Guest minimaxa Odesláno 29. říjen 2005 Odesláno 29. říjen 2005 Ještě je brzo, a věřte zkušenému:roker Jo a vy pražáci, jak tady uvidím někoho v zimě na letních, tak říkám zrovna, tlačit vás nebudu!!!
Péťa Odesláno 29. říjen 2005 Odesláno 29. říjen 2005 Původně zaslal: minimaxa JJo a vy pražáci, jak tady uvidím někoho v zimě na letních, tak říkám zrovna, tlačit vás nebudu!!! I KDYBY TO BYL PEUGEOT :D:D
Tommate Odesláno 29. říjen 2005 Odesláno 29. říjen 2005 zdar all, v pneuservisu jsem si prohlížel katalog pneu. a byly tam gumy s nějakým jakoby pískem v dezénu (zalité kamínky), 1 pneu cca 900,-, nemáte s takovýma někdo zkušenost ? jinak dokud budou denní teploty kolem 10°, budu dřít letní...
mart Odesláno 29. říjen 2005 Odesláno 29. říjen 2005 Přesně tak v zimě z letníma pneu nikoho netlačím no možná 309 ale to není jistý jo a hlavně si nekupujte ty sněhový řetězy za 200,-kč a podobně protože jsem jich viděl v zimě mrtě roztrhanejch. A takovej roztrhlej řetěz umí pěkný věci takže heslo nejsem tak bohatý abych mohl kupovat levné věci platí dvojnásob.
Kurt Odesláno 30. říjen 2005 Odesláno 30. říjen 2005 Mám přezuto - sehnal jsem konečně starší plecháče, k nim pořídil nové Sava Eskimo S3 a už na nich jezdím. (někde jsem slyšel, že nové pneu mají prvních několik set km horší jízdní vlastnosti, tak jsem přezul dřív, abysme si na sebe do prvního sněhu zvykli)
Pinďa Odesláno 30. říjen 2005 Odesláno 30. říjen 2005 Původně zaslal: Kurt Mám přezuto - sehnal jsem konečně starší plecháče, k nim pořídil nové Sava Eskimo S3 a už na nich jezdím. (někde jsem slyšel, že nové pneu mají prvních několik set km horší jízdní vlastnosti, tak jsem přezul dřív, abysme si na sebe do prvního sněhu zvykli) Taky je mám Sava Eskimo S3 a jsem s nimi spokojenej (jezdil jsem s nimi loňskou zimu).
Kurt Odesláno 30. říjen 2005 Odesláno 30. říjen 2005 Taky je mám Sava Eskimo S3 a jsem s nimi spokojenej (jezdil jsem s nimi loňskou zimu). Jj, a mají i pěknou reklamu
Holly Odesláno 30. říjen 2005 Odesláno 30. říjen 2005 2 MK405: Jasně že užší jsou dobrý hlavně na hlubší sníh, ale neříkej, že máte na vysočině v zimě tak dobře ošetřený silnice. Osobně radši pojedu po dálnici pomaleji, hlavně že budou držet na horách, kam v zimě jezdím. Vyblbnu se zase až v létě na 195/50/R15.
Vvitty Odesláno 30. říjen 2005 Odesláno 30. říjen 2005 Původně zaslal: minimaxa Ještě je brzo, a věřte zkušenému:roker Jo a vy pražáci, jak tady uvidím někoho v zimě na letních, tak říkám zrovna, tlačit vás nebudu!!! a jeee, zas ty prazaci co proti nim furt mate? jak uz rekl oddie, tohle je o blbosti, ne o praze... znam dost lidi na vysocine, co nehodlaji prezouvat nebo prehodi jen dve predni... a pro zmenu rikaji, ze ty prazaci maji penez kdyz si muzou dovolit utracet za sadu zimnich a zrovna u nas jsem dost casto videl letni gumy s retezama... super kombinace...pritom na zimnich by ten clovek nemel problem... [upravil dne 30.10.05 Vvitty]
kšanda Odesláno 30. říjen 2005 Odesláno 30. říjen 2005 nic proti chlapci ale chalupu mam v orlickejch horách a v jejich podhůří sem viděl takovech místních šikulů že to fakt o praze zdaleka neni. pomalu bych si i trouf říct že na horách maj nejvíc zimní gumy a řetězy pražáci. ale tohle přiblblý škatulkování nesnášim takže to berte jen jako osobní zkušenost
Guest NiceOne Odesláno 31. říjen 2005 Odesláno 31. říjen 2005 Původně zaslal: Tommate zdar all, v pneuservisu jsem si prohlížel katalog pneu. a byly tam gumy s nějakým jakoby pískem v dezénu (zalité kamínky), 1 pneu cca 900,-, nemáte s takovýma někdo zkušenost ? jinak dokud budou denní teploty kolem 10°, budu dřít letní... Cetl jsem o tom nekdy davno v AutoTipu v testu Pneu. Jsou to pry protektory a do vzorku pridavaji zrnka (ted nevim ceho ), ma to super vlastnosti na ledu a jinak to bylo srovnatelne s lepsima novyma zimnima gumama. Pry to ma velky uspech ve Svycarsku (tusim).
benos Odesláno 2. listopad 2005 Odesláno 2. listopad 2005 Zdarte, musím se přiznat, že ač z Beskyd, taky ještě nemám přezuto (dy? nesněží). Vloni jsem řešil co za zimní gumy koupit a nechal jsem si poradit od testu v německém Adacu a pořídil Goodyear Ultra Grip. Řeknu vám PARÁDA! - sedí jak prdel na hrnci a po sezóně (skoro 10000km) vzorek jako nový. Ne jako jsem kdysi na 205ku chtěl ušetřit a koupil jsem Matadory - po zimě jsem je musel vyhodit, sjetý byly jak olačky Takže když jsem na jaře řešil pro změnu letní pneu, co myslíte - řídil jsem se Adacem? Jistě! A opět jsem neprohloupil! - Pirelli P6 jsou opravdu dobré gumy (aspoň pro mě). Suma sumárum, rovněž se podepíšu pod názor, že málokdo je tak bohatý aby si mohl kupovat levné věci. Platí to i u pneumatik, pokud chcete najezdit hodně bezpečných kilometrů a ne jen obout cokoliv před prodejem auta. [upravil dne 2.11.05 benos]
Tommy306 Odesláno 2. listopad 2005 Odesláno 2. listopad 2005 Původně zaslal: olda Koupil jsem tyto,tak jsem na ně zvědavej. mám objednaný ty samý, ale už na ně čekám nějak dlouho a nikdo se ještě neozval, tak tam asi zítra zavolám sám (nejlevnejsipneu.cz)
mk405 Odesláno 2. listopad 2005 Odesláno 2. listopad 2005 Původně zaslal: Holly 2 MK405: Jasně že užší jsou dobrý hlavně na hlubší sníh, ale neříkej, že máte na vysočině v zimě tak dobře ošetřený silnice. Osobně radši pojedu po dálnici pomaleji, hlavně že budou držet na horách, kam v zimě jezdím. Vyblbnu se zase až v létě na 195/50/R15. heh no právě že nemámě, jenže sních je většinou uježděnej nebo protaženej pluhem to ale není hlubokej sníh. mě matadory neubejvaj, asi výhoda vysočiny a její stálé sněhové pokrývky
Rebik Odesláno 2. listopad 2005 Odesláno 2. listopad 2005 Původně zaslal: Tommy306 Původně zaslal: olda Koupil jsem tyto,tak jsem na ně zvědavej. mám objednaný ty samý, ale už na ně čekám nějak dlouho a nikdo se ještě neozval, tak tam asi zítra zavolám sám (nejlevnejsipneu.cz) To je přesně rozdíl mezi funkčním a třeba i dražším pneu i. obchodem...
Péťa Odesláno 2. listopad 2005 Odesláno 2. listopad 2005 Já mám z nejlevnejsipneu.cz letni Dunlopy SP Sport 195/65R15 a v pohode. Zadny problem s dodanim jsem nemel.
Holly Odesláno 2. listopad 2005 Odesláno 2. listopad 2005 Taky bych klidně koupil gumy přes rajpneu, ale při rozdílu 500,- na gumu u Bridgestone LM20 176/65R14 oproti nejlevnejsipneu, si radši ten týden počkám. Funkční mi připadají dost, už jsem od nich bral v létě. [upravil dne 2/11/05 Holly]
benos Odesláno 3. listopad 2005 Odesláno 3. listopad 2005 Původně zaslal: Tommy306 Původně zaslal: olda Koupil jsem tyto,tak jsem na ně zvědavej. mám objednaný ty samý, ale už na ně čekám nějak dlouho a nikdo se ještě neozval, tak tam asi zítra zavolám sám (nejlevnejsipneu.cz) Tak přesně tenhle typ jsem loni kupoval (akorát v 195/65/R15) taky přes levný e-obchod, a protože je zrovna neměli skladem, tak se dodávka trochu protáhla. Každý den po termínu jsem tam volal a pokaždé mi řekli, že kamion je už na cestě a zítra je mám doma. No nakonec se to protáhlo na 2 týdny zpoždění ale mám je a teď jsem maxispokojený (i s cenou ). Vám ogaři přeju, a? Vám to dopadne líp:mrk
Rebik Odesláno 3. listopad 2005 Odesláno 3. listopad 2005 Původně zaslal: Holly Taky bych klidně koupil gumy přes rajpneu, ale při rozdílu 500,- na gumu u Bridgestone LM20 176/65R14 oproti nejlevnejsipneu, si radši ten týden počkám. Funkční mi připadají dost, už jsem od nich bral v létě. [upravil dne 2/11/05 Holly] To je jasný, ale pro servis nejsou solidní obchodní partner, a kdyby napadlo budou lidi nasraný stokrát víc, protože zákazník bude řvát na mě, z rajpneu to tu zatím bylo vždy druhý den ráno....
Recommended Posts