Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Kvalitni protektory!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Odesláno

Protektor ani celoprotektor už nechci ani vidět po tom co se mi roztrhla pneumatika na dálnici.Vcelku jsem měl štěsti,odnesl to podběch a blatnik u mého předešlého přibližovadla.To radši kup mírně jetou(což už tady bylo řečeno)Jinak pneumatika má životnost zaručujcí výrobcem 4-5 let.Pak guma strácí svje vlastnosti (jde hlavně o material)A teď si představ že na to nalepěj další vzorek a jezdí se dál.Hrůza co .Zmé hlavy to není,ale z časáku SVĚT MOTORŮ.

Odesláno

jo dejte bacha u tech protektorů do jaké jsou ryclosti, mě takhle jednou když jsem scháněl starší gumy chlapek mrknul na bejvalou 205 a povídá \" na starší se vyprdni, kup protektor co tu mám je do 80km/h to ti na to auto stačí\" :aut he když jsem mu řekl že je tam sice jen 1.8D ale že lítá i 150 tak si myslel že kecám:D ono si řeknete v zimě jezdím do 90km/h ale pak je uprostřed zimy hezky vyrazíte po dálnici a ve 130km/h to bouchne a . . . :bojim

Odesláno

hm,kazdej ma svoji pravdu.Ale ja s nima nikdy problem nemel.Nejelo auto nikdy ke strane.Vse ok.K vyvazeni!Protektory v baumaxu nebrat!!!!!!!Jsou to Italsky smejdy!Jedine ty co delaji ve zline u Vranika.Delaj je dost kvalitne!!!A s vyvazenim problemy nebyli nikdy!Ja mam 4ks novejch.Tata min.rok nove.A 2 kamosi taky.Zadne problemy!Tak nevim.Jen jsem chtel dat alternativu pro nove gumy.Jo jel jsem na nich max 150 nekolikrat a delsi cas a ok.Stejne vic jak 90-130 se nesmi.Jo ve zline ty protektory splnuji prisna kriteria!!!!!Takze bych jim i veril!:papa

Odesláno

Jak už tu někdo psal, kdo má dobré zkušenosti bude chválit a naopak. Já jenom můžu napsat svojí zkušenost, na starou škodovku a potom na Fáčko jsem koupil český protektory a nikdy nebyl problém ani s vyvážením, jízdníma vlastnostma apod. Nebyli to tedy přímo zimáky ale takový ty univerzal.

Odesláno

sekretarka si dala na oktavku Vraniky, a pak kazdy tyden jezdila do pneuservisu lepit a spravovat.

sjete zimni pneu, ktere normalni lidi uz vyhazuji, je porad jeste stokrat lepsi nez protektory. Takze, pokud nekdo chce mermomoci usetrit na zimnich gumach (nekterym se to vrati na pomackanych blatnicich), doporucuji radeji sjete gumy zadara nez protektory za par stovek

Odesláno

Myslím, že pro těžší auta jako je moje 406 HDi není protektor vhodná volba, jezdím dost po dálnici a dost naloženej i s rodinkou a tak mi to nestojí za to abych kvůli bouchlý gumě potloukl celou family.ale pro menší a lehci přibližovadla který najezděj v zimě pár km to může být dobrá volba. já kupuju pneu na www.osobnipneu.cz a ceny se mi zdaj docela přijatelný, gumy jsou fakt důležitý.:myslim

Odesláno

Hele, nemáš náhodou něco s klávesnicí? Že za každý slovo namatláš deset vykřičníků... hádej jak to působí :/

Jinak co se tématu týče, protektory bych si na auto nedal ani zadarmo, a to jakékoliv a na žádné auto.

Odesláno

no boze!tak ti napisu jen jeden!Jo ale mas vlastne pravdu,nekdy mi blbne:roker....To je tva vec.Tady na Vysocine lidi setrej kazdou korunu,vis.To neni Praha. :papa

Odesláno

To není o Praze, to je o blbosti. To, že někdo kupuje kvalitní věci, a je za ně ochoten zaplatit odpovídající cenu, totiž není vyhazování peněz, naopak. Jen blbci \"šetří\" na těch nepravých místech - stačí se rozhlédnout diskuzí: místo nafty vyjetej fri?ák, náhradní díly se vybíraj jen podle ceny, taky jsou magoři co třeba nemění filtry a nebo je jen vymejvaj, po vrakovištích sbíraj ojetý brzdový destičky.... Tihle všichni \"šetří\" - a tihle taky většinou mívaj ty debilní kecy typu \"to není Praha\" - zatímco většinou za den udělaj nejmíň krabku cigár a večer do sebe v hospodě nalejou 10 piv... :/ ale hlavně že \"šetří\".

Hoši, vaše věc, \"šetřete\" si kde chcete a jak chcete. Ale laskavě si v diskuzi (a nejen v ní) všimněte, kdo tu pak nejvíc brečí, že mu něco nefunguje, že se mu něco vysypalo, a že něco musí furt opravovat. Ve většině případů jsou to právě ti, co \"šetřili\" na tom pravém místě - na co by měnili kladky, stačí rozvoďák, na co by měnili filtr, stačí olej, na co by dávali za čep tři stovky, když se dá sehnat za stovku atd. Opravdu, umění ušetřit na tom správném místě jak noha. Ale hlavně když to můžete použít jako záminku k nadávání na pražáky, že :/

No vykřičníků si pro mě za mě piš kde chceš kolik chceš - mně je to putna. Když ti nevadí, že potom ten příspěvek vypadá jak od retarda... ostatně, tohle je jedna ze základních věcí, před kterou varují v nápovědách snad

v každém fóru, jen tak mimochodem.

[upravil dne 10/26/05 oddie]

Odesláno

Až pojedete s protektorovanýma gumama na au?áku a v obyčejný 60 Vám bouchne guma, jako se to stalo kámošovi, když mě vezl, tak hned otočíte. Protektor? NIKDY, ani zadarmo!:bojim

Odesláno

jen mimochodem, ja jsem taky z vysociny, dokonce primo z Brodu ;)

taky se snazim setrit, coz je dobry duvod proc bych si na auto protektor nedal, radeji si koupim kvalitni nove gumy. Myslim, ze se mi to vrati na jizdnich vlastnostech, zivotnosti i pocitu bezpeci, protoze vim na cem jezdim. Zrovna tohle je jedina vec, ktera auto drzi na silnici.

Stejne mi kola vydrzi nekolik sezon...

Odesláno

OK.KDYZ MATE NA NOVE,TAK SI JE KUPTE!:papa Oldovi:Prazaci s financema zijou uplne nekde jinde a v jinem svete!Tem se to mluvi o novejch gumach!Ja bych je taky chtel.Ale chtel bych videt,kdyby museli zit nekde mimo Prahu a okoli!kde tady se pohybujou platy a ze tu kazdej potrebuje mnohem vic to auto ,nez v Praze!Ale s temahle od Vranika jsem spokojenej,at si rika,kdo chce,co chce!Ja buu jezdit 2 zimu a otec vlastne 4.A problem zanej.Kazdej at si vybere to svoje.Nikoho nenutim a ani reklamu nedelam.Letnaky kupuju nove.Jen jsem dal k diskuzi o mozne alternative pro zimu,kdy u nas na Vysocine se da jezdit do 100-110.Vic nekdy znamena hazard,jak pro podvozek(ohromne diry)tak vubec se udrzet na silnici!A nicit nove orig.gumy na silnicich Vysociny nema smysl.A techto mist je v republice urcite hodne.A tyhle protektory bohate na takovejhle provoz staci.Kdo chce jezit ostreji a zdimat z auta i v zime,co to da,tak ten at o tehle alternative neuvazuje!Pro Vvitiho:Jo a v HB je prodavaj v arealu Rozvodnejch zavodu v Perknove,muzes se podivat,pohanit,podiskutovat s tema,co je montujou.Myslim,ze jsou dost ferovy a reknou pro a proti.Ja jen psal zkusenosti osobni.

Odesláno

Na argumentaci o pražácích se vy..r! Já taky nejsem pražák (zapla?bůh), ale pracuju tady i bydlím. Problém je jinde - máte na auto? Máte na benzín/naftu? Máte na opravy? Máte na telefon? Máte na počítač? Pak máte (obecně - ne jen ty) i na gumy. Je-li někdo na tom finančně špatně, nekupuje si auto, že ano..

Toto je pouze můj názor, na nikoho tím neútočím, ale jen konstatuju.:papa

Odesláno

To jak v zime vypadaji silnice je dalsi duvod, proc bych nesel do protektoru. Vzdyt uz na nich nekdo par zim jezdil prede mnou po stejne rozbitych silnicich...

jen mimochodem, kord pneu je konstruovanej na urcitou zivotnost, stejnou jako zbytek pneumatiky, tj. nejaky probeh km a delku zivotnosti. Protektorovanim se ho snazis dostat na dvojnasobek...

To, jak se da jezdit, zalezi na pocasi mnohem vic nez na tom jestli je to na Vysocine nebo jinde v republice, kdyz budou prihodny podminky, da se jet i v zime bez problemu 130 na Vysocine, a nebo naopak ve 30 naborit auto na magistrale...ale to ma co spolecneho spis se stylem jizdy, nez s pneu samotnou...

Odesláno
Původně zaslal: gvg

Až pojedete s protektorovanýma gumama na au?áku a v obyčejný 60 Vám bouchne guma, jako se to stalo kámošovi, když mě vezl, tak hned otočíte. Protektor? NIKDY, ani zadarmo!:bojim

to mu nezavidim... me bouchla v 50 predni na sokolovske a mel jsem co delat, abych se vesel mezi tramvaj vlevo a sloupy vpravo...

ale nebyl to protektor, bylo to na sluzebnim a nektery z predchozich pilotu ji pekne ohobloval z boku o obrubnik... :grr

Odesláno

Ja jsem taky z vysociny a student ale koupit si protektor za 750??? No na hlavu jsem neupadl, mozna kdybych mel skodovku a jezdil jen na nakupy tak 2000km rocne, ale jinak rozhodne ne.

Vzhledem k platu studenta na tom moc dobre nejsem ale nez za 750 protector tak radsi treba tohle debica frigo m+s nez nakej bleee fuj protektor :D

Odesláno

já si raději připlatím za zimní pneu než platit opravu nabořeného auta, ale někdo to prostě nechápe. :aut

mám kámoše, neměl na zimní atak jezdil na letních, samozdřejmě naboural a zaplatil 5000,- světlo + 3spojler s narázníkem z vrakáče 3000,- + 1000,- stříkání, takže 9000,- celkem , no a kdyby měl za tech 9000,- zimáky nic by se mu nestalo a měl by gumy na dalších pár let, takhle ma zase prd...:mrk

trollik: napiš mi rozměr protektoru kterej chceš + cenu ;)

Odesláno

To Mk405:Nepochopil jsem presne dotaz na me,ale mam 4ks po 750,-.Taky bych radeji nove,ale nejsou penizky....A na www.rajpneu.cz co mi nekdo doporucoval,jsou za 1400,-/ks nejake noname.Normalni zimak 185/65 r14 novej tak za 1700-1800.To 750 proti tomu je smesny.A kdyz se jezdi slusne,tak je to v pohodicce.Ale kazdej jak uzna za vhodne.Jo a mimochodem.Parkuji obcas na sidlisti a kazdou chvili ma nekdo propichany kola a policie nemuze \"udajne\" nikoho chytit,tak uz vidim,jak si kupuju stale nove a nove.To bych prisel na buben behem mesice;).Taky uz sem jednou mel prazdny u p 405 a nekolikrat pred 5 lety u s120(trebas i 3.Stalo me to u 405 opravu gumy 300,-.A jelikoz to pichaj z boku,kde je ten kord malo odolnejsi,tak se jim to obcas i nepodari a utika to kordem.Dal jsem do kol duse a ta oprava stoji 100,-.Zalepej dusi a hotovo.A i ty protektory maji trochu vic tvrdsi boky,tak je to pro pachatele slozitejsi.Proste mesto a sidliste to je take jeden z duvou,proc se mi nevyplati kupovat nove gumy.Kdyz budu jezdit slusne na protektorech a ne jak prase,tak vydrzej nabeton!Ja jen rikam,ze mam pozitivni zkusenosti.Je mi jasny,ze protektor nema kvalitu jak normalni celoplast.Ale je pro me pouziti plne dostacujici.:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...