Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

měření řešit nebudu, prsknu tam nový a uvidím

zeptám se jako neznalec: ty žhavičky žhaví jen před startem a nebo ještě nějakou chvíli než se ohřeje motor?

[upravil dne 1.11.05 starter]

Odesláno
Původně zaslal: oddie

Žádné trubičky od vstřiků kvůli výměně žhavek sundavat nemusíš.

ok, tak asi ne, mě ale přijde že je jinak nepovolíš a že je k nim dost blbej přístup takže jsem myslel že jo. u 205 mi přišlo více místa:papa

Odesláno

RE:kontrola zhviek:

Tak s tim dratom a ohmetrom je to blbost osobna skusenost dve zhavki mali odper aj prskal prilozeny drat ale nesvitli dvakrat som to meral vzdi rozobrat kabel aj tak to blbo startovalo az ked som vytahol zhavki von a secki styri spojil a naraz nazhavil tak dve svitili tak do 2-3 sekund jedna asi po 20 a posledna vobec nesvitila takze ponaucenie ak uz das dole drat zo zhavie tak ich hned aj vytahni a preskusaj a najlepsie je secki naraz skusat vidis ci rovnako nabehnu :)

Odesláno
Původně zaslal: starter

tak místa tam bylo dost a žhavice žhaví víc než nový

To sis moh usetrit, stejne je to tema vulema. Kdyby to bylo zhavkama, tak to sice trva dele, nez nastartuje, ale pak uz nevynechava. Ja se vam divim, ze furt nad necim spekulujete, kdyz mate celekm jasne popsano, cim to nejspis bude a v jakem poradi to resit :roll

Odesláno

tak jsem se vrátil ze servisu, nový rozvody, pumpa + seřízení ventilů a pár kravinek okolo

starty jsou o něčem jiným a jelikož ještě nebyl pořádnej mráz tak to zatím po ránu chytá bez problémů:aut

dokonce to přestalo mlátit a jde líp do otáček

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...