vendelinek Odesláno 6. září 2014 Odesláno 6. září 2014 kdysi jsem v práci dělal s jedním čípkem,co měl dlouhý vlasy,vrtali jsme do nerezu díry na šrouby ruční el vrtačkou a furt přehazoval patku,jednoho krásnýho dne se mu dostaly vlasy do vrtačky a skalpovalo mu to chumáč vlasů,druhej den přišel ostřihanej,že sem ho málem nepoznal a od tý doby už má krátký na ježka:D:D Citovat
machulda Odesláno 6. září 2014 Odesláno 6. září 2014 kdysi jsem v práci dělal s jedním čípkem,co měl dlouhý vlasy,vrtali jsme do nerezu díry na šrouby ruční el vrtačkou a furt přehazoval patku,jednoho krásnýho dne se mu dostaly vlasy do vrtačky a skalpovalo mu to chumáč vlasů,druhej den přišel ostřihanej,že sem ho málem nepoznal a od tý doby už má krátký na ježka:D:D Přesně tohle se mi jednou stalo taky. Vrtačka se namotala tak šikovně, že mi to sedřelo kus xichtu :-D Vlasy jsem nechal, nějaká vrtačka mě nerozhodí :-) Citovat
radim.1008 Odesláno 6. září 2014 Odesláno 6. září 2014 Proč já? :D Chybí mi k tomu tento účes, jsem zastáncem přesně opačného sestřihu. Leda, že by v tom byla rekonstrukce, kterou se Zůzou provádíme. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 6. září 2014 Odesláno 6. září 2014 bych ho chtěl vidět jak by trefil u toho lopatou do míchačky(kdyby točil hlavou aspoň minutu) :D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.