Pe.Tr Odesláno 26. říjen 2014 Odesláno 26. říjen 2014 myčka nám přestala topit, resp myje ve studené a nepustí sušící program. co mne ale zajímá, evidentně je problém v řj , zjistil jsem si že smluvní servis na bosch mám na trase kterou pracovně jezdím . Dotaz zní , jestli mohu tu řj odvést do servisu , jestli jim to bude stačit nebo jestli je nutné mít k dispozici celou myčku , počítám že diag zásuvku to nemá vím že výstupy na desce pro topne teleso jsou bez odporu, takže tak nějak tuším/me že by to mohlo být k.o. relé . víc z desky zjistit já neumím. pak je ještě otázka jestli to nestačí dát do ruky jen nějakému "elektrikáři" . myčka je po záruce. Citovat
Péťa Odesláno 26. říjen 2014 Odesláno 26. říjen 2014 Počkej, ty jsi měřil na desce? To jsi měl měřit na tělese! Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 26. říjen 2014 Odesláno 26. říjen 2014 AEG už se tu řešilo, tam to bylo vždycky relé, i co jsem to ted nedavno probiral s opravařem tak to potvrdil, je to častý jev. A k tomu měření, když je relé nesepnutý tak vystupy budou vždycky bez odporu Citovat
Doctor Who Odesláno 26. říjen 2014 Odesláno 26. říjen 2014 Pokud je myčka po "záruce", tak bych možná zkusil nějakého šikovného elektronika. V servisu počítám, že by za to chtěli celkem pálku a je otázkou, zda-li by se to vyplatilo. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 26. říjen 2014 Odesláno 26. říjen 2014 V servisu vymění komplet desku za 4 litry třeba taky. Opravař kterej přijede domů a bude mít relé v brašně si za vyměnu řekne cca 500,- pokud to bude tím Citovat
Kurt Odesláno 26. říjen 2014 Odesláno 26. říjen 2014 To se tu opravdu řešilo - relátko za 30kč. Najdi si to téma, nebo přečti tohle: http://kutilska.poradna.net/q/view/60665-mycka-neohriva-vodu Citovat
martinmz Odesláno 26. říjen 2014 Odesláno 26. říjen 2014 Ja mám AEG pokazená už bola 4x ale zatial som ju vždy opravil .Ano relátko v riadiacej jednotke bola jedna z porúch .Ďalšia porucha bol vadný tranzistor na ovládanie cievky relátka ohrevu.No a posledne to bola odpadnutá vrtulka čerpadla umývacieho programu.Prvá porucha bola ,že som mal ozaj plávajúcu podlahu spadla hadica z nádoby na spodku umývačky a nepomohla ani ochrana proti pretečeniu lebo voda vytekala vedla nadoby v ktorej je snímač proti pretečeniu Citovat
Haryk Odesláno 26. říjen 2014 Odesláno 26. říjen 2014 já měl řj Ko a bylo mě řečeno 4 tisíce a myčka stará 8 let, tak šla do šrotu, boschka Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.