Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jen malý dotaz pro upřesnění.

z kolika dílů se skládá topení na 205? jde mi o část co je vevnitř vozu.

občas se mi stalo, že jsem měl chladící kapalinu na koberečku u řidiče. je jesné že je to z topení, tak by mě jen zajímalo, jestli jsou tam nějaké hadice a spony, které by šly vyměnit nebo dotáhnout, nebo je to jeden kus?

nerad bych koupil topení za 1000 kč a pak nezjistil, že stačilo vymenit hadici za 20 kč.

Odesláno

Radiátor a trubky. Ty trubky jsou do radiátoru utěsněny gumovým kroužkem, a přitaženy přes příložku šroubem. Ten spoj teče dost často, stačí to přetěsnit (no, \"stačí\", musí se to rozebrat :( ale u 205 to docela jde.

Odesláno

tak jsem to o víkendu rozdělal a přes ty spoje trubek to neteče.

přímo na tom hliníkovém tělese je přes gumové těsnění nasazený plastový rozvod a teče to právě přes toto těsnění.

takže to vyřeší koupě nového topení :grr

doufám, že když to koupím v kelly tak u toho budou i ty trubky, protože jsem jednu musel rozříznout, abych spojil hadice od topení, protože jsem tam to topení nevracel.

A taky jsem málem cestou do brna umrznul:aut

Odesláno

Co všechno vlastně musíš rozdělat, aby jsi se k tomu dostal. Levou stranu u řidiče u noh? Nebo musíš i středový panel jak je rádio a ovládání ventilace.

Odesláno

Nepůjde to zalepit?

Jen přelepení většinou nepomůže, ale pokud je možnost to přeplátova a stáhnout drátem, tak to většinou udrží.

Otázka jestli čas tomu věnovaný toudle metodou není větší než radiátor z vrakáče ...

Odesláno

tak topení je objednaný.

trubky tam nejsou, zkusím je spojit hadicí a sponama a když to nebude košér tak na je koupím na vrakáči.

zalepit to asi nepůjde, protože to nejde nijak stáhnout.

a na to abych to zkoušel a pak to znova vyndával si svého času cením.

já jsem sundal i spodní část palubky od ovládání topení dolů, ale možná zbytečně.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...