Přejít na obsah

Zdenek Pastorek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    17
  • Registrace

O uživateli Zdenek Pastorek

  • Datum narození 29.1.1978

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 308
  • Rok výroby
    2010

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Hranice
  • Stát
    Česká republika

Zdenek Pastorek's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Moje osobni zkusenost - diky Vojtovi (wojtěch) mi tempomat funguje i s omezovacem. Nebylo potreba do meho auta krome packy domontovavat nic. :-) Jezdi jako strela.
  2. Zdenek Pastorek

    ANTIPOLLUTION SYSTEM FAULTY

    Bohuzel pravda...nastesti taknuju z 95% v Holandsku. :-) Ale pochopitelne, toto mi holt nedocvaklo. :-)
  3. Zdenek Pastorek

    ANTIPOLLUTION SYSTEM FAULTY

    Zatim to nevyhodilo zadnou hlasku, tak snad to cerpadlo mrtve jeste nebude. :-) Po vymene pri diagnostice ten problem s tlakem se uz neobjevil. No...uvidime. :-)
  4. Zdenek Pastorek

    ANTIPOLLUTION SYSTEM FAULTY

    Svete div se, ale na diagnostice nasli okolo 25% rozdil tlaku paliva v rampe. Samozrejme, ze to nebyla jedina varianta, ale byla to celkem vysoka pravdepodobnost, vzhledem k tomu, ze jsem zanedbal vymenu palivoveho filtru v minulosti. Uvidime, co se dovim prijizde na delsi vzdalenost koncem tydne. Zatim to vypada logicky a snad me nic dalsiho nepotka. :-)
  5. Zdenek Pastorek

    ANTIPOLLUTION SYSTEM FAULTY

    Mrcha-svina-potvora... Debilni palivovy filtr... :-D
  6. Zdenek Pastorek

    ANTIPOLLUTION SYSTEM FAULTY

    Jsem objednany na dia do Popradu na zitra rano, tak snad na neco prijdem. :-) Ale divne je, ze po startu jsem schopen relativne rozjezdu i tempomat jde zapnout, ale kdyz pridam plyn, tak malicko pres 2tis otacek auto zacne trosku cukat.
  7. Zdenek Pastorek

    ANTIPOLLUTION SYSTEM FAULTY

    Mam stejny problem. K tomu se mi jeste objevi vypnuti a hlaska na displayi ASR/ESP SYSTEM FAULT. FAP mam fungl novy, aditiva doplnena pred dvema mesici. Je mozne, ze by tam bylo i neco jineho?
  8. Aha, diky, zkusime. :-) V unoru zase jedu domu, tak se na to nekde mrknu. diky. :-)
  9. Panove, prosim o radu. :-) Tempomat jsme "zviditelnili" (vsechny tlacitka fungujou, na dysplayi vidim zapnuty jak omezovac, tak tempomat), ale u obou funkci je viditelne OFF. Co s tim muzu delat, jak zprovoznit obe volby?
  10. Diky, poslal jsem osobni zpravu. :-)
  11. Zdravim Vas vsechny, mam dotaz, jestli prosim nekdo v okoli Popradu, ci Presova nema diagnostiku. Popr. po ceste Zilina - Poprad. V servise mi sice doplnili aditiva FTP filtru, ale nedokazali vynulovat pocitadlo. No a kdyby pri tom bylo mozne aktivovat tempomat (packu uz mam), bylo by to luxusni. :-) Bohuzel maji v popradskem Peugeotu zavreno v dobe 20.12. - 6.1. vcetne. :-(
  12. Dekuju vsem, uz jsem to poresil. :-) Tady v Holandsku jsem zajel do servisu, kam davam auto na drobne opravy a udrzbu. Podle informaci tam objednavame celou 3 litrovou flachu zelenych aditiv, coz je oznaceno i vespod na nadrzce (meli jsme to zvedle). A hodi mi tam oni za par penez, tak by melo byt vsechno v poradku. Presto diky vsem za vstricnost a ochotu. ;-)
  13. To je mi jasne, ale kolik tam toho nalit a kudy se to leje u motoru 1, 6 HDi? :-)
  14. Kdybych poskytl VIN, byl by prosim nekdo schopny mi zjistit a poradit, co tam mam doplnit? Do Peugeot servisu pojedu az mezi svatkama a do te doby najedu jeste asi 2200 km. Nerad bych to do te doby nepodcenil. Jsem totiz aktualne v zahranici. Dekuju za pochopeni. :-)
  15. Co to prosim presne znamena? Stejna hlaska se mi taky objevila v moji 308-ce. Co obnasi naprava a co presne se tam leje a kam by byla taky dobra informace. :-) Dekuju moc za ochotu popisu.
×
×
  • Vytvořit...