Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim , mam taky problem,

od kupi auta je v mojej 306tke namontovany central s trojtlacitkovym dialkovym klucom s vystrelovacou planzetou. Bohuzail tato planzeta po zatlaceni toho tlacitka nevystreli , iba sa uvoli a musim kluc narovnat rucne :mad:

Neviete mi poradit, co po rozobrani mozem v obale cakat (okrem nejakeho plosneho spoja :D ) alebo nejaka predbezna rada? (odhadujem to na prasknutu pruzinku )

Vdaka.

(ospraveldnujem sa , ak takato tema s touto problematikou uz jestvuje, bohuzial ani google mi nedokazal pomoct)

Odesláno

Spíše bude ulomený ten výstupek, o která se pružinka má opírat.

V dobrém klíčařství ti seženou nový obal a přemontují všechno. Bude to stát asi 600 Kč (25E).

Můžeš sem dát fotky. Můžeš to i rozebrat, už to víc nepokazíš. Pokud je tam imobilizér (tenký váleček), tak ho nezahoď!

Odesláno

Kluc rozobrany, na prvy pohlad nic zlomene ale napadla mi jedna otazka - je mozne, ze kluc nie je vystrelovaci? Lebo z technickeho hladiska som tam nenasiel ziaden mechanizmus , ktory by to mal nejakym sposobom vystrelit :myslim

Odesláno

Vie mi este niekto poradit, cim sa riadit pri vybere noveho obalu aby mi sedela elektronika? Kedze pozram, ze co obal , to ine vnutro, alebo su vsetky rovnake? :myslim

Odesláno
No, presne nejaku taku cenu som vsade nasiel co sa mi zda trosku pritiahnuta za vlasy, kedze obal si viem zohnat od 6 libier ( mam presne takyto : http://www.ebay.co.uk/itm/VW-Jetta-Golf-Bora-Passat-Polo-3-Button-CAR-Flip-Remote-Key-Fob-Case-Shell-Blade-/371026037062?pt=UK_Car_Accessories_Safety_Security&hash=item5662e00946 )

Ok teda, skusim tie 4 srubky odsrubovat apozriet co tam je :roker

Je to dost zvláštní, že ti tam elektronika z Peugeota fyzicky pasuje. Obvykle jsou tlačítka jinak umístěná. Takže to někdo upravoval? Předělával? Takže nedovedu odpovědět, jak to vlastně v tvém případě máš vyřešené. V klíčařství mají většinu, nebo všechny obaly skladem, takže když nepasuje jeden, šáhnou po druhém.

Tak dej aspoň fotky tvého rozebraného. Opravdu je to tak, že co obal, to jiný vnitřek - i když zvenku vypadají stejně, mají např. jinak upevněnou baterku, atd.

Tak na to svém současném ještě prostuduj, kde má být ta pružinka, jakého tvaru, o co se má opírat.

Odesláno

No ano urcite je tam central dorabany , tym linkom hore som poukazoval len na obal :nevim

Takto to vyzera po rozobrani obalu:

Toto je vlastne vrchna cast ( kedze sa kluc sklada z 3 casti , jedna predna kde su tlacitka a dve zadne ) kde je povodne ulozena planzeta

post-53841-1410963992742_thumb.jpg

Obycajna pruzinka ktora je v osi planzety, sluzi len na \"odblokovanie\" kluca aby sa dokazal otvorit

post-53841-14109639927916_thumb.jpg

Tak ako zrejme pisem , kluc nema co vystrelovat uz od \" vyroby \" :mad:

Odesláno

Ta pružinka na obrázku má možná obě funkce - tzn. vkládá se tam stočená - předpružená a tak zároveň otáčí (vystřeluje) klíč. Ale na fotkách není nic vidět.

[upravil dne 15.9.2014 09:23 od P607Olda]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...