Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

S mírně ojetým piškotem bych tě poslal k Jirkovi Mášovi do Rajhradu - Trundík a někteří další si ho nemůžou vynachválit. Co se týče značkových, tak nějakej servis tu zmiňuje i Dodo, jen nemám čas Ti ho v příspěvcích hledat.

Odesláno

Dodo zmiňuje servis Cothex, což je sice značkový servis, ale není to koncesionář Peugeot.

Co se týče těch dvou, tak jsem na oba slyšel chválu i nadávky, takže ti asi neporadím.

Odesláno

Pokud se odvoláš na doporučení od Pavla Doležala, tak si myslím že se ti v servisu Cothex budou věnovat dost dobře. Majitel je výborný banjista v naší kapele a znám ho už pár let. Navíc od značkových servisů dokáže sehnat i značkové díly ale i starší.

Odesláno

Cothex neeeee

tu praci strasne odflakujou

Celkem sikovni jsou v Honde v reckach pod mostem (a vzali mi i frantika i kdyz jsou autorizovani na hondu)

A videl jsem tam i brouka, lagunu a jeste cosik.

akorat maji za hoknu 500,- coz je docela dost ale zase dokazou sehnat pomerne levně dily (ja mel od nich spojkovou sadu za cca 2,5 litru)

Odesláno

No nekde je to v diskuzi ale

nezapojena hadicka s podtlakovou regulaci

hadice s benzinem tak do ni stacilo jenom lehce drbnout a spadla by jak byl ten stahovaci krouzek uplne volny

na cidle teploty chladici kapaliny byla zhozena krytka (tohle je prkotina)

Chladic byl pridelanej jenom na jednom sroubu a ten druhy tam byl akorat to za nej nebylo poveseny takze to tam vselijak vepredu mlatilo (proto jsem se taky podival pod kapotu)

Karburator rozstolovali tak ze jsem mel o dva litry vetsi spotrebu a strasne to kourilo.

A to tam to auto bylo skoro 4 dny !!!

No a bude to rok.

• O 3 roky později...
Odesláno

Budu citovat,

Původně zaslal: P607Olda

Nejdůležitější je najít dost spolehlivé a zkušené opraváře. Já například znám čtyři, každý má své výhody a nevýhody, a teprve jejich kombinací řeším všechny závady.

Já znám v současné době už 4 mechaniky taky... Bohužel kombinací nikoho to ještě není na rychlou opravu čehokoli, když to hoří... Proto bych se rád zeptal, jestli by mě někdo nedoporučil rychlej servis / mechanika (BRNO a okolí) se kterým, má dobrý zkušenosti na spravení zadních brzd (PEUGEOT 405) (bubnových - už je potřeba vyměnit minimálně pakny - to už mě říkali před půl rokem, že by to nebylo od věci - každopádně mě přestala brzdit skoro ruční brzda a při brždění mě \"šrondají\" zadní brzdy... Co se týče brzd, nerad bych to oddaloval...

Díky za tipy brňaci...

[upravil dne 23/1/09 budvar]

Odesláno

zdar, no s tím tipem to máš těžký, někdo ti něco doporučí,že tam je to dobrý a třeba ty tam spokojenej nebudeš.

Nic méně , já jezdím do servisu na vinohradech za Billou , není to bůch ví jakej velkej servis,ale sou tam dva týpci a zatím mě všecko opravily a dobře poradily, takže nemám zatím důvod hledat jiný servis, ale jak sou na tom ted s časem to netuším.:papa

Odesláno
Původně zaslal: Washut

zdar, no s tím tipem to máš těžký, někdo ti něco doporučí,že tam je to dobrý a třeba ty tam spokojenej nebudeš.

Nic méně , já jezdím do servisu na vinohradech za Billou , není to bůch ví jakej velkej servis,ale sou tam dva týpci a zatím mě všecko opravily a dobře poradily, takže nemám zatím důvod hledat jiný servis, ale jak sou na tom ted s časem to netuším.:papa

Díky to mě uplně stačí :) Přece nikdo nemůže ručit jak to opraví mě na základě toho jak to opravili jemu, ale podělit se o tom kam jezdí, pokud to není z nějakýho důvodu tajný - což taky může být :) to je to o co mě šlo...

Díkec za tip...

• O 3 měsíce později...
Odesláno
Původně zaslal: IL

Který ze dvou autorizovaných servisů v Brně (FAMKO a RM Servis) byste doporučili novému majiteli mírně jetého Pažouta ?

Já jezdím do Famka a zatím naprostá spokojenost,jezdím tam už asi 5 let:papa

Odesláno
Původně zaslal: 4000006

Který ze dvou autorizovaných servisů v Brně (FAMKO a RM Servis) byste doporučili novému majiteli mírně jetého Pažouta ?

A řekl bys že by se to dalo doporučit i člověku s 405 ? :aut

Odesláno

Já mám s Famkem taky dobrou zkušenost.

Jinak sem byl aji v Peugeotu v Tišnově, dobrej přístup, dobrý ceny, ale je to přece jen trochu z ruky.

Odesláno
Původně zaslal: budvar

A řekl bys že by se to dalo doporučit i člověku s 405 ? :aut

Já myslím že je jedno s jakým autem tam přijedeš,podle mě je to o přístupu toho servisu,vždy mě vyšli vstříct a zatím jsem tam problémy neměl,a cenově taky dobrý,sice vysoký ceny za hodinu,asi 600.- ale mají to vše rozepsaný v desetiminutových intervalech a celkově jsem tam nejvíc za práci nechal asi 3000.- a to mě dělali komplet přední brzdy a celej podvozek:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...