Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 307 - P FILTER ADD LEVEL LOW

Recommended Posts

Odesláno

Peugeot 307 1.6hdi 80 kw 2006

Dobrý večer,

mám problém při každém startu se mi objeví na displeji hláška "P FILTER ADD LEVEL LOW! po cca 10-ti vteřinách zhasne a do dalšího startu se neobjeví. Auto jede normálně.

vaclav

• O 2 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Kdo by to byl řek...

Když doleješ aditivum, tak se v některých případech musí i zapsat do počítače, protože množství aditiva se neměří (nesignalizuje) čidlem, ale vypočítává se podle množství již spotřebovaných dávek.

Upraveno uživatelem P607Olda
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Kdybych poskytl VIN, byl by prosim nekdo schopny mi zjistit a poradit, co tam mam doplnit? Do Peugeot servisu pojedu az mezi svatkama a do te doby najedu jeste asi 2200 km. Nerad bych to do te doby nepodcenil. Jsem totiz aktualne v zahranici.

Dekuju za pochopeni. :-)

Odesláno

Na parkovisku pred barákom to aj tak nedoplníš.Po tejto hláške by tam malo byť aditíva postačujúceho na tri plné nádrže.A motoru sa nič nestane nemaj obavy,tých 2500km v pohode .To aditívum len umožňuje vypaľovať FAP filter pri nižšej teplote (cca450°C)než je bežná teplota spaľovania pevných častíc vo filtre (cca550°C).

Odesláno

U 308 1,6Hdi se to leje do nádržky co je umístěná na levé straně před zadní nápravou,

auto musíš zvednout aby si se tam dostal.

Doma mi zbyly 2l tak dyby si chtěl tak pošlu. 

Odesláno

Dekuju vsem, uz jsem to poresil. :-) Tady v Holandsku jsem zajel do servisu, kam davam auto na drobne opravy a udrzbu. Podle informaci tam objednavame celou 3 litrovou flachu zelenych aditiv, coz je oznaceno i vespod na nadrzce (meli jsme to zvedle). A hodi mi tam oni za par penez, tak by melo byt vsechno v poradku. Presto diky vsem za vstricnost a ochotu. ;-)

Odesláno

Zdravim Vas vsechny,

mam dotaz, jestli prosim nekdo v okoli Popradu, ci Presova nema diagnostiku. Popr. po ceste Zilina - Poprad. V servise mi sice doplnili aditiva FTP filtru, ale nedokazali vynulovat pocitadlo. No a kdyby pri tom bylo mozne aktivovat tempomat (packu uz mam), bylo by to luxusni. :-) Bohuzel maji v popradskem Peugeotu zavreno v dobe 20.12. - 6.1. vcetne. :-(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...