Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj chlapi.

Potřeboval bych poradit, nemohu najít v pojistkových tabulkách na které pojistce jsou zadní blinkry a zpátečka, myslím že to tam vůbec není, nebo jsem slepej:nevim

Předem mockrát děkuji za radu:super

Odesláno

1.nevie sa o akom aute sa bavíme

2.zadné blinkre majú určite tú istú poistku ako predné,a určite je na ňu napojené dačo aj iné.

Takže chybu by som hľadal vo svetlách,alebo kabeláži.

http://public.servicebox.peugeot.com/ddb/

Keď máš BSI,tak asi žiadne poistky ani na blinkre nemáš...asi...

[upravil dne 11/8/14 12:21 od ferinko2]

• O 1 rok později...
Odesláno (upraveno)

Trochu se napojím. Občas se mi stane, že mi začne rychle blikat levý blinkr. Automaticky jsem usoudil, že se jedná o prasklou žárovku, avšak:

1) nesvítí zadní levé světlo a ani levý zadní blinkr (přední je OK)

2) žárovky jsou OK

3) někdy to vyřeší "zakvrdlání" štekrem co je v blatníku, ale musím znovu vypnout světla, zhasnout motor, nastartovat a rozsvítit.

4) kupodivu jakmile jednou svítí, už neproblikává ani nezhasíná, ani na nerovnostech, nebo když bouchnu víkem kufru.

5) Vždy se to stane při nastartování auta, nikdy během jízdy, takže vadný štekr (dotyk, kabeláž) mi přijde to není. 

6) ještě zajímavější je, že dneska stačilo znovu nastartovat a už to běželo jak má.

7) měl jsem podezření na vadnou pojistku, ale ta tam u 308 1.6VTi 88kW není

Nemáte někdo tucha čím by to mohlo být?

P.S. Je to sice blbost, ale už mám slabší baterku, ale nevím, jak by to mohlo mít vliv.

Upraveno uživatelem matii
  • O 1 rok později...
Odesláno

Zdravím. Mám podobný problém. Pravý zadní blinkr přestal blikat. Žárovka je ok. Všechny ostatní světla svítí. Žádné zaoxidování kontaktů tam není. Je to první problém se světly. Ještě jsem ani nemusel do teď rozebírat zadní svítilnu. 308 1.6 VTi /11/2010

Dík za každou radu.

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Ta slabá baterka co psal před časem Matii by to být mohla. Na staré 308 mně špatně zapojené stropní osvětlění vymlacovalo baterku, jeden z prvních příznaků byly samy od sebe rozběhnuté stěrače a rozsvícená světla. Když jsem volal do servisu, tak se hned ptali na baterku, že auto při sníženém napětí všemožně blbne. To by tak nějak odpovídalo...

• O 3 roky později...
Odesláno

Dobrý den. Přestalo mi jít vyhřívání u spolujezdce a nikde v návodu jsem nenašel pojistky. Je to peugeot 308 sw 2016. Prosím poraďte, kdo víte. Děkuji. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...