Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj mám problém ukazatel průměrné spotřeby mě ukazuje menší hodnotu  zhruba asi o 1-2 litry na 100 km. Po natankování je hodnota úplně jiná než co ukazuje palubní počítač.Nevíte jestli je postup na diagnostice jak nakonfigurovat palubní počítač?

Odesláno

A co máš za auto, Lancii? Proč nikdo nepíše jakého auta se problém týká :grr

Já jsem přenastavoval ručičku paliva a teploty podle dia, softwerově se ta ručička nedá posunout ale průměrnou spotřebu opravdu zresetuješ/zkalibruješ vícero tankovaním do plné. Musíš čekat a doufat :P

Odesláno

Tak píšu do sekce 307 tak asi nemám jiný model  307 1.6 HDI  ručička ukazuje dobře jenom na monochromním displeji to ukazuje méně. Dobrá natankuji a uvidím . Ještě jak si přenastavil ručičku  na teploměru podle dia? to jsi dělal v nastavení sdruženého přístroje 

Odesláno (upraveno)

Kacaba12 mám to stejné co ty. Palubák ukazuje asi o 1,2l mín. Co auto mám tankuju jenom do plné a pořád stejné.

Upraveno uživatelem Koča
Odesláno (upraveno)

takže vlastně průměr na pc ukazuje 4.8 l  a po natankování do plné nádrže spočítám 6.1 a je to stále stejné ,tohle jsem měl na mysli jestli někdo neví co stim

Upraveno uživatelem kacaba12
Odesláno (upraveno)

no, čítam to tu čítam, mne palubák ukázal preimerku 4,3 a v skutočnosti po dotankovaní a po vypočítaní priemerky mi vyšla 4,5 , takže nie až taký hrozný rozdiel 50,05 litra vošlo a odbehnuté 1109 km, a tankujem až po hrdlo 

Upraveno uživatelem lacoceco
  • O 2 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Kdyz vezmu ukazatel tak se mi zda taky nejak divnej.....ja tedy do plny snad nikdy netankoval...protoze jsem vzdycky do nadrze vylil dvacku z kanystru a jezdil....ted jsem ale nalil dve dvacky...ukazovalo mi to uplne plnou...dojel jsem k OMV...pro info dotankovat a veslo se tam jeste 13litru...a to mi to na zacatku dvacet ukazovalo....!!

Palubak mi standart pri bezne jizde ukazuje kolem 5l.....mesto 6,5....

Treba Cheb-Praha dalnice 5,5...Cheb-Budejky..4.9....Cheb-Teplice..4.7....okresky 90-110...:-):-)

Zkusim ted s plnou najet dveste trista a zas dotankovat....uvidime..

Kdo jste pres dia delal nejakou kalibraci dojezdu atd....jde to...??

Upraveno uživatelem celda1970
Odesláno

Tak jsem dal plnou najel ca.355km (120km dálnice tempomat 130-135,okresky lehce 90-100) s ukazatelem PC 5.3/100......+ 70km město s PC 6.7/100.....a při dotankování mi na nájezd km vyšel průměr 5.88/100km....tak myslím že PC ukazuje dobře.

Ale ručička ukazovala po 425km že ubylo ca.15l-17l a natankoval jsem  25l.....a dojezd mi PC v tu chvíli ukázal při plné....1080km.

Vše ve třech lidech....

• O 4 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...