odee Odesláno 1. srpen 2014 Odesláno 1. srpen 2014 Dneska se i stala nemilá věc, ráno sem vyjel od domu, bez problému, zastavil sem se v obchodě a když sem odjížděl, zjistil jsem, že nefunguje rádio, resp. funguje, jde ladit, přepínat, jen nejde zvuk-po cestě do obchodu šel zvuk normálně. Jediné, co mě napadá je, že se uvolil konektor vzadu, ale to mi připadá strašně nepravděpodobné, vzhledem k tomu, že sem jel normálně po rovné silnici a rádio mi nikdy neblblo ani na hrbolaté cestě, navíc přestal jít zvuk kdyýž bylo auto zhaslé. Napadá mě, jestli prostě jen nejsem trubka a není tam nějaká funkce jako \"MUTE\" kterou neznám a omylem sem ji zmáčknul, když sem nakládal nákup? Zkoušel sem vypnout/zapnout rádio, i celé auto a nic. Prolezl sem celé menu a tam sem taky nic nenašel. Předem díky za rady a tipy:papa Citovat
Dave_k Odesláno 1. srpen 2014 Odesláno 1. srpen 2014 Podle manuálu se \"mute\" aktivuje současným stisknutím tlačítek hlasitosti na páčce, ale deaktivace už stisknutím jakýhokoliv tlačítka. Zkusil bych vytáhnout rádio a zkontrolovat konektor pro repra. Máš JBL? Zkoušel jsi i jiný zdroje (CD, kazeta, changer)? [upravil dne 1/8/14 10:25 od Dave_k] Citovat
odee Odesláno 1. srpen 2014 Autor Odesláno 1. srpen 2014 Mám obyč a vzhledem k tomu, že se to stalo po cestě do práce, tak sem zatím neměl možnost tak zkusit šupnout CD. Nevidím to jinak, než že budu muset to rádio vytáhnout a mrknout na konektory. Jinak dík za info s tím \"mute\" to je pro mě novinka:papa ještě mě napadá, že je to vlastně francouz, a už stojí venku od rána, tak to půjdu zkusit, jestli náhodou nenaskočí jen tak sám od sebe...tempomat to taky sem tam dělá Citovat
odee Odesláno 2. srpen 2014 Autor Odesláno 2. srpen 2014 Takže samoopravovací režim francouzských vozů opět zabodoval, večer sem sednul do auta a rádio je opět bez nejmenší chybky. Ukažte mi jiný auta, než ta naše, která se takhle umí sama zpravit:D Citovat
planner Odesláno 18. listopad 2015 Odesláno 18. listopad 2015 Mám podobný problém, včera se těsně po nastartování samo vypnulo rádio a celou cestu domů nešlo zapnou. Zkoušel jsem to několikrát. Displej s ostatnímy údaji fungoval normálně, jenom při zapnutí rádia naskočilo na displeji "logo rádia", ale po chvilce zmizelo a rádio zůstalo vypnuté. Zkoušel jsem i zastavit a vypnout motor, vytáhnout klíček ze zapalování, ale nic. Při couvání do garáže jsem zjistil, že mi nejde ani zvukový signál od parkovacích senzorů. Na displeji se to zobrazovalo, ale ani to nepíplo. Po vypnutí motoru v garáži jsem vyzkoušel zapnout rádio a po prvním pokusu tam svítilo na hrozně dlouho loho Peugeotu, tak jsem ho zase vypnul a zapnul znovu. A najednou rádio naskočilo a vše je OK. Ale zajímalo by mě, čím to může být. Už se mi to stalo asi před půlrokem jednou. Napadla mě baterie, když to má ten economy mod, ale divné je, že to nešlo zapnout za jízdy, když byla dobíjena. Nesetkal jste se někdo s tím? Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 18. listopad 2015 Odesláno 18. listopad 2015 pravdepodobne navigacebud se zblbnulo nebo ochrana pred vybitou baterii - zbytecne se nezapne Citovat
RichVa Odesláno 18. listopad 2015 Odesláno 18. listopad 2015 Mám podobný problém, včera se těsně po nastartování samo vypnulo rádio a celou cestu domů nešlo zapnou.............. Nesetkal jste se někdo s tím? Stalo se mi to jednou na mé 308SW. Pomohlo projití pojistek - byly dobré,ale jak jsem je povyndaval a dal zpátky začalo opět vše fungovat. Řekl bych, že tam byl nějaký přechodový odpor a počítadlo to vyhodnotilo jako nízké napětí baterie. Samuel365 ohodnotil 1 Citovat
HonzaZ Odesláno 18. listopad 2015 Odesláno 18. listopad 2015 No, spíš jsi to díky vyndavání a zandavání pojistek resetoval. Citovat
RichVa Odesláno 18. listopad 2015 Odesláno 18. listopad 2015 Vzhledem k tomu, že před tím nepomohlo odpojení baterie (tím jsem chtěl udělat řádný reset) bych si to až tak nemyslel. Ale všechno je možné, třeba to chce mít některé části pod napětím což se zajistilo postupným vyndáním pojistek (na rádio, na osvětlení displeje .....). Holt elektrika je nevyzpytatelná. Citovat
planner Odesláno 19. listopad 2015 Odesláno 19. listopad 2015 Jak jsem psal, stalo se mi to už dvakrát a ani jednou jsem nic s elektrikou nedělal (odpojení baterie, pojistky) a začalo to fungovat více méně samo. A co ty parkovací senzory, že to nepípalo, ale jenom zobrazovalo na displeji? Kdyby si počítač myslel, že je nízké napětí baterie, odpojil by i zvuk couvacích senzorů? Zobrazila by se na displeji při pokusu o zapnutí rádia hláška o ekonomickém módu? Jinak, interní navigaci v autě vůbec nepoužívám. Až se mi to stane příště, zkusím odpojit baterii. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.