Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

myčka nám přestala topit, resp myje ve studené a nepustí sušící program.

co mne ale zajímá, evidentně je problém v řj , zjistil jsem si že smluvní servis na bosch mám na trase kterou pracovně jezdím .

Dotaz zní , jestli mohu tu řj odvést do servisu , jestli jim to bude stačit nebo jestli je nutné mít k dispozici celou myčku , počítám že diag zásuvku to nemá :D

vím že výstupy na desce pro topne teleso jsou bez odporu, takže tak nějak tuším/me že by to mohlo být k.o. relé .

víc z desky zjistit já neumím. pak je ještě otázka jestli to nestačí dát do ruky jen nějakému "elektrikáři" .

myčka je po záruce.

Odesláno

AEG už se tu řešilo, tam to bylo vždycky relé, i co jsem to ted nedavno probiral s opravařem tak to potvrdil, je to častý jev.

A k tomu měření, když je relé nesepnutý tak vystupy budou vždycky bez odporu ;)

Odesláno

Pokud je myčka po "záruce", tak bych možná zkusil nějakého šikovného elektronika. V servisu počítám, že by za to chtěli celkem pálku a je otázkou, zda-li by se to vyplatilo.

Odesláno

Ja mám AEG pokazená už bola 4x ale zatial som ju vždy opravil .Ano relátko v riadiacej jednotke bola jedna z porúch .Ďalšia porucha bol vadný tranzistor na ovládanie cievky relátka ohrevu.No a posledne to bola odpadnutá vrtulka čerpadla umývacieho programu.Prvá porucha bola ,že som mal ozaj plávajúcu podlahu spadla hadica z nádoby na spodku umývačky a nepomohla ani ochrana proti pretečeniu lebo voda vytekala vedla nadoby v ktorej je snímač proti pretečeniu

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...