Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

chci se zeptat jestli tu někdo má zkušenost s montáží univerzálního centrálního zamykání na dálku do Peugeota 106? Pokud ano kam přidělat ŘJ centrálu (našel jsem pouze vlevo u řidiče vedle pojistkové skřínky), kudy protáhnout kabel na baterku (to mě napadlo pouze kudy je vedené táhlo na otevírání kapoty) a jak přidělat na baterku ten kabel když v balení je v té svorce na šroub u baterky,ale já mam na baterce na + takovej odklápěcí mechanismus? Předem díky za odpovědi. :)

Odesláno

Základní věc... nový nebo starý model? Centrál je nainstalován a tobě jde o dálkové ovládání nebo tam centrál vůbec není?

Odesláno

Místo je za pojistkovkou, tam se ti jednotka v poho vejde.

Průchodka do motorového prostoru je nad pedálama ;)

A plus by si mohl eventuálně i chytnout vevnitř, ale nevím kolik si ten centrál s motorkama veme, tak ti neřeknu kam...

• O 10 let později...
Odesláno

Nechci zakládat nové téma, tak se zeptám zde. U Peugeot 106 1,0i, r.v.1997, VIN VF31CCDZE51986966, 3dv, jsou poškozené zámky dveří. Tak ty vyměním za nové zámky. Napadlo mě, že bych mohl namontovat centrální zamykání, pouze na klíč. Otevírali by se dveře + zadní dveře. Nemá někdo prosím schéma zapojení, popřípadě plánek? A co vše je zapotřebí? 

Odesláno

dej tam univerzal pokud to chces ovladat klicem
ja mel u 3dvirka predface namontovany obac central z feldy :D
jen vzadu uptavene zamykani

pokud by si chtel orido dokazu dohledat citroen coz je cca ro samy

PS: mozna bych jeste jeste doma nasel felda serva co sem mel v prvni zabce :D  (zeleny saxo )

Odesláno

Je to synova 106, kde nejsou plně funkční zámky ve dveřích. Tak ve dveřích bych je vyměnil a napadlo mě, že by se mohlo udělat centrální zamykání na klíč. Na dálkové ovládání by to byl už ,,luxus". Bohužel nevím. jak náročná je montáž.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...