Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Tak už máte přezuto?

Recommended Posts

Odesláno

Ještě je brzo, a věřte zkušenému:roker

Jo a vy pražáci, jak tady uvidím někoho v zimě na letních, tak říkám zrovna, tlačit vás nebudu!!!:D

Odesláno
Původně zaslal: minimaxa

JJo a vy pražáci, jak tady uvidím někoho v zimě na letních, tak říkám zrovna, tlačit vás nebudu!!!:D

I KDYBY TO BYL PEUGEOT :D:D:D

Odesláno

zdar all, v pneuservisu jsem si prohlížel katalog pneu. a byly tam gumy s nějakým jakoby pískem v dezénu (zalité kamínky), 1 pneu cca 900,-, nemáte s takovýma někdo zkušenost ? jinak dokud budou denní teploty kolem 10°, budu dřít letní...

Odesláno

Přesně tak v zimě z letníma pneu nikoho netlačím no možná 309 :D ale to není jistý jo a hlavně si nekupujte ty sněhový řetězy za 200,-kč a podobně protože jsem jich viděl v zimě mrtě roztrhanejch. A takovej roztrhlej řetěz umí pěkný věci takže heslo nejsem tak bohatý abych mohl kupovat levné věci platí dvojnásob. :super

Odesláno

Mám přezuto - sehnal jsem konečně starší plecháče, k nim pořídil nové Sava Eskimo S3 a už na nich jezdím. :)

(někde jsem slyšel, že nové pneu mají prvních několik set km horší jízdní vlastnosti, tak jsem přezul dřív, abysme si na sebe do prvního sněhu zvykli);)

Odesláno
Původně zaslal: Kurt

Mám přezuto - sehnal jsem konečně starší plecháče, k nim pořídil nové Sava Eskimo S3 a už na nich jezdím. :)

(někde jsem slyšel, že nové pneu mají prvních několik set km horší jízdní vlastnosti, tak jsem přezul dřív, abysme si na sebe do prvního sněhu zvykli);)

Taky je mám Sava Eskimo S3 a jsem s nimi spokojenej (jezdil jsem s nimi loňskou zimu). :super:myslim:super

Odesláno

2 MK405: Jasně že užší jsou dobrý hlavně na hlubší sníh, ale neříkej, že máte na vysočině v zimě tak dobře ošetřený silnice. Osobně radši pojedu po dálnici pomaleji, hlavně že budou držet na horách, kam v zimě jezdím. Vyblbnu se zase až v létě na 195/50/R15.

Odesláno
Původně zaslal: minimaxa

Ještě je brzo, a věřte zkušenému:roker

Jo a vy pražáci, jak tady uvidím někoho v zimě na letních, tak říkám zrovna, tlačit vás nebudu!!!:D

a jeee, zas ty prazaci :D

co proti nim furt mate? :) jak uz rekl oddie, tohle je o blbosti, ne o praze... znam dost lidi na vysocine, co nehodlaji prezouvat nebo prehodi jen dve predni... a pro zmenu rikaji, ze ty prazaci maji penez kdyz si muzou dovolit utracet za sadu zimnich :)

a zrovna u nas jsem dost casto videl letni gumy s retezama... super kombinace...pritom na zimnich by ten clovek nemel problem...

[upravil dne 30.10.05 Vvitty]

Odesláno

nic proti chlapci ale chalupu mam v orlickejch horách a v jejich podhůří sem viděl takovech místních šikulů že to fakt o praze zdaleka neni. pomalu bych si i trouf říct že na horách maj nejvíc zimní gumy a řetězy pražáci. ale tohle přiblblý škatulkování nesnášim takže to berte jen jako osobní zkušenost

Odesláno
Původně zaslal: Tommate

zdar all, v pneuservisu jsem si prohlížel katalog pneu. a byly tam gumy s nějakým jakoby pískem v dezénu (zalité kamínky), 1 pneu cca 900,-, nemáte s takovýma někdo zkušenost ? jinak dokud budou denní teploty kolem 10°, budu dřít letní...

Cetl jsem o tom nekdy davno v AutoTipu v testu Pneu. Jsou to pry protektory a do vzorku pridavaji zrnka (ted nevim ceho :)), ma to super vlastnosti na ledu a jinak to bylo srovnatelne s lepsima novyma zimnima gumama. Pry to ma velky uspech ve Svycarsku (tusim).

Odesláno

Zdarte, musím se přiznat, že ač z Beskyd, taky ještě nemám přezuto (dy? nesněží).

Vloni jsem řešil co za zimní gumy koupit a nechal jsem si poradit od testu v německém Adacu a pořídil Goodyear Ultra Grip. Řeknu vám PARÁDA! - sedí jak prdel na hrnci a po sezóně (skoro 10000km) vzorek jako nový:D. Ne jako jsem kdysi na 205ku chtěl ušetřit a koupil jsem Matadory - po zimě jsem je musel vyhodit, sjetý byly jak olačky :grr

Takže když jsem na jaře řešil pro změnu letní pneu, co myslíte - řídil jsem se Adacem? Jistě! A opět jsem neprohloupil! - Pirelli P6 jsou opravdu dobré gumy (aspoň pro mě).

Suma sumárum, rovněž se podepíšu pod názor, že málokdo je tak bohatý aby si mohl kupovat levné věci. Platí to i u pneumatik, pokud chcete najezdit hodně bezpečných kilometrů a ne jen obout cokoliv před prodejem auta.

[upravil dne 2.11.05 benos]

Odesláno
Původně zaslal: olda

Koupil jsem tyto,tak jsem na ně zvědavej.:myslim

mám objednaný ty samý, ale už na ně čekám nějak dlouho a nikdo se ještě neozval, tak tam asi zítra zavolám sám (nejlevnejsipneu.cz)

Odesláno
Původně zaslal: Holly

2 MK405: Jasně že užší jsou dobrý hlavně na hlubší sníh, ale neříkej, že máte na vysočině v zimě tak dobře ošetřený silnice. Osobně radši pojedu po dálnici pomaleji, hlavně že budou držet na horách, kam v zimě jezdím. Vyblbnu se zase až v létě na 195/50/R15.

heh no právě že nemámě, jenže sních je většinou uježděnej nebo protaženej pluhem to ale není hlubokej sníh.

mě matadory neubejvaj, asi výhoda vysočiny a její stálé sněhové pokrývky :aut:D

Odesláno
Původně zaslal: Tommy306

mám objednaný ty samý, ale už na ně čekám nějak dlouho a nikdo se ještě neozval, tak tam asi zítra zavolám sám (nejlevnejsipneu.cz)

To je přesně rozdíl mezi funkčním a třeba i dražším pneu i. obchodem...

Odesláno

Taky bych klidně koupil gumy přes rajpneu, ale při rozdílu 500,- na gumu u Bridgestone LM20 176/65R14 oproti nejlevnejsipneu, si radši ten týden počkám. Funkční mi připadají dost, už jsem od nich bral v létě.

[upravil dne 2/11/05 Holly]

Odesláno
Původně zaslal: Tommy306

Tak přesně tenhle typ jsem loni kupoval (akorát v 195/65/R15) taky přes levný e-obchod, a protože je zrovna neměli skladem, tak se dodávka trochu protáhla. Každý den po termínu jsem tam volal a pokaždé mi řekli, že kamion je už na cestě a zítra je mám doma.

No nakonec se to protáhlo na 2 týdny zpoždění :grr ale mám je a teď jsem maxispokojený (i s cenou :super ).

Vám ogaři přeju, a? Vám to dopadne líp:mrk

Odesláno
Původně zaslal: Holly

Taky bych klidně koupil gumy přes rajpneu, ale při rozdílu 500,- na gumu u Bridgestone LM20 176/65R14 oproti nejlevnejsipneu, si radši ten týden počkám. Funkční mi připadají dost, už jsem od nich bral v létě.

[upravil dne 2/11/05 Holly]

To je jasný, ale pro servis nejsou solidní obchodní partner, a kdyby napadlo budou lidi nasraný stokrát víc, protože zákazník bude řvát na mě, z rajpneu to tu zatím bylo vždy druhý den ráno....

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...