Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

StibTova 407 2,2 - KONEC

Recommended Posts

Odesláno

Jakou zrnitost jsi měl, že ses bál poškrábání? Taková 600 už by to moc poškrábat neměla. Ale je jasné, že lak budeš mít matný, i kdyby jsi to bral 3000. Ale na druhou stranu, je to zevnitř, to ani nevadí.

Odesláno

Co já vím .. Podle mě 600 nebo 800. Přesně, ve vnitřní části to člověk tolik asi neřeší.. :)

Odesláno

Přední liťáky jsem měl v podobném stavu. Při přezutí a uskladnění jsem je očistil čističem na disky od Sonaxu. Stačilo postříkat, nechat působit, opláchnout a pomoc tomu šamponem s houbou. Na jaře, než půjdou na auto ještě vezmu místa po závažích tech.benzínem. :myslim:)

Odesláno

Jo kdyby to šlo technickým benzínem .... Zůstala tam po těch závažích vrstva černý žvejkačky co šla dolů akorát kudlou. Technickým benzínem jsem už jen začišťoval ty zbytky pak  :blicismajlik

Odesláno

Njn ale jak se wapkou dostanu všude s kolama stále na aute ?

• O 2 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Právě jsme se vrátili z 3-denního výletu do Tábora který by se po stránce spotřeby dal krásně brát jako tzv. "kombinovaná". 195km celkem, z toho cca 70km dálnice (120-140), 30km město (30-50) a zbytek meziměsto (90-110). Obsazení auta - 2 osoby + dvě lehké sportovní tašky. Výsledek 7,7/100 takže spokojenost :)

262qog3.jpg

Upraveno uživatelem StibTo
Odesláno

Díky :) Je fakt, že jsem to příliš netočil, předjížděl minimálně ... Jen na zpáteční cestě jsem chvilinku (pár sekund) jel 200 než mi to žena zatrhla :D Takže dalo by se říct "výlet s lehkou nohou" ... 

• O 3 týdny později...
Odesláno

Jedna aktuální .... žena provozovala předvánoční úklid v bytě, já v garáži :D

2yl9rfn.jpg

Odesláno

Zvenku to je zbytečný ;) Ale kdyby se mi někdo chtěl takhle postarat o motor... Specializované firmy ho jen umyjí, ale takováhle krása to pak není...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...