Přejít na obsah

PAŽOUT406HDI

Uživatel
  • Počet příspěvků

    14
  • Registrace

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

PAŽOUT406HDI's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Stejně mi je záhadou že nádržka neni zdaleka nejvejš.Nejvejš je chladič s hadicí od trmostatu.Jak se nejvyžší místo může samo odvzdušnit do nižšího místa .Do teď jsem měl auta kde nádržka byla vždy nejvejš abylo to v pohodě .Jen ty frantíci musej mít nějakou vzláštnost,která mě drtí.
  2. Protektor ani celoprotektor už nechci ani vidět po tom co se mi roztrhla pneumatika na dálnici.Vcelku jsem měl štěsti,odnesl to podběch a blatnik u mého předešlého přibližovadla.To radši kup mírně jetou(což už tady bylo řečeno)Jinak pneumatika má životnost zaručujcí výrobcem 4-5 let.Pak guma strácí svje vlastnosti (jde hlavně o material)A teď si představ že na to nalepěj další vzorek a jezdí se dál.Hrůza co .Zmé hlavy to není,ale z časáku SVĚT MOTORŮ.
  3. PAŽOUT406HDI

    Jaky olej do p406

    No každopádně bych tam dal to co předepisuje výrobce.To jast 5w40 Total Esso.A k tý spotřebě oleje mám hdi olej nedolejvám 10000km přičemž jsem pořád v toleranci.Jestli ti to žere olej ,tak to nebude určitě tím jestli to je sin... nebo polosin....
  4. PAŽOUT406HDI

    Únik chlad.kapaliny

    Ta vode zdrhá opravdu jen kolem víčka.Dávám kolem víčka suchej hadr a když dojedu do práce je mokrej.Ale zaráží mě stále barva vody -zrzavá.Pod autem jsem hledal vodu jako první.Dostal jsem se i na nájezdy,a odstrojil spodní kryty motoru.A NIC.Jde to ven víčkem,ale né na volnoběh,až při delší jízdě.
  5. Motorový olej je v pořádku.Teplotu to drží mezi 85-90.Z tohoto směru je vše o.k.Je to zapeklitá věc.POMOC!!!!!!!!!. Jinak je pažout obědnanej na prvního do servisu.Stejně bych to rád vyřešil sám(samozřejmě s vaší pomocí,protože mé nápady už jsou vyčerpány)Jde jen o prachy,že.
  6. Mám pažouta 406hdi 80kw 2001 najeto (asi80tis,koupeno z německa) problém je v tom že z hruba na 200km vylítá nádržkou asi400ml vody.Voda je od té doby zabarvená do zrzava.Dal jsem novej termostat ,ale voda stále mizí.Další věc která to může prý být je těsnění pod hlavou.To by prý bylo vydět v nádržce- vycházejcí vzduch .A ten tam vydět není.Chladíci okruh se prý odvzdušňuje sám,přesto jsem ho odvzdušnil sám na chladiči.Po 200km jsem zase cejtil v trubkách vzduchové bubliny.Ani v ser.PEUGEOT mi neřekli s jistotou že to je těsnění pod hlavou.Nerad bych nechal dělat zbytečnou práci.Pod autem také ni neteče.Výčko na nádržce mám nové. Neví tady někdo co to je za vychytávku,nebo jak přesně identyfikovat závadu.
  7. Mám pažouta 406hdi 80kw najeto (asi80tis,koupeno z německa) problém je v tom že z hruba na 200km vylítá nádržkou asi400ml vody.Voda je od té doby zabarvená do zrzava.Dal jsem novej termostat ,ale voda stále mizí.Další věc která to může prý být je těsnění pod hlavou.To by prý bylo vydět v nádržce- vycházejcí vzduch .A ten tam vydět není.Chladíci okruh se prý odvzdušňuje sám,přesto jsem ho odvzdušnil sám na chladiči.Po 200km jsem zase cejtil v trubkách vzduchové bubliny.Ani v ser.PEUGEOT mi neřekli s jistotou že to je těsnění pod hlavou.Nerad bych nechal dělat zbytečnou práci.Pod autem také ni neteče.Výčko na nádržce mám nové. Neví tady někdo co to je za vychytávku,nebo jak přesně identyfikovat závadu.
  8. PAŽOUT406HDI

    Spotreba motorov HDI

    Vlastním 406 break 80kw HDI.Kombi.Spotřeba je podle palub.pc 5,9(PRAHA 20KM.DÁLNICE D8 50KM ,SILNICE 1TŘÍDY30KM)Trasa Praha-Teplice,každý prac den.Se spotřebou jsem velice spokojen.:super Nechápu srovnání s benzínen(že je to stejný).Nebo ty spotřeby kolem 10l.
  9. Co takhle silenbloky,nejsou na povrchu spuchřelé?A že to dělá až po ujetí pár-set km bych přisoudil ohřátí motorového prostoru azměknutí už tak načatých silenbloků.(zkušenost z předešlého vozu renault)
  10. PAŽOUT406HDI

    Ruční brzda P406

    Má tady někdo představu na kolik příjde nová spojka.Tak přibližně?Na originál mít asi nebudu ,jsem vycucanej.
  11. PAŽOUT406HDI

    Ruční brzda P406

    APRO-PO Zkuste dát do vyhledávače\"ruční brzda nebo brzdy\"Žádný z těchto odkazů tam neni.Nováček děkuje.
  12. PAŽOUT406HDI

    Ruční brzda P406

    Dík,jsou tu vyčerpávajcí odpovědi:super:papa
  13. PAŽOUT406HDI

    Ruční brzda P406

    Dík za cestu kam jít,ale stejně se zeptám.Je normální že spojka zapne zhruba ve dvou třetinách ,nahoře.(možná jo ,nemám s P406 zkušenosti) Dík:super
  14. JSEM ČERSTVÍM MAJITELEM P406 2001.Drobné věci bych si chtěl dělat sám.Jedna z nich je seřízení ruční brzdy(kde je mechanizmus na seřizování,jak se k němu dostanu)a druhá otázka je seřízení spojky(jde vůbec seřídi? a kde)Ptám se protože u Renaulta se spojka seřizovala sama a nešlo s ní jinak manipulovat. Děkuji za vaše zkušené rady.
×
×
  • Vytvořit...