Kurt Odesláno 3. listopad 2006 Odesláno 3. listopad 2006 Původně zaslal: Peta PS: Navrhuji toto vlákno přesunout se \"Servis\" do \"Pokec\" - co ty na to, Kurte? Vždyť tam je! Přezuto mám taky, od včerejška, smetáček a škrabku vozím stále, na baterku bych se asi podíval měl.
barenst Odesláno 3. listopad 2006 Odesláno 3. listopad 2006 Původně zaslal: Kurt Původně zaslal: Peta PS: Navrhuji toto vlákno přesunout se \"Servis\" do \"Pokec\" - co ty na to, Kurte? Vždyť tam je! Přezuto mám taky, od včerejška, smetáček a škrabku vozím stále, na baterku bych se asi podíval měl. Jsem zvedavy jak bude tohle vlakno vypadat za par let . Je nejaky limit nebo to muze mit 500 stranek :-) Jinak zatim neprezuto .A taky neni na co nebo tez co prezout :-(
Kurt Odesláno 3. listopad 2006 Odesláno 3. listopad 2006 Původně zaslal: barenst Jsem zvedavy jak bude tohle vlakno vypadat za par let . Je nejaky limit nebo to muze mit 500 stranek :-) Jinak zatim neprezuto .A taky neni na co nebo tez co prezout :-( Vo vlákno se nestarej a raději si oprav ten odkaz v podpisu. Zatím nejdelší vlákno tu má 657 odpovědí a žádné promlémy s tím forum nemá.
Trundik Odesláno 3. listopad 2006 Odesláno 3. listopad 2006 Tak já už mám přezuto od včerejška a dneska se to vyplatilo, protože tu v Brně napadlo tak 2 cm sněhu a kopec na Kraví horu je pokryt uježděným sněhem. Snad to sjedu bez újmy.
Crack Odesláno 3. listopad 2006 Odesláno 3. listopad 2006 Já dnes odvez gumy do servisu na obutí,tak sem zvědavej kdy to bude...obědnal sem nový stěrače,dolil ostřikovače,nákej fridex do chladiče,obědnal stěrače,vytáh škrabku....jen na tu baterku sem musím podívat,je rok stará,ale zdá se být ok a jestl ijezdím bez destilky tak už ji ted asi moc nezachráním:mad:
Dundee Odesláno 3. listopad 2006 Odesláno 3. listopad 2006 Přezuto 1.11., baterku mám novou od září, už jen tu kapalinu do ostřikovačů a pro jistotu i G48 do chladiče. Ostatní serepetičky jsou v kufru...
Leitlik Odesláno 3. listopad 2006 Odesláno 3. listopad 2006 Dnes přezuto GoodYear ULTRA GRIP 7. Čekání cca 5 hodin a cena 530 kč.
Medvěd Odesláno 3. listopad 2006 Odesláno 3. listopad 2006 Původně zaslal: Leitlik Dnes přezuto GoodYear ULTRA GRIP 7. Čekání cca 5 hodin a cena 530 kč. To teda byla SUPER cena - i kdyby jen za jednu gumu:D:D:D:D:D:D:aut
Medvěd Odesláno 3. listopad 2006 Odesláno 3. listopad 2006 Osobák přezut už z minulého týdne, na firemní Ducato došlo dnes (čekání 3 hodiny), ale jelikož firma sídlí v Humpolci, opravdu byly zimní gumy nutností (bez nich bych dnes ani nevyjel ke skladu)
Leitlik Odesláno 3. listopad 2006 Odesláno 3. listopad 2006 Medvěde samozdřejmě cena za přezutí. Vím že je ti to jasný,ale reagovat musím ! Jinak dnes ráno jsem vyjel v 5.30 do práce a v rozmezí 3í kiláků jsem potkal celkem 4 (jako řidiče) v příkopě ! Takže těch 5 hodin u pneuservisu jsem v \"klidu\" přetrpěl ! Ale aspoň jsem se pobavil,jak na sebe lidi dovedou řvát a skoro si dát do držky kvůli předbíhání !:super Škoda,že jsem neměl kameru,byla to fakt prdel.
Dress Odesláno 3. listopad 2006 Odesláno 3. listopad 2006 já přezouval už minulý týden v pátek, alespoň se pneu trochu zajeli na dnešní sněhovou nadílku Značku jsem zvolil Semperit
Pinďa Odesláno 3. listopad 2006 Odesláno 3. listopad 2006 Původně zaslal: Pinďa Já mám na 406 (185/70 R14) zimní gumy Sava Eskimo S3 a jsem docela spokojenej. [upravil dne 25/1/06 Pinďa] Tak jsem právě přezul.
Citros Odesláno 3. listopad 2006 Odesláno 3. listopad 2006 Včera přezuto na Barum Polaris 2, 185/55 R14 a bohužel na plecháčích...
Radek Hurvajz Odesláno 3. listopad 2006 Odesláno 3. listopad 2006 Já jsem přezul v úterý, a dobře sem udělal:D smetáček jsem omylem prodal se starou schade, zůstal pod sedačkou, tak jsem scháněl novej:aut , škrabku vozím pořád v autě, jo a baterku bych měl asi nabít:myslim. Jinak mám nový Nokiany W, tak jsem na ně zvědavej:D
Guest Miloš306 Odesláno 3. listopad 2006 Odesláno 3. listopad 2006 V stredu som prezul (doma - 2. sada diskov) na nové GOODYEAR UltraGrip 7 - Včera ráno aj dnes som sa len spokojne usmieval, keď trochu nasnežilo a v pneuservisoch boli \"kilometrové\" rady! Sneh nás prekvapil a najviac naších cestárov, jak vždy!
f3Rd@ Odesláno 4. listopad 2006 Odesláno 4. listopad 2006 Ja jeste ne, ale jelikoz dojizdim kazdy den do prace asi 50km, tak bych to mel udelt co nejdriv, tak snad v pondeli. Jinak mam Pirelli jeste od lonska..
Kurt Odesláno 4. listopad 2006 Odesláno 4. listopad 2006 Zpráva k tématu - možná budeme přezouvat povinně: http://zpravy.idnes.cz/mf-dnes-rebicek-planuje-povinne-zimni-pneumatiky-fbo-/domaci.asp?c=A061103_214936_domaci_dp
Medvěd Odesláno 4. listopad 2006 Odesláno 4. listopad 2006 To Kurt - kdyby to začalo platit už zítra, tak je pozdě. Já jsem jednoznačně pro povinné zimní gumy (když sněží, taky většina lidí nechodí v kraťasech, jen k tomu, aby se chovali normálně nepotřebují zákon). Můj názor je - když nemáš na to, abysis koupil zimní gumy ( a v létě samozřejmě letní, aby nás tu neohrožovali šetřílci, kteří budou jezdit v + 30 na zimákách), tak holt auto prodej a jezdi sockou - aspoň se trochu pročistí silnice. Zimní gumy samozřejmě musí být povinné i pro kamioňáky, kde je situace trochu složitější, protože řidič je jen nastrčená figurka (o všem rozhoduje majitel a jeho peněženka) a když odmítne za stávající situace vyjet, venku stojí řada jiných, kteří klidně pojedou i na slickách (odpovědnost však je ze zákona na nich, když někoho sestřelí, je to jejich problém)
Recommended Posts