Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

StibTova 407 2,2 - KONEC

Recommended Posts

Odesláno

Gratulace!! Tak jsi nakonec neodolal, jóó? :D Ať ti šlape a dělá jen radost ...

btw.: můj první příspěvek na novém fóru ... :D

Odesláno

Dnes proběhl test VMAX na dálnici, na tacho 215 ale asi by šlo ještě víc, bál jsem se :)  Jinak po cca 1500km od koupě s provozem kombinace město/mimoměsto cca 75/25 zatím spotřeba na 9.3L/100. Jen ty falešná hlášení nefunkčních žárovek mě serou  :bacha 

Odesláno (upraveno)

mi to dělali parkovačky přední musel jsem napružit kontakty a prostřikat a už mám klid dělalo to vždy jen v zimě nebo při dešti a dalkova žárovka nebyla uplně zacvaklá  doporučuju prostřikat kontakorem+šroubovákem třeba očistit ty kontakty a zadní světla to samé

Jinak ta spotřeba je  moc :) je rozdíl jezdit za 5,2litru po městě  a 9,5 litru ale jestli nato máš a nevadí ti to tak proč ne :)

Upraveno uživatelem Lukaydo 407
Odesláno

Mi Schreek prave rikal hlavne nic neprostrikavat ... tak nevim .... ale na ty zarovky kouknu. Chtel bych tam stejne dat W5W LED. No ja jsem Prazak, vetsina cest je po meste, a tohle neni uplne motor do mesta, respektive ne pro setrilky co honi kazdou decku :)  Ale az se vyblbnu pujde to treba dolu ;)

Odesláno

Uděláme někdy minisraz a projdeme to. Většinou stačí napruzit kontakty a je na pár let klid....

Odesláno z telefonu za pomocí Tapatalk

Odesláno

StibTo: dolů nepůjde, nevyblbneš se. Já zkoušel jet na dálnici na "klobouka" a to pořád nestačilo ,abych nepředjížděl Oktávky... a pod 100 na dálnici jsem jet nechtěl :D .

Odesláno

Pod 100 na dalnici fakt kvuli spotrebe jezdit nehodlam :)

Schreek - ok budu rad :)

OK406 - rad bych ale je to trochu z ruky... Leda ze by na jihu byl zas nejaky velky sraz..

Odesláno

215? to je nejak malo ne? Ja se dostavam porad k 240 :) a leze to tam pomerne rychle zadny dlouhy tahani, ale mam 5kvalt, tam to u tebe bude asi o prevodovce.....

jinak super umyti motoru, ja uz na to dlabu :D

Ale bude nova kapota :D. Asi to nestihnu do srazu, ale bude :D

Odesláno

Tak autí nafasovalo pružnou síť do kufru místo původní přesné plastové vany, ta je sice fajn, ale vzhledem k velikosti kufru na ní akorát nákup lítá sem a tam ... a o víkendu vyměním vcelku opotřebované stěrače za nové Valeo Silencio 700mm+700mm - v Kelly PC přes 1.200,- s DPH, po slevě na klub lehce přes 700,-   :mrk

Zatím poslední drobnou úpravou bude výměna nápisu "PEUGEOT" na víku kufru, na tom současném jsou písmenka "P" a "E" oloupaná od chromu a "G" je už načaté. Nový nápis v Peugeotu 330,-

Jinak od koupě auta spotřeba ustálena těsně přes 9/100 (9,3), čistou Prahu jezdím za 10,0.

Odesláno

Motor stejnej co mam v autě já, tak držím palce se škrticí klapkou. Jsem si nemyslel, že na motor co se přestal dělat před 3 lety a vyráběl se 11 let začne být problém shánět zásadní věci, který maj navíc celou dobu konstrukční vadu a odcházej. :roll

Odesláno

A co se ti deje Stejsn s tou skrtici klapkou ?

Odesláno

Dnes odpocivaji obe lvice spolu v jedne garazi :)

303haah.jpg

Guest servisman
Odesláno

Pěkná garáž , tam se musí dopře opravovati .To by se mne taky líbilo.

Odesláno

Ale jo jde to ale kdyby místo seriové byla paralelní bylo by to ještě o něčem jiném :)

Odesláno

Pěkná garáž. Skorotchán má taky pěknou. ;) Dnes po mírném úklidu zaparkoval se svým Fiatem, kdyby bylo úplně prázdno, větší vrata, tak by se tři auta vešla jako prd. Ale jak sám říká, schovává moc věcí. :D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...