláno 1. listopad 2005 tak topení je objednaný. trubky tam nejsou, zkusím je spojit hadicí a sponama a když to nebude košér tak na je koupím na vrakáči. zalepit to asi nepůjde, protože to nejde nijak stáhnout. a na to abych to zkoušel a pak to znova vyndával si svého času cením. já jsem sundal i spodní část palubky od ovládání topení dolů, ale možná zbytečně. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.