Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Printuv Peugeot 406 kombi 3.0 V6 TS6

Recommended Posts

Odesláno

Cenu v rozmezí 120-130 000kč. Vím že je to dost ale v aute bude skoro 3x tolik.

No tak to drzim palce, at se nekdo ochotny tuhle castku zaplatit vubec najde :)

Odesláno

Já spíš narážel na ten dovětek o tom, že v autě je skoro 3x tolik .... Když spočítám, kolik jsem od r. 2009 narval do 306 než jsem koupil 407 je to přes 200.000 PHM a podobné samořejmě nepočítaje a taky mi to nikdo nedá, kdybych jí prodal na jaře místo přepisu na přítelkyni budu rád za 40.000 :)  Dobře, 306 1.4 se s 406 V6 srovnávat nedá, ale stejně.

Odesláno

Stibto: zatim v aute tolik neni ale pres zimu bude celolak komplet novej interier, poloram, brzdy, kola atd.. autem uz letos asi jezdit nebudu (letosni najezd je aktualne na 947km) a dalsi nevim jestli pribudou. jeden clovicek tady z klubu by byl co by auto potom vzal tak uvidime jestli mu vydrzi nadseni

Odesláno

Hele nejak mi uchazi smysl tvych pocinu, tak uz ted vis ze chces auto prodat ale presto do nej chces zbytecne rvat prachy. Proc vsechny ty veci ,dyt takhle jak to je to staci na srazovou zabavu tak proc? 

Odesláno

Já to třeba chápu prostě chce udělá něco na co bude pyšný a taky mu to dělá radost. A na druhou stranu žádné auto není na celý život.

odesláno z Sony Xperia Z

Odesláno

A hlavne do neceho clovek stejne ty prachy rvat bude ... Tak co :)

Odesláno

Tak radsi budu rvat prachy do baraku nebo neco takovyho nez do auta. Uz takhle je auto kasicka jen na udrzbe apod a jeste do nej cpat extra penize za uplny zbytecnosti. ale tak je to ´jeho vec ne moje :) jen to proste nechapu...

Odesláno

Do kazdyho auta rves prachy ... Vic ci min ... A stejnak ho nakonec prodas. A kdyz je to navic konicek ?

Odesláno

Print: to že přestaneš ,,tuningovat" se mi moc věřit nechce...každej tomu pořád propadne pokud má to v ,,krvi" vím o čem mluvím... :D

Guest deaddream
Odesláno

každe auto čo som mal bolo viac menej upravené ,tuning je na celý život

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...