Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Který PUG/CIT je lepší????

14 hlasů

1. 1. Tak který vůz by jste volili

• PUG 806/CIT Evasion
      4
    • Peugeot Partner/CIT Berlingo
      5
    • Jiné
      5

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

proč řešíte nejeté kilometry? To sem si myslel že nikdo moc neřeší, záleží na stavu auta při koupi atd. a motor posoudí mechanik

Odesláno

Já spíš myslel tu cenu za rok 2002 a nějak nevim co namená tohle -Ke kupni cene vozu nejsou pripocitavany zad

Tak si tam zajed a kup si to, pak nechtej poradit když ti je jedno stav auta,cena :xvul atd.

Odesláno

Jen Ti Rejty napíšu, ke Gregorovi nechoď je to šejdíř par excelans !!! Dělal jsem mu tam elektriku v tý jeho stodole, kde jsou vystavený auta před loděnicema, vím jak to lepí dohromady

Odesláno

hlavně v tom, že je to dvouvačkový šesnáctiventil, kterému často odchází hlava, navíc má stejný výkon a točivý moment jako osmiventil RHZ

nejhorší je snad to, že je jich málo, takže něco sehnat na motor je problém, nebo drahé...,naproti tomu motorů RHZ je na vrakárnách atd. hafo--takže celý motor koupíš do 5 tisíc Kč, a jsou to málo poruchové motory

Odesláno
Lukaydo 407 špatně jsi mne pochopil, najeté kilometry u auta jsu mne celkem putna, z důvodu že v ČR tomu ze zásady nevěřím, ceny náhradních dílů jsou mně jedno, protože je nakupuju né jako obyčejný smrtelník v AK bez slevy, ale za podstatně nižší ceny. Takže čepy a obyčejné spotřební veci v podobě rozvodů  apod, fakt neřešim.

Správně mne pochopil Oddie a a Ozzy56.. potřebuju poradit přesně.. co s motory, který je lepší než ten druhý apod. Ono se to chytlo spíš za konec spaní v autě, ale primárně je to na práci. V 806 se mne jezdilo parádně a člvěk co to má mi dělal několik vecí při zakázkách na zahradách a chvalil jsi to...

Já zase vím že Parták je hodně multiauto, ale občas potřebuju naložit brigádníky a prostě to místo se hodí. Ted když jsem videl toho Experta, tak se mne líbí i to. Ale zkusenosti s tím nemám, proto se ptám. 

Každopádně ten inzerát je jen pro obraz, za tu cenu bych to fakt nekoupil.. :D

Odesláno

Problém RHW - odcházející těsnění pod hlavou a rozvody těch dvou vaček. Nicméně u toho auta by tam místo toho kdyžtak měl jít prostě podstrčit RHZ, v případě např. potkaného, takže to není zase úplná katastrofa. Pokud auto jinak celkově stojí za to, koupil bych jej i s tímhle motorem. Jinak ad cena - ono zase zač si myslíš, že nějaké použitelné auto koupíš, když jich je většina dorvaných a dorasených... solidní levné nebude.

Odesláno

včera jsem se na něho byl podívat a to auto je zvencí nezrezle, proste stav na 1.... zespod vypadá také fajn.. a motor..mno nevim. znel normalne :D

Odesláno

A s cenou je ochoten něco dělat? Pokud je to v takovém stavu, těžko budeš hledat podobné, zachovalých je dost málo. A za polovinu pěkné nepořídíš, na to se připrav.

Odesláno

jj vím... to auto tam stojí skoro rok a jeste dlouho bude :D tohle proste nikdo nekupuje.. vsichni chtej VW koncern, coz je pro nas pežotaky vyhoda. To se týka i ostatních modelů :) Ještě že ta fáma v ČR existuje, že je PUg ******... aspon se z toho da dobře těžit :P cena ztustavá, takže budem čekat :)

Odesláno

Nezávidím Rejty. Tohle je vždy těžké dilema, když má být auto víceúčelové. Jak je v tom rodina a děti, tak jsou coupé a sedany v podstatě nepoužitelné, když se přidá chalupaření, dovolenkaření či nedejbože práce, pak by člověk v klidu naplnil Boxera. Mimochodem, ten se mi právě ve spojení s trvale obydlenou chalupou osvědčil nejlépe. A navíc byly děti nadšené že jedou velkým autem. Mimoto 1.9D nebyl nijak brutální žrout a kapacita nákladu fakt luxusní. Docela snadno se navyklo, že si s sebou můžeme vzít v podstatě cokoliv (včetně kol).

Jen si dovolím konstatovat k tebou uvedenému inzerátu: Já bych se primárně zaměřil na praktickou stránku auta. Cenu bych v tomto konkrétním případě zkusil stlačit do 45k neb v této cenové relaci se dá najít stejné či alternativní řešení. Rozdíly v jednom až dvou letech roku výroby a 50tkm nemusí být u konkrétních vozů podstatné.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...