Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Urcite, Neon si me pamatoval jako Prsouna

Odesláno

Hahahahahahaha je videt ze nektery lidi nemaji co na praci :D chtel bych mit spoustu volnyho casu a prd na praci jak nekteri zdejsi clenove....  Lidi a to vsichni vzpamatujte se je to JEN forum, neni to zivotne dulezita vec.... Delate jak by se bez toho nedalo zit....

Odesláno

Ako vidím mám šťastie že som sa registroval tak ako som sa registroval :D a nemusím tu riešiť takéto veci. Inak fakt nieje mať najšťastnejšie mať tieto znaky v nicku, presne zato som musel otravovať ChouLu-ho aj ja :/

Odesláno (upraveno)

tak on @ nefunguje jo ? :myslim . . .

t0m@$: mě to ten @ nevzalo pri registraci v 2009 jinak jsi to fakt zazdil ;):super

Odesláno z aplikací Tapatalk

Upraveno uživatelem Gabriel 307
Odesláno

Budeš se divit ale on měl tenhle nick ze starýho fora, takže mu byl ponechán a ChouLu mu udělal jiné přihlašovací jmeno bez tech spešl znaků, takže se přihlašuje jinak než nickem. A vubec nevim proč to tady pišu, to muže bejt uplně jedno, jasně jsem napsal že měnit nicky nebudu, a to se opakuju pořád dokola.

Odesláno

Teď jsi to fakt podělal, Radku... Takže: Chci mocí mermo nick €dison, ovšem s přihlašovacím jménem Carloss... heslo Ti napíšu v SZ... ;-)))

No... teď vážně reju... hehehehe... Klidně to smaž.. neboco...

Odesláno

:myslim . . . tak to nepiš

je vidět ,že ChouLu umí a ví jak na to :super:potlesk (myslím to tak jak píšu,bez ironie)

Odesláno z aplikací Tapatalk

Jasně ChouLu umí, to umim taky, levou zadní, jenže ja opakuju už po 156 že nicky měnit nebudu. Tečka, konec.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...