Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, jak zjistím, jaké ET mají moje originální 14" kola ? Měl jsem je na Peugeotu 106, teď je chci prodat a bohužel nevím, jak to mám zjistit. Vyražené to nikde není a jak to změřit taky nevím, ač jsem hledal na internetu tak to prostě podle těch obrázků co jsem našel nechápu. Jsou to kola na fotce, kterou jsem přiložil. Pokud by někdo věděl, jaké mají ET, tak napište prosím. Díky post-44182-0-16757000-1415560522_thumb.j

Odesláno

Partner má při 14 palc. discích ET 24

Takže tam nepůjdou jo? Ale zase nadruhou stranu pokud tohle nejsou originál ze 106, tak by mohli mít to ET jiné ne?

Odesláno

Mám ještě jeden dotaz, mám zájemce o ty kola. Budou mu sedět na P306, r.v 97 ? Nebudou mu nikde drhnout o brzdiče nebo tak podobně?. Na kolech jsem totiž ET nenašel vyražené, ani po očištění. Díky za odpověď

Odesláno

Půjdou, origo ET při 14" disku je 24. Pokud tyto skutečně mají ET18, problém nebude. To samé ET mám na zimních plechách. 

Nicméně mohou drhnout o brzdiče vpředu, pokud máš brzdy 266 mm, pak je tam sakra málo místa pro závaží. O disk by to drhnout nemělo, ale právě o to závaží. Lze to řešit naklepávacím závažím nebo možná nižším nalepovacím. 

Obecně o tom drhnutí vpředu platí pro jakékoliv 14" alu kola při bzrdách 266. :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...