starter Odesláno 1. listopad 2005 Autor Odesláno 1. listopad 2005 měření řešit nebudu, prsknu tam nový a uvidím zeptám se jako neznalec: ty žhavičky žhaví jen před startem a nebo ještě nějakou chvíli než se ohřeje motor? [upravil dne 1.11.05 starter] Citovat
mk405 Odesláno 1. listopad 2005 Odesláno 1. listopad 2005 nažhavíš před startem tím jsou rožhavené (pak už do nich proud nejde) ale jsou žhavé po celou dobu provozu jelikož ve válci hoří palivo Citovat
oddie Odesláno 1. listopad 2005 Odesláno 1. listopad 2005 Žádné trubičky od vstřiků kvůli výměně žhavek sundavat nemusíš. Citovat
mk405 Odesláno 1. listopad 2005 Odesláno 1. listopad 2005 Původně zaslal: oddie Žádné trubičky od vstřiků kvůli výměně žhavek sundavat nemusíš. ok, tak asi ne, mě ale přijde že je jinak nepovolíš a že je k nim dost blbej přístup takže jsem myslel že jo. u 205 mi přišlo více místa:papa Citovat
starter Odesláno 2. listopad 2005 Autor Odesláno 2. listopad 2005 tak místa tam bylo dost a žhavice žhaví víc než nový Citovat
fijalka Odesláno 2. listopad 2005 Odesláno 2. listopad 2005 RE:kontrola zhviek: Tak s tim dratom a ohmetrom je to blbost osobna skusenost dve zhavki mali odper aj prskal prilozeny drat ale nesvitli dvakrat som to meral vzdi rozobrat kabel aj tak to blbo startovalo az ked som vytahol zhavki von a secki styri spojil a naraz nazhavil tak dve svitili tak do 2-3 sekund jedna asi po 20 a posledna vobec nesvitila takze ponaucenie ak uz das dole drat zo zhavie tak ich hned aj vytahni a preskusaj a najlepsie je secki naraz skusat vidis ci rovnako nabehnu Citovat
oddie Odesláno 2. listopad 2005 Odesláno 2. listopad 2005 Původně zaslal: starter tak místa tam bylo dost a žhavice žhaví víc než nový To sis moh usetrit, stejne je to tema vulema. Kdyby to bylo zhavkama, tak to sice trva dele, nez nastartuje, ale pak uz nevynechava. Ja se vam divim, ze furt nad necim spekulujete, kdyz mate celekm jasne popsano, cim to nejspis bude a v jakem poradi to resit Citovat
starter Odesláno 10. listopad 2005 Autor Odesláno 10. listopad 2005 tak jsem se vrátil ze servisu, nový rozvody, pumpa + seřízení ventilů a pár kravinek okolo starty jsou o něčem jiným a jelikož ještě nebyl pořádnej mráz tak to zatím po ránu chytá bez problémů dokonce to přestalo mlátit a jde líp do otáček Citovat
Xantik Odesláno 18. listopad 2005 Odesláno 18. listopad 2005 A kolik jsi za to všechno dal penízků? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.