Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 4 měsíce později...
Odesláno

180.000km a zatim jsem měnil všechny 4 vstřiky, přední a zadní okno, kotouče a destičky vpředu a lanovody dozadu, aditivum a klasika oleje. 

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Mám 240 000km. Měněn FAP filtr, nádržka aditiva i s náplní, hlavní lanovod na ruční brzdě, přední brzdy-kotouče+desky, zadní zatím pouze desky, jednou tyčky stabilizátoru, čepy řízení. To všechno je, podle mě, spotřebák-včetně VŠECH provozních kapalin. Co nepovažuju za spotřebák, je prasklý chladič olejového filtru, chlazený chladící kapalinou. Tento týden jsem čistil sání od AGR nebo EGR, jak chcete. Tato ekoblbost téměř ucpala sání motoru. Jinak až na vrzání spojkového pedálu, které po zahřátí zmizí, celkem spokojenost. 

Odesláno
před 4 hodinami, brutall napsal:

prasklý chladič olejového filtru, chlazený chladící kapalinou

z toho mám obavy. už jsem taky párkrát postřehl, že je to bolístka 5008. a mi se po troškách vytrácí chladící kapalina.

Odesláno

Přišel jsem na to tak, že se ztrácela voda v expanzce a byla nad vanou, právě vedle filtru. Stálo mě to akorát nervy. celej držák filtru se dá dát i z jinýho modelu se stejným motorem-ale jiným výkonem-110KW má jen 5008 a3008.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Nazdar pánové, mám 185 tis, 2,0 HDi 120 kW automat, nemůžu si vynachválit. Dám do auta 3 kola, 3 lidi, bagáž a jedeme do světa. Průměrná spotřeba 6,4, ale hodně využívám výkonu. Podle předpisů možná pod 6. Nedostatky: aktualizace navigace RNEG, děravý výparník klimy, automatické stěrače mimo mísu, nemá rezervu ale kompresor, jinak maximální spokojenost.

Odesláno
V 20. 11. 2017 at 20:21, spady napsal:

Nazdar 11/2017 prave mam 205000 km bez problemov zatial olej filtre taka klasika, chladic klimy, dosticky predne zadne....ale zstial vsetko OK

221000, DPF na 15% zaneseny.....

• O 1 rok později...
Odesláno

Zdravím chlapci , 5008, 1,6 HDi - 114 Hp, do provozu 01/2014 - k dnešnímu dni 315 000 km. Pouze měněn kompletní repset spojky se setrvačníkem od fy. LUK, cena 10650,- kč + práce 4000,- Kč. Jinak bez problému na motoru vše původní, ale měním olej max, po 12 tis.km ( TOTAL INEO 5W30 ). Před týdněm měněny rozvody od SKF cena sady včetně vod.pumpy 1750,- kč práce ve značkovém serv.Citroen Kralupy 3600,- kč. Neuvádím spotřební mat. destičky kotouče apod. el.ručka bez problému. Jen mne šíleně štve klepot od zadní nápravy, Dělá to od začátku a i po výměně tlumičů. Spodní silentbloky jsou O.K.. Tak ať nám to jezdí. Zdraví Jirka.

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Peugeot 5008 r.v. 2010 2.0hdi 110 kW, najeto 248.000 km, zatím bez problému, teď se bude akorát doplňovat FAP kapalina, vyměněn chladič klimatizace, zadní pera a tlumiče

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...